burun estetiği ameliyatı geçirenler ameliyattan sonra

sahane000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2009
6
0
86
Kocaeli
burun estetiği ameliyatına yattığınızda elbette içinizde bir korku vardır.Ben acaba ameliyattan sonra kendimi nasıl hissedicem,burnum acicak mı diye kendinizde psikolojik bir durum kesin oluşur.
Benim sorum şu gerçektende ameliyattan sonra sizi şaşırtan bir durum oldu mu?Bir daha yaşamak istemediğiniz bir durum oldu mu?
Merak ettiğim bir konuda;yakup avşar bey'in ameliyatlarında sanki bi tarafın kanamış yara bandı sarmışsın gibi burnu sarıyor.Hatta ameliyattan sonra sanki hiç ameliyat olmamış gibi oluyor kişi.
Peki bu olay diğer doktorlarda neden tam tersi oluyor.Yani burnu resmen gözlere ağıza kadar sarıyorlar.Gerçektende bukadar aşırı zor bir ameliyatmı bu.Zor ise yakup avşar'da niye böyle değil.

valla ben burun amliyatını daha kötüüü agrılar olcak diye bekliyordum..agrım sızım çok az olduu..hiç morarmadım gözüm kanlanmadı..umdugumdan daha az agrılı geçirdim.sadece dişim ve başım agrıdı 3-4 gün agrı kesici alınca geçtii..tamponlardan dolayı nefes alamamak biraz zorluyor okdr:)

ben bu sabah ameliyat oldum canım
Yani yüzüm gözüm şiş balon gibi
Ayrıca başım ve dişlerim de ağrıyorrr
Gözlerim nerdeyse yok oldu şişlikten kan çanağı
burnum kanlardan tıkandı
Yani korkutmak için değil ama hazırlıklı ol canım bunlara

ben bu sabah ameliyat oldum canım
Yani yüzüm gözüm şiş balon gibi
Ayrıca başım ve dişlerim de ağrıyorrr
Gözlerim nerdeyse yok oldu şişlikten kan çanağı
burnum kanlardan tıkandı
Yani korkutmak için değil ama hazırlıklı ol canım bunlara

aaaa cnm geçmiş olsunnnn ..o agrıların 3-4 gün sonra bitcek..ilk iki gün biras rahatsız ediyo agrısı...

aaaa cnm geçmiş olsunnnn ..o agrıların 3-4 gün sonra bitcek..ilk iki gün biras rahatsız ediyo agrısı...

Gerçekten miii ? yani 1-2 gün sonra geçecek mi ? İnşaallah yaaaa
Peki bu morluklar ne zaman inecek , kendimi öcü gibi görüyorummm . Ben güzelleşeyim derken hilkat garibesi gibi oldum resmen..

Gerçekten miii ? yani 1-2 gün sonra geçecek mi ? İnşaallah yaaaa
Peki bu morluklar ne zaman inecek , kendimi öcü gibi görüyorummm . Ben güzelleşeyim derken hilkat garibesi gibi oldum resmen..

cnm en kötü agrıdıgı zaman ilk iki gün ondan sonraki iki günde azalcak baya..4-5 günde tamamen bterr..ben ilk iki gün 4-5 saatte bi agrı kesici alıyodum 3.gün günde 3 kez aldım.4.gün iki kez aldım ondan sonra almadım...daha yüzün şişer cnmm genelde 2-3 gün en çok şişin oldugu gün..1 hafta içinde şişin inerrr morlukların pembeleşmeye başalarrr:)

cnm en kötü agrıdıgı zaman ilk iki gün ondan sonraki iki günde azalcak baya..4-5 günde tamamen bterr..ben ilk iki gün 4-5 saatte bi agrı kesici alıyodum 3.gün günde 3 kez aldım.4.gün iki kez aldım ondan sonra almadım...daha yüzün şişer cnmm genelde 2-3 gün en çok şişin oldugu gün..1 hafta içinde şişin inerrr morlukların pembeleşmeye başalarrr:)

Teşekkür edrim canım. Yani böyle doğruları konuşmak en iyisi. Hiç ağrı olmuyor diyenlere şaşıyorum yani bende mi sorun var diye merak etmiştim. Ama senin anlattıkların benim durumuma çok uygun.Bu şekilde gerçekçi bir halde bilgilenmek en doğrusu. Bu durumda beni 1-2- gün daha ağrı bekliyor. Ne yapalım olsun. Sonuç güzel olacaksa değer tabi. Giriştik bikere bu işe.
Özgüven sahibi bir birey olacağız sonuçta değerrr

