- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
TabiGeçmiş olsun öncelikle ben sizden bir foto isteyebilir miyim
çarşamba günü operasyon olacağımda.
ifade ister istemez değişiyor o estetiğin genel sonucu :) kaş arasına dokununca kemik mi geliyor yoksa şişlik mi? ve mümkünse foto atabilir misiniz öncesi sonrasıMