Karma benim cildim . Yer yer kuru hatta. Ufuk Bilkay da oldum. Çok da memnunum. Çevreden çok olumlu tepkiler alıyorum ... kendimde çok rahatım . Nefes almam tamamen düzeldi . Kalpte ritim bozukluğu vardı . Nefes almam düzelince o bile düzeldi . 15 gündür ağzım kapalı uyuduğumu fark ettim : ) Hiç ağrı olmuyor korkma . Can acısı hiç olmuyor. Tek sıkıntı ilk 4 gün filan nefes alamamak ve kanama olduğu için (sızıntı şeklinde) o biraz sinir bozucu ama geçici süre . Ben 4. Gün işe gittim düşün artık : ) ilk ay görüntüye Aldanma sakın . Çirkin görünüyor alçı çıkınca . Kalın dümdüz avatarlar varya

onlar gibi . Ama yavaş yavaş oturuyo. Deri kemiğe yapıştıkca inceliyo burun. Sonrası zaten nefes duzelio şekil duzelio öz güven tavan yapio : )) kendini yıpratma hiç . Alçı da zor olmaz hava soğuk . Ben ağustosta oldum hava sıcaktı alçı kaşıntı yaptı son 2 gün . Buz torbası al eczaneden yada medikalden. Yumuşak mavi bi poşet oluyo. Katlanabilir. Onu mutlaka uygula çok önemli . Ben 2 tane aldım . Biri ısınınca diğerini koydum . Ve morluğum olmadı . Yüzün şiş olacak. Bu şişlik de 3 günde inicek . Hiç biri seni korkutmasın . Bu bi süreç. Ağrı acı sızı hiç biri yok. Ama mutlaka temiz tut . Kulak çöpü ile temizle kan kurumasın . Bu tampon çıkarken acımaması için çok önemli. Gül suyu ile temizle yüzünü . Yıkayamayacaksın çünkü yüzünü . Oturup kalkman Yatman bunların hiçbiri sorun olmayacak . Ama burnunu koru . Uyku halinde istem dışı elin gidio burnuna : ) psikolojik sanırım ... var mı merak ettiğin başka soru

ben çok soru sormuştum arkadaşıma ameliyat öncesi : ))