J johnydepp Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2012 12 0 36 İstanbul 18 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi johnydepp #1 1 hafta icinde estetik olmayi dusunuyorum ve randevu alip hemen gorusmeye gidicem bu iki doktorla da. Burnum uzun ama kemerli sayilmaz. Goruntu acisindan hangisi daha garanti olur lutfen yorumlari bekliyorummm
1 hafta icinde estetik olmayi dusunuyorum ve randevu alip hemen gorusmeye gidicem bu iki doktorla da. Burnum uzun ama kemerli sayilmaz. Goruntu acisindan hangisi daha garanti olur lutfen yorumlari bekliyorummm
S snow white16 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2015 227 20 28 20 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi johnydepp #2 Canım ben de kararsızım ..ömer buhşem mi - alper bayraktar mı..en çok ikisi kafama yattı sanki..ama karar veremedim..
Canım ben de kararsızım ..ömer buhşem mi - alper bayraktar mı..en çok ikisi kafama yattı sanki..ama karar veremedim..
K kristina001 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2015 3 0 1 34 1 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi johnydepp #3 murat tezcana amelıyat oldum 4 gunonce burun estetıgı ve dudak dolgusu, sıfır can acıması nerdeyse dokunuslarını hıssetmedım bıle tanponları alırken falan jımerde oldum ben cok memnun kaldım ıns goruntude guzeldır
murat tezcana amelıyat oldum 4 gunonce burun estetıgı ve dudak dolgusu, sıfır can acıması nerdeyse dokunuslarını hıssetmedım bıle tanponları alırken falan jımerde oldum ben cok memnun kaldım ıns goruntude guzeldır