Burun Estetiği Ameliyatı

boğaz içinde bi doktor varmış tuğrul sanırım ismi onun yüzünden bende duydum o zamanlar vazgeçmiştim bende okuyunca.. sonra ebru - lara - mipa - irise - yase ve zuzula derken bende olucam inş :) tabi irisenin burnu çok yeni olmasına rağmen ben beğendim :) kızın gözleri kötü sadece o da hassas sanırım ondan inş benim değildir :(

bu arada sana iki doktor girer yavuz bey var kbb hayırlısı olsun senin için..

bu arada ameliyat günleri çok yoğunmuş o yüzden bu ara sanırım kimseyi almıyorlar.. :)

ben atlattım hayırlısıyla darısı sıradaki arkadaşların başına :)

dün görüştüm çarşamba günü boşluk var hemen olabilirsin dediler açıkçası korktum o kadar erken ....o zaman bayramda sonra olursun dediler arkadaşımla birlikte gittik veli bey bizimle çok ilgilendi kadınlar kulübünden buldum sizi dedim güldü...Hastaneden içeri girince ben nasıl narkoz alıcam sonra ne olacak diye bir panik sardı beni....

hayatım kadınlar kulubünü duyunca gülmesi normal :))) ama bence olabiliyorsan ol en azından bayrama kadar kendini toparlasın.. yoksa bayramda çok yoğun doktor.. ve ben daha ameliyata girmedim ama girenlerin dediğine göre ne zaman ameliyata girdin çıktın hatırlamıyormuşsun :) bi bakmışsın yatakta yatıyorsun :) korkma bende çok korkuyordum ama artık korkum geçti 12 kasımda mutlu bir şekilde hastaneye gidicem ama tek heyecanım nasıl burnum olcak =)

ben atlattım hayırlısıyla darısı sıradaki arkadaşların başına :)
zuzula bi mahsuru yoksa ne kadar ödedin burun içi ameliyatını ssk mı karşıladı benim de sağlık problemim çok kbb girmesi lazım bana da iki iş bi arada dahamı pahalı acaba benim özel sigorta var sağlık sorununu karşılar heralde senin nasıl oldu cnm

evet bugün veli bey banada dedi internettenmi beni bulmuştun diye.bende arkadaşım ve kadınlar kulübü aracılığıyla dedim güldü :))

Veli bey bana deviasyon için ayrı bir ücret yok herşey içinde dedi fiyat çok iyi ayrıca 10 taksit yapıyorlar ya yok böyle birşey

Zuzula yanlış hatırlamıyorsam seninde astımın vardı ameliyat sonrası nasıl geçti astım etkiliyormu nefes almayı ben bundan korkuyorum yani ameliyat sırasında bi kriz olurmu sonrasında tıkanırmıyım diye ....

buradan giden veli bey'in bir çok hastası var, bilmediğiniz. onları es geçmeyelim.

demulas ve zuzula benimde astımım vardı, o tamponların var oluş sebebi bu zaten. Rahat nefes alamk için merak etmeyin zorlanmayacaksınız. Ben hiç böyle bir problem yaşamadım.

Zuzula yanlış hatırlamıyorsam seninde astımın vardı ameliyat sonrası nasıl geçti astım etkiliyormu nefes almayı ben bundan korkuyorum yani ameliyat sırasında bi kriz olurmu sonrasında tıkanırmıyım diye ....

canım ameliyat esnasında geçirmedim ama ameliyattan sonra başıma buz koydukları gibi şok etkisi yaptı ve atak geçirdim ameliyattan 2 gün sonrada aynı sıkıntı oldu şükrolsun ki başka bi tehlike geçirmedim burun tamponları delikli olduğu için nefes almakta güçlük çekmedim

1800-2000 arası zuzulanın dediği gibi nakit ödemeleri

taksitli olunca çok az fiyat değişiyor..

kızlar biliyorum ameliyat ücreti gerçekten önemli. Bende elbette ameliyat olurken buna çok dikkat ettim. İhtisaslar daha önemli. Veli Beyîn gerçekten iyi bir kariyeri var. bunu dikkate almanızı öneriyorum.

çok sevgiler,

kızlar biliyorum ameliyat ücreti gerçekten önemli. Bende elbette ameliyat olurken buna çok dikkat ettim. İhtisaslar daha önemli. Veli Beyîn gerçekten iyi bir kariyeri var. bunu dikkate almanızı öneriyorum.

çok sevgiler,

kesinlikle daha tecrübesiz bi doktora sırf isim ve hastane parası da ödiyebilirsiniz ameliyat kararından önce doktor tecrübesi dikkate alınması gerekiyor xD

Back
X