Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ali murat beyle ilgili bilgi verebilir misiniz lütfen? Özellikle fiyatını bilmem çok önemli muayene olmayı düşünüyorum ama çok uçuk bir rakamsa zaman kaybı olmasın..
Estetikte sonra nasıl bir burun istiyorsunuz bilmiyorum nacizane burnunuzu çok kucuktmeyin derim burun kikirdaginda çok daraltma nefes problemi yapiyor
arkadaşlar ali murat beyle ilgili bilgi verebilir misiniz lütfen? Özellikle fiyatını bilmem çok önemli muayene olmayı düşünüyorum ama çok uçuk bir rakamsa zaman kaybı olmasın..
Ben çok küçüktmek istemiyorum sadece kemeri gitsin ve ucu düz olsun yeterli evet fiyatlar yçuk duruyor ama bir kere de ameliyat oluyoruz içimizin rahat etmesi çok önemli. İndirime gitse biraz çok iyi olur :/
burun ameliyatı ücreti olarak 13bin dediler bana görüşme ücreti olarakta 200tl. mesajlara hemen dönmüyorlar bende bi kere daha yazmıstım ozaman dönüş yaptılar. ama doktor ne kadar iyi onu bilmiyorum gitmedim görüşmeye.