- 9 Aralık 2015
- 174
- 73
- 13
- 32
- Konu Sahibi Banuuucetinnn
-
ayy aynı günde hadi bakalım heyecandan korkudan ölüceeem sende durumlar nasıllllloha benimde 17 aralık burun ameliyatım
aynen yaa durup durup aklıma bişiyler geliyo...ayy aynı günde hadi bakalım heyecandan korkudan ölüceeem sende durumlar nasılllll
denizli adem topkara. kaça anlaştınben pijama işini salıya bıraktım bulabilirim umarım 24 saatin 23 saati burun ameliyatımı düşünüyorum offf
İzmirde Bora Karaali ye sen?
sağlık güvencem olmadığı için 3500 olsaydı 3000 olucaktıı sen?denizli adem topkara. kaça anlaştın
1700-1800 arası tutar dedi üniversitrede olacağım ben. borakalralı kbbci dimi duymuştum onusağlık güvencem olmadığı için 3500 olsaydı 3000 olucaktıı sen?
evet kbb cı . baya araştırdım izmirin hatta ege bölgesinin en iyi diyo birçok kişi hayırlısıyla bi atlatalım ikimizde çok yıpratıcı bi süreç beni en iyi sen anlarsın aynı gün ameliyatta ah1700-1800 arası tutar dedi üniversitrede olacağım ben. borakalralı kbbci dimi duymuştum onu
bakalım hayırlısıyla girelim çıkalım inş.evet kbb cı . baya araştırdım izmirin hatta ege bölgesinin en iyi diyo birçok kişi hayırlısıyla bi atlatalım ikimizde çok yıpratıcı bi süreç beni en iyi sen anlarsın aynı gün ameliyatta ah
inşallah :)bakalım hayırlısıyla girelim çıkalım inş.
Kızlar 17 Aralıkta burun estetiği ameliyatım var 5 gün kaldıııı çok tedirginim gün yaklaştıkça korku heyecn arttı. Ameliyattan sonra bakım temizleme anlamında ne önerirsiniz diğer önerilere de açığım yanlış bişey yapmak istemiyorum burnun içi nemli kalmalıymış tampon çıkarken acımasın diye bu konuda nedir öneriniz ay bitse de kurtulsam çok teşekkür ederim şimdideeeen. öncesi sonrası yapıcam bende burada :)
Canım geçmiş olsun şimdiden :) canım pozitif ol :)sonuçları merakla bekliyorum. benim ameliyat günümede 7 gün kaldı
[
Canım geçmiş olsun şimdiden :) canım pozitif ol :)
Bende hep aynı şeyi düşünüyodum da geldi geçti bile ilk 2 gün ağlaya ağlaya bu hafta nasıl geçer diyodum 2 gün kaldı alçının çıkmasına ve tamponların alınmasına :) şuan iyiyim şükürİster istemez korku var. Deli gibi yazılanları okuyorum.. ay ne zormuş beklemesi bile
Peki bahsedildigi kadar zor ve agrili mi sizce?Bende hep aynı şeyi düşünüyodum da geldi geçti bile ilk 2 gün ağlaya ağlaya bu hafta nasıl geçer diyodum 2 gün kaldı alçının çıkmasına ve tamponların alınmasına :) şuan iyiyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?