Burun estetiği aşırı kalkıklık

Arkadaşlar burnum aşırı kalkık ve dudak burun mesafem çok geniş tecrübeli olanlara sorum bu kalkıklık iner mi

Ameliyat olalı ne kadar zaman oldu? Gerginlik,şişkinlik,ödem herşey olabilir? Bu ameliyat ne kadar zor ve insanı şekilden şekile sokan bir ameliyatmiş onu öğrendim şu 5 gündür. Ben de olalı 5 gün oluyor benim de o mesafe uzun ama dr düzelecek dedi. Mutlaka düzelecektir ama işte insan bir çıkar yol arıyor anlayabiliyorum sizi. Umarım ennn kısa zamanda düzelir de içiniz rahat eder.

Merhaba arkadaşlar
BEnde geçen hafta sterlin oldum dün alçım çıktı ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum, burun deliklerim babam bakıyor resmen çok yapay duruyor burnum ve suratıma hiç gitmedi moralim çok bozuk doktor bir sene bekle karar vermek için diyor ama nasıl bir değişim olacak ki sanki
Başkalarının before after fotolarına bakınca ne kadar güzelleşiyorlar sonrasında bende ise komik duruyor neden ya

Benim de bugün tampon ve alçım çıktı.Istediğimden biraz kalkık geldi görüntüsü.Doktorum biraz daha ineceğini belirtti.şu an şiş ve ödemli olduğu için olduğundan kalkık ve büyük duruyor.hepimizin ki şarap misali zaman geçtikçe daha da güzelleşir umarım.

Kızzlar üzülmeyin bugün 23. Günüm ve ilk çıktığımda burnum adeta domuzdan farksızdı. Aşşırı kalkık ve kısa bir burnum var diye gün boyu ağladım eve gelince. Sonra bir bakıyorsunuz ki burnunuz inmiş inmiiş daha inmesin diye iple asasınız geliyor.ghahgsj Sakın kendinizi sıkmayın, benim burnum 15-17. günlerinde daha insancıl bir kalkıklığa ulaştı. Şu an bandajlarım çıkalı 13 gün oluyor ve ben burnum biraz daha kalkık kalsaydı keşke diyorum. :/

• Beğen
Reactions: mw-
Kızzlar üzülmeyin bugün 23. Günüm ve ilk çıktığımda burnum adeta domuzdan farksızdı. Aşşırı kalkık ve kısa bir burnum var diye gün boyu ağladım eve gelince. Sonra bir bakıyorsunuz ki burnunuz inmiş inmiiş daha inmesin diye iple asasınız geliyor.ghahgsj Sakın kendinizi sıkmayın, benim burnum 15-17. günlerinde daha insancıl bir kalkıklığa ulaştı. Şu an bandajlarım çıkalı 13 gün oluyor ve ben burnum biraz daha kalkık kalsaydı keşke diyorum. :/

Yaa böyle şeyleri okuyunca o kadar teselli oluyorum ki nasıl olacak bakalım emanet gibi duruyor

Çok ağladım bu yüzden, hiç canını sıkma. Kısa bir sürede geçecek. :)
Yaa inşallah inşallah çok sağolun ya ☺️ Aşırı bir beklentim de yoktu ama yine de bakınca millete, bir burun ne kadar da değiştiriyor diyordum. ben estetik kaygı ile yaptırmadım olmam gerekiyordu ve güzel de bir burnum olmadığı için estetik de yaptırayım bari diye heveslendim ama zaten çevremdekiler hiç desteklemedi şu an da beğenmeyecekler bu hali ile haliyle, yok eski burnun daha güzeldi falan derlerse gerçi ailem beğendi ama muhtemelen moralim bozulmasın diye miş gibi yapıyorlar..

Yaa inşallah inşallah çok sağolun ya ☺️ Aşırı bir beklentim de yoktu ama yine de bakınca millete, bir burun ne kadar da değiştiriyor diyordum. ben estetik kaygı ile yaptırmadım olmam gerekiyordu ve güzel de bir burnum olmadığı için estetik de yaptırayım bari diye heveslendim ama zaten çevremdekiler hiç desteklemedi şu an da beğenmeyecekler bu hali ile haliyle, yok eski burnun daha güzeldi falan derlerse gerçi ailem beğendi ama muhtemelen moralim bozulmasın diye miş gibi yapıyorlar..

Kalkikligi için gerçekten üzülme çünkü inecekk. Şuan ödem şişlik herşey etkiliyor şeklini.
Burnum çok kalkık ne yapıcam diye titreme ve ağlama krizi geçirmiş bir insan olarak söylüyorum şimdi de burnum daha fazla inmesin diye dua ediyorum: ) Yani içiniz rahat olsunn öyle kalmayacak o burun: )

Kalkikligi için gerçekten üzülme çünkü inecekk. Şuan ödem şişlik herşey etkiliyor şeklini.
Burnum çok kalkık ne yapıcam diye titreme ve ağlama krizi geçirmiş bir insan olarak söylüyorum şimdi de burnum daha fazla inmesin diye dua ediyorum: ) Yani içiniz rahat olsunn öyle kalmayacak o burun: )
Burnunuz kaçıncı aya kadar inmeye devam etti

Bende de aynı durum söz konusu malesef burnum ile dudak mesafemin arası çok açıldı aynaya bakamıyorum piskolojim alt üst oldu :KK43: ameliyatımın 6. Günündeyim henüz şişlikler inmediği için belki böyledir diye düşünüyorum bekliyorum:KK43:

Bende de aynı durum söz konusu malesef burnum ile dudak mesafemin arası çok açıldı aynaya bakamıyorum piskolojim alt üst oldu :KK43: ameliyatımın 6. Günündeyim henüz şişlikler inmediği için belki böyledir diye düşünüyorum bekliyorum:KK43:
6 gün daha çok erken biraz daha inecek burnun o mesafede biraz kisalcak

Hiç merak etmeyin o mesafe hergün biraz daha daralıyor. Şuan benim mesafe yine uzun ama ilk günlerdeki gibi değil. Yüzümüz, dudak üstümüz hep ödemli. Dezavantajımiz sıcakta ameliyat olmaktı. Sıcaklarda ödemler inmedigi gibi daha çok ödem topluyoruz. Bir de kalın derili misiniz?

Hiç merak etmeyin o mesafe hergün biraz daha daralıyor. Şuan benim mesafe yine uzun ama ilk günlerdeki gibi değil. Yüzümüz, dudak üstümüz hep ödemli. Dezavantajımiz sıcakta ameliyat olmaktı. Sıcaklarda ödemler inmedigi gibi daha çok ödem topluyoruz. Bir de kalın derili misiniz?
Burnumun ince derili olduğunu söyledi doktorum.Yarın alçılarım alınıcak yeni burnumu ilk kez tamamen görcem hem çok merak ediyorum hemde korkuyorum

Burnumun ince derili olduğunu söyledi doktorum.Yarın alçılarım alınıcak yeni burnumu ilk kez tamamen görcem hem çok merak ediyorum hemde korkuyorum

Bu konuda avantajlısınız çünkü ince deride ödemler daha erken iniyor,kendinizi hiç üzmeyin. Alçı çıkınca bi ferahlama gelecek burnunuz yükten kurtulacak:) Güzel bir burunla karşılaşacaksınız emin olun.
Doktorum alçıyı çıkarttığında ohh dünya varmış dedim ve görüntüsü de çok iyiydi. Bantları yapıştırdı 4 gündür bantlıyım ve burnum şuan şiş, bantlarım çıkınca beni ne bekliyo tedirginim çünkü kalın deriliyim: (

Back
X