Burun Estetiği Ameliyatı

kesinlikle daha tecrübesiz bi doktora sırf isim ve hastane parası da ödiyebilirsiniz ameliyat kararından önce doktor tecrübesi dikkate alınması gerekiyor xD

benim buradan cok yakın bir arkadasım ucuz etin yahnisi yenmez diye beşiktaşta başka bir doktora oldu. neredeyse 2 katıda para ödedi ama çok mutsuzdu, beğenmedi burnunu. o yüzden madiyat olarak değerlendirmemek gerek.

benim buradan cok yakın bir arkadasım ucuz etin yahnisi yenmez diye beşiktaşta başka bir doktora oldu. neredeyse 2 katıda para ödedi ama çok mutsuzdu, beğenmedi burnunu. o yüzden madiyat olarak değerlendirmemek gerek.

kuzenim benim burnuma yapılanın onda biri kadar bi operasyon geçirdi 5bin liracık ödedi emre ilhan a ve hastaneye para var huzur var xD

ben doktorun ismini duydum hastaneye mail attım cevapladılar gittim görüştüm veli bey öyle içimi rahatlattı ki kendinden emin duruşuyla ne kadar ödeme yapmam gerekiyor dedim sadece xD sonra senin burnunu gördüm ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anladım

kuzenim benim burnuma yapılanın onda biri kadar bi operasyon geçirdi 5bin liracık ödedi emre ilhan a ve hastaneye para var huzur var xD

ben doktorun ismini duydum hastaneye mail attım cevapladılar gittim görüştüm veli bey öyle içimi rahatlattı ki kendinden emin duruşuyla ne kadar ödeme yapmam gerekiyor dedim sadece xD sonra senin burnunu gördüm ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anladım

rahat ol sen gayet iyi bir sonuc alacaksın, ben gerçekten Veli Bey'e ameliyat olup sonucum kötü olan diyen kimseyi duymadım. Benim sevgilim hediye etti bana ameliyatı benim için ne kadar önemliydi anlatamam sana. Çok şükür kadınlar kulubu yılın burnu seçti hehehheh:76:

rahat ol sen gayet iyi bir sonuc alacaksın, ben gerçekten Veli Bey'e ameliyat olup sonucum kötü olan diyen kimseyi duymadım. Benim sevgilim hediye etti bana ameliyatı benim için ne kadar önemliydi anlatamam sana. Çok şükür kadınlar kulubu yılın burnu seçti hehehheh:76:

doktora olan güvensizlikten değil kendi basiretsizliğimden sanki iyi bi sonuç alamayacakmışım gibi geliyo ne bilim depresyondayım xD

kurban olurlar sevgiline aferin akıllı uşak aynaya baktıkça hep onu görcen zekice :47: yaptırana kadar bende baktıkça eski eşimi görüyodum :27:

doktora olan güvensizlikten değil kendi basiretsizliğimden sanki iyi bi sonuç alamayacakmışım gibi geliyo ne bilim depresyondayım xD

kurban olurlar sevgiline aferin akıllı uşak aynaya baktıkça hep onu görcen zekice :47: yaptırana kadar bende baktıkça eski eşimi görüyodum :27:

ay evet geçende böyle ayrılınca ne yapıyor insanlar falan diye konuştuk. dedim ben her aynaya baktığımda seni görcem ne kötü o yüzden ayrılmam :):84:

bu darının peşine o kadar çok düşen var ki bu ara, sana da gelsin bakalım:)

aslında bilmiyorum istemiyorum belkide birini hayatımda oğlum en değerli varlığım sevgilim o yeterli sanırım şimdilik sizler mutlu olun bu bana yeter :97:

waooooowww kızlar belki bende yakın bi zamanda güzel bi haber verebilirim :))) beyefendinin evlilik teklifini bekliyorumm :nazar:

enüü noluyo yaa du kıs erken daha ne evliliği bak ben yandım sen yanma bacım xD

:) erken biliyorummm heheh zaten daha önümüzde 2 sene var sonraki sene 3. sene evlenicez :))) ilk adımlar atılcak sadece :)))

erken yine erken en az 30 diyorum hala ısrarla ben ilkini 21 yaptım 2.ye 4 senem var hoho D:

gördüm ya deniz akkaya 2 D:

:))) abla hayırlısı olsun demekki böyle olacakmış bilemiyorum daha zaman olduğu için pek düşünmek istemiyorum :)

bence petek dinçözüde eklemeliyiz o da burunla başka birşey olmuş ve bence tek burun değil..

ARKADAŞLAR
İrise
Yase43
Zuzula

ameliyatlarını çok güzel bir şekilde oldular ve yeni burnuşlarının şiş olsada fotoğraflarını albümde ve forumda paylaştılar..:nazar:

Bİlginize :)

Sıra bende yuppiii :D :emir_bebek:

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR
İrise
Yase43
Zuzula

ameliyatlarını çok güzel bir şekilde oldular ve yeni burnuşlarının şiş olsada fotoğraflarını albümde ve forumda paylaştılar..:nazar:

Bİlginize :)

Sıra bende yuppiii :D :emir_bebek:

ya ben özel mesaj atamadım mesaj sayım yeterli olmadığı için. Benide yazabilirsin :))

Back
X