- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
- Konu Sahibi prensesasik
Konu kapanmıştr
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar hayirli olsun, biz olduk konusmasi kolay ama emin olun siz de hemencecik atlatacaksiniz, bana su an deseler yine olcaksin, rahat rahat girerim ameliyata ama ben daha once hic ameliyat olmamamin da etkisiyle biraz sinirliydim olmadan once, ne garip degil mi hem yillardir istedigim sey hem de stres kupu oluyosun, iciniz rahat olsun lutfen, konu super olmus ben de oralarda olursam ziyarete gelirim moral olur benim arkadaslarim geldi gozumu acamiyodum ama nasil espriler bir gulduk superdi :)) siz de diyeceksiniz hakikaten oldu bitti Allah buyuk sorunlar vermesin, simdiden cook gecmis olsun hepinize
Aynen donmek yok ya stresi anliyorum da inan degecek herseye. Yase34 Veli Bey'e sor griple ilgili de olmazsin ya, strestendir o :))) Bir gece kaliyosun refakatcin olsun tabii ki tek kisi yeter buz kompresi yapacak o kisi 2 saatte bir miydi neydi oyle birseydi
sirada zuzulami var simdialkisalkisalkis
evet son 3 naşıll ştreşşş yaptım bi bilsenizzz kafamçokkarıştı
ben emre ilhana mail attım cnm 5000 tl dedi yakup avşara da attım fiyatı muayneden sonra verceğini yazmış ama onu pek uygun sanmıyorum cnm pahalıdır oda en az 5oooyakup avşar ve emre ilhan ama ücret hakkında bilgim yok bende olucam ama tasarımım yok..