Tebrikler, nerede yaptırdın?Ben yaptırdım çevremden arkadaşlarım önerdi, fazla araştırmadım. Çokta memnunum. Arkadaşlarım oldu onlarınkini beğendim. Ayrıca neyden çekiniyorsun ki? Millete ne? Gayette özgüven getirici bir şey. Ben de düşündüm akrabalar saçmalayacak, annemler engel olacak ama göz açıp kapayıncaya kadar geçti hem de 24 yaşındayım
İşte bunlar beni engelliyor, senelerdir kafamda dolaşan bir sorun .Bence yaptırmayın bende daha da güzelleşmek uğruna bir heves yaptırdım pişman oldum sonuç her zaman istediğimiz gibi olmuyor, kusursuz yapamıyor kimse hayata yeni dert eklemek dışında bir şey değil gerçekten en azından kendi adıma konuşayım.
Özelden mesaj yazıyorum şimdi sizeİşte bunlar beni engelliyor, senelerdir kafamda dolaşan bir sorun .
Burnunuz nasıldı bilmiyorum ama benimki gerçekten çirkin.
Ama tek başına girmek çok zor. Bana annem baktı, Üsküdar da özel hastanedeTebrikler, nerede yaptırdın?
Çevremde yok kimse
Of siz pişmansınız diye herkes mi olacak insanları etkilemeyin. Ben gayet memnunum. 48 senedir mutsuzum diyor. Bırakın olsun .Bence yaptırmayın bende daha da güzelleşmek uğruna bir heves yaptırdım pişman oldum sonuç her zaman istediğimiz gibi olmuyor, kusursuz yapamıyor kimse hayata yeni dert eklemek dışında bir şey değil gerçekten en azından kendi adıma konuşayım.
Kendi adıma konuştum diye belirttim zaten benim yorumum sizi alakadar etmez bir daha beni etiketleyerek yorum yapmayın.Of siz pişmansınız diye herkes mi olacak insanları etkilemeyin. Ben gayet memnunum. 48 senedir mutsuzum diyor. Bırakın olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?