Burun estetiği ali murat akkuş

Bdenoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
57
61
38
arkadaşlar ali murat beyle ilgili bilgi verebilir misiniz lütfen? Özellikle fiyatını bilmem çok önemli muayene olmayı düşünüyorum ama çok uçuk bir rakamsa zaman kaybı olmasın..

Estetikte sonra nasıl bir burun istiyorsunuz bilmiyorum nacizane burnunuzu çok kucuktmeyin derim burun kikirdaginda çok daraltma nefes problemi yapiyor

arkadaşlar ali murat beyle ilgili bilgi verebilir misiniz lütfen? Özellikle fiyatını bilmem çok önemli muayene olmayı düşünüyorum ama çok uçuk bir rakamsa zaman kaybı olmasın..
anım ilk ameliyatta fiyat ne kadar bilmiyorum ama 2. ameliyata 15 bin istiyor banabiraz uçuk geldi

10 bin tlve 13 bin tl arasi dedi bana

Ben çok küçüktmek istemiyorum sadece kemeri gitsin ve ucu düz olsun yeterli evet fiyatlar yçuk duruyor ama bir kere de ameliyat oluyoruz içimizin rahat etmesi çok önemli. İndirime gitse biraz çok iyi olur :/

burun ameliyatı ücreti olarak 13bin dediler bana görüşme ücreti olarakta 200tl. mesajlara hemen dönmüyorlar bende bi kere daha yazmıstım ozaman dönüş yaptılar. ama doktor ne kadar iyi onu bilmiyorum gitmedim görüşmeye.

yazdığım 15 binlik fiyatı güncellenmiş 30.000 olmuş. şaka gibi, dolar endekslimidir anlamadım.

Back
X