Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar ben 7 ay önce Burun estetiği oldum fakat tek tarafta özellikle sanki içinde bir şey varmış gibi nefes alamıyorum kabuklanma hala yaşıyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı
Merhaba arkadaşlar ben 7 ay önce Burun estetiği oldum fakat tek tarafta özellikle sanki içinde bir şey varmış gibi nefes alamıyorum kabuklanma hala yaşıyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı
Benim ilk ay dolmadı, doktor retainer verdi geceleri takmam için. Öğlen çıkardığımda akşama kadar burun kanatlarım birbirine değmiş oluyor nefes almakta zorlanıyorum ne iştir bu ya
Doktorumu göremiyorum ameliyatımın 2. Ayında gidebildim sanırım sadece şehir dışında doktorum ben müsait olduğumda o olmuyor o olduğunda ben gidemiyorum
Benim ilk ay dolmadı, doktor retainer verdi geceleri takmam için. Öğlen çıkardığımda akşama kadar burun kanatlarım birbirine değmiş oluyor nefes almakta zorlanıyorum ne iştir bu ya
Ben de kullandım onu ilk ay nefesim temelli gidiyordu taktığımda o yüzden çok dayanamadım sürekli takmadım. Kontrole gittiğimde gerek yok artık eşit delikler kullanma demişti. Eti almamış benimki soğukta küçüldüğünü hissediyorum o etin sonra açılıyor burnum şıpır şıpır su akıyor bir süre sonra eski halini alıyor hemen bezdim