Burun estetiği 7.ay

Nazarhnm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
5
0
1
21
Merhaba arkadaşlar ben 7 ay önce Burun estetiği oldum fakat tek tarafta özellikle sanki içinde bir şey varmış gibi nefes alamıyorum kabuklanma hala yaşıyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı

9. Ay hala devam ediyor olduğuma olacağıma pişman etti beni. Zaten nefes alamadığım için olmuştum ameliyatı ama iyileşme olmadığı gibi daha kötü oldu 😏

Merhaba arkadaşlar ben 7 ay önce Burun estetiği oldum fakat tek tarafta özellikle sanki içinde bir şey varmış gibi nefes alamıyorum kabuklanma hala yaşıyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı
Merhaba benım bır buçuk yık oldu aynı seyı bende yaşıyorum burnumun ıcı bırnırıne degıyor hissi ve nefes alamıyorum size doktorunuz ne dedi

Benim o bazen geçiyor büyük ihtimalle kabuk vsr burnumda doktora gideceğim hafta içi o temizler

Benim ilk ay dolmadı, doktor retainer verdi geceleri takmam için. Öğlen çıkardığımda akşama kadar burun kanatlarım birbirine değmiş oluyor nefes almakta zorlanıyorum ne iştir bu ya

Doktorunuz ne diyor bu duruma
Doktorumu göremiyorum ameliyatımın 2. Ayında gidebildim sanırım sadece😏 şehir dışında doktorum ben müsait olduğumda o olmuyor o olduğunda ben gidemiyorum 😏
Benim ilk ay dolmadı, doktor retainer verdi geceleri takmam için. Öğlen çıkardığımda akşama kadar burun kanatlarım birbirine değmiş oluyor nefes almakta zorlanıyorum ne iştir bu ya
Ben de kullandım onu ilk ay nefesim temelli gidiyordu taktığımda o yüzden çok dayanamadım sürekli takmadım. Kontrole gittiğimde gerek yok artık eşit delikler kullanma demişti. Eti almamış benimki soğukta küçüldüğünü hissediyorum o etin sonra açılıyor burnum şıpır şıpır su akıyor bir süre sonra eski halini alıyor hemen 🥴 bezdim

Back
X