BURUN ESTETİĞİ (AMELİYAT) SONRAI TAVSİYELER ACİİİL :(

Banuuucetinnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
174
73
13
32
Kızlar 17 Aralıkta burun estetiği ameliyatım var 5 gün kaldıııı çok tedirginim gün yaklaştıkça korku heyecn arttı. Ameliyattan sonra bakım temizleme anlamında ne önerirsiniz diğer önerilere de açığım yanlış bişey yapmak istemiyorum burnun içi nemli kalmalıymış tampon çıkarken acımasın diye bu konuda nedir öneriniz ay bitse de kurtulsam çok teşekkür ederim şimdideeeen. öncesi sonrası yapıcam bende burada :)

ayy aynı günde hadi bakalım heyecandan korkudan ölüceeem sende durumlar nasılllll :KK61::KK57:
aynen yaa durup durup aklıma bişiyler geliyo... :KK17::KK17:
bugün pijama almaya idim çarşıya önden düğmeli kalın bişyyler yok ay bulamadım. ameliyattan sonra giymesi kolay olur diye. hep babane işi şeyler vardı..

nereye olacaksın

ben pijama işini salıya bıraktım bulabilirim umarım 24 saatin 23 saati burun ameliyatımı düşünüyorum offf :D

İzmirde Bora Karaali ye sen?

Kızlar 17 Aralıkta burun estetiği ameliyatım var 5 gün kaldıııı çok tedirginim gün yaklaştıkça korku heyecn arttı. Ameliyattan sonra bakım temizleme anlamında ne önerirsiniz diğer önerilere de açığım yanlış bişey yapmak istemiyorum burnun içi nemli kalmalıymış tampon çıkarken acımasın diye bu konuda nedir öneriniz ay bitse de kurtulsam çok teşekkür ederim şimdideeeen. öncesi sonrası yapıcam bende burada :)

doktorunuzun tavsiyelerine uyun yeter. o gerekli ilaçları, burnun nemli kalmasını sağlayan damla/sprey verecektir zaten.

Burun ameliyatı olalı 4 ay olacak 31'inde. Ufuk Bilkay'da oldum... Mükemmel bi doktor . Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor : ) o kadar doğal oldu ki ... İyki ona gitmişim. Korku kısmına gelince; en ufak bir ağrı sızı olmadı. Gece gündüz düşünmekten beynim ağrıyordu ameliyat öncesi. İnanın diş çekimi bile daha zor . Onda çektiğiniz ağrı bile yk. Sadece 3 gün nefes alma zorluğu. Ben 4. gün işe gittim : )

Burun ameliyatı için kbb cileri tercih etmemenizi tavsiye ederim.Ben oldum mahvetti beni.Plastik cerrahım toparladı.Çok az bir kbb doktoru gercekten iyi işler çıkarıyor ama çok az.Umarım siz de o güzel iş çıkaranlara olmuşsunuzdur.Geçmiş olsun.

Back
X