Burun estetiği ameliyatı sonrası yorumlarınız ?

Benrak87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
122
11
28
37
Yakin zamanda emre ilhana ameliyat olacağım. Fakat ameliyat sonrasi sürecte asiri rahatsiz edici geciyor mu? Normal gunluk yasaminizi ne derecede etkiliyor? Ameliyat sonrasi ders calismam vs gerekicek. O yuzden ertelemeli miyim? Lutfen ameliyat olanlar yardimci olur musunuz? Cok sıkıntılıyım

Yakin zamanda emre ilhana ameliyat olacağım. Fakat ameliyat sonrasi sürecte asiri rahatsiz edici geciyor mu? Normal gunluk yasaminizi ne derecede etkiliyor? Ameliyat sonrasi ders calismam vs gerekicek. O yuzden ertelemeli miyim? Lutfen ameliyat olanlar yardimci olur musunuz? Cok sıkıntılıyım
Ders çalışma gibi bir sıkıntın varsa bence biraz ertelemelisin. Zaten ilk 10 15 güne yakın burnun alçı bant derken hep sarılı olacak ve ister istemez hafif bir ağrıyla akıntın olacak bu yüzden 10 15 günü zaten at çöpe. Ama ondan sonrada açıkcası ilk 1 , 1.5 ay öyle kafanı eğip saatlerce ders çalışabileceğini sanmıyorum yani ben 2 ay çok eğilememiştin tabi Emre beye olmadım ben ama yinede sıkıntılı bir süreç yani ödemli ve şiş olduğu için sanırım kafamı eğince filan tuhaf hissediyordum o yüzden biraz daha okulunun olmadığı bir zamana denk getirmeni öneririm

ameliyatının içeriğinede bağlı kemikle ilgili bişeyler yapıcaksa daha ağır etki ediyor diye biliyorum kapalı ameliyat açık ameliyat o da farkediyor. doktoruna danışmalısın. 3-4 gün sonra çalışmaya başlayabilirsin ama ne kadar verimli olur bilmem baya rahatsız hissediceksin atel falan.

Daha simdi rast geldim mesajinanasilsin.insallah iyi gecmistir operasyon.1 yil oldu oturmustur

Siz nasıl oldunuz kıkırdaklar dışarıdan belli oluyormu ekstra kikirdak nerden alınmıştı ?

Merak ediyorum burnunuzu resim atmanizi sabırsızlıkla bekliyorum çünkü benimde burun
Kökünden itibaren fazla oyulup kavis verilmiş

merhaba, 1 yıl olmuş.şaka gibi gerçekten :)
ameliyat sonrası biraz benim sıkıntılı geçti.hocanın asistanları dahil şaşırdı duruma.aşırı beyaz ten yüzünden şişme yaşadım biraz ama toparladım çok şükür ki.evet şu an oturmuş durumda.iyiyim ve memnunum.iyi ki diyorum :)
desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim :)

Kime ameliyat oldunuz? Hangi doktor ?

merhaba, 1 yıl olmuş.şaka gibi gerçekten :)
ameliyat sonrası biraz benim sıkıntılı geçti.hocanın asistanları dahil şaşırdı duruma.aşırı beyaz ten yüzünden şişme yaşadım biraz ama toparladım çok şükür ki.evet şu an oturmuş durumda.iyiyim ve memnunum.iyi ki diyorum :)
desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim :)

Sizin burnunuz önden nasil ?? Benim 13 ay olmasina ragmen halen genis ?? Üstelik tikaniklik var önce yokken simdi var?? Sizdede varmi ??

Sizin burnunuz önden nasil ?? Benim 13 ay olmasina ragmen halen genis ?? Üstelik tikaniklik var önce yokken simdi var?? Sizdede varmi ??

siz de emre ilhana mı ameliyat oldunuz?benim burnum geniş değildi.uç kısmında düşme ve burun sırtında hump vardı.görüntü olarak çok çok havalı değil şu an.revizyon oldum zaten ancak kimse ameliyat olduğumu anlamıyor cok doğal oldu ve şeklinden çok memnunum.o burnu bu hale getirebildi.tıkanıklık sorunu bende yok.önceden de olan bir tıkanıklığım vardı aslında alerji kaynaklı.mevsimsel ya da gece yatınca olan tarzda.ona yönelik sprey kullanıyorum.geçenlerde radyofrekansla konkamın birini yaktırdım.alerjiye bağlı şişiyor geceleri çünkü ama bu ameliyatımla ilgili bir durum değil.peki doktor bey ne diyor durum hakkında?

siz de emre ilhana mı ameliyat oldunuz?benim burnum geniş değildi.uç kısmında düşme ve burun sırtında hump vardı.görüntü olarak çok çok havalı değil şu an.revizyon oldum zaten ancak kimse ameliyat olduğumu anlamıyor cok doğal oldu ve şeklinden çok memnunum.o burnu bu hale getirebildi.tıkanıklık sorunu bende yok.önceden de olan bir tıkanıklığım vardı aslında alerji kaynaklı.mevsimsel ya da gece yatınca olan tarzda.ona yönelik sprey kullanıyorum.geçenlerde radyofrekansla konkamın birini yaktırdım.alerjiye bağlı şişiyor geceleri çünkü ama bu ameliyatımla ilgili bir durum değil.peki doktor bey ne diyor durum hakkında?

Canım burnun nasıl oldu? Bana fotonu özelden atabilir misin?

Back
X