2 gece geçirdikten sonra rahatlıyorsun hiç merak etme cnmm....benim başıumda agrıdıda ama dişimin agrısı öldürmüştü öle agrım hiç olmamıştı..dişlerimi koparmak istiyodum o derece ..ama diyorum ya 2 gün zoru ondan sonra hafifliyo:)sen bu bi kaç gün içinde biras daha şişeceksin sonra iner:)en zoru yani amlyt olmayı atlattın ya gerisi kolay hatta zevkliii:)10 gün içinde burnunu görceksin:)yalnız bandaj ilk açıldıgında burnuna baktıgında yüzün şiş oldugu için canın sıkılabilir kendini tanımıyabilirsin..ben aynaya baktıgımda bu ben değilimm herşeyim değişmişş ben sadece burnum değişsin demiştim neyaptın bana falan dedim doktoraa..oda 1 ay içinde eski burnunu hatırlamıycaksınnnn bile demiştii..kii öylede oldu:)

2 gece geçirdikten sonra rahatlıyorsun hiç merak etme cnmm....benim başıumda agrıdıda ama dişimin agrısı öldürmüştü öle agrım hiç olmamıştı..dişlerimi koparmak istiyodum o derece ..ama diyorum ya 2 gün zoru ondan sonra hafifliyo:)sen bu bi kaç gün içinde biras daha şişeceksin sonra iner:)en zoru yani amlyt olmayı atlattın ya gerisi kolay hatta zevkliii:)10 gün içinde burnunu görceksin:)yalnız bandaj ilk açıldıgında burnuna baktıgında yüzün şiş oldugu için canın sıkılabilir kendini tanımıyabilirsin..ben aynaya baktıgımda bu ben değilimm herşeyim değişmişş ben sadece burnum değişsin demiştim neyaptın bana falan dedim doktoraa..oda 1 ay içinde eski burnunu hatırlamıycaksınnnn bile demiştii..kii öylede oldu:)

Çok teşekkür ederin canım. olumunekankayizsmile İnan anlatamam büyük moral oldun bana. Gerçekleri, gerçekçi bir şekilde öğrenmek kişiyi daha şuurlu yapıyor. Şimdi bilinçli bir şekilde sabırla bekleyeceğim. kaydirigubbakcemile5 Sonra da gelsin güzel burunlu güzel günlerrrr opuyorumnanaktan

nem , , , ben senin resimlerini daha az önce gördüm. Hatırladınmı bir türlü göremiyordum. Ama yeni albüm koymuşsun.
Yaa canım süpersinnn yaa :lepi: Zaten kendinde güzelmişsin ama aklinialirimsmile Allahım benim burnum ne zaman böyle olacak acaba boshayallersmile
Kaç günlük oldun sen şimdi nem CADIARZU
Burnun harika canım güle güle kullann a.s. :nazar:

Ben ameliyat olali tam 18 gün oluyor. iki ameliyat birden gecirdim hem burun hemde gögüs estetigi. Profilimde resimlerim var baka bilirsin hatta kacinci gün oldugunu bile yazdim. burnumda kesinlikle masallah zerre kadar bi agrim olmadi. o asiri sargilar sargi degil canim , o sadece alci dir..yani burnumdan hic bi dert cekmedim ne agrisi oldu ne de sizi si..sana da simdiden iyi ameliyatlar ve iyi güzel güzel sonuclar diliyorum..

Bu burun deliklerindeki kurumuş kanları ne yapıyorsunuz. Öldürecek beni bu kurumuş kanlar yaaaaaa Sinir oldum. Nefes alamıyorum o ayrı mesele Ama
bir de denizsuyu beni sinir ediyor. Foşşşş diye fışkırıyorrrr. Burnumun içi şok oluyor sanki. Nefret ediyorum o spreyden, hiçte işe yaramıyor.

Bu burun deliklerindeki kurumuş kanları ne yapıyorsunuz. Öldürecek beni bu kurumuş kanlar yaaaaaa Sinir oldum. Nefes alamıyorum o ayrı mesele Ama
bir de denizsuyu beni sinir ediyor. Foşşşş diye fışkırıyorrrr. Burnumun içi şok oluyor sanki. Nefret ediyorum o spreyden, hiçte işe yaramıyor.

cnm o deniz suyu nefes alman için deil kanın kurumaması tamponun burnuna yapışmaması için..foşş diye sıkmaaaa. mesela ben 10ml lik şırıngayı dolduruyordum 10 dkda yavaş yavaş sıkıyodum..zaten tampondan dolayı yarısından fazlası geriii dışarı çıkıyoduu ..ben ilk hafta 3 saatte bir sıkıyodumm..

canım merhaba

nerede hangi dr.a oluyorsun akşam 5 geç bir saat değil mi?şimdiden çok çok geçmişş olsun...

catlover ozelden msj atamıyorum daha buradan yazdım o yuzden. cok zor secim yapmak ama bir problem cıkmazsa emre ilhana daha sıcak bakıyorum su ara. zaten gorsumeye de daha cook var.
sen kimlere baktın?

Back
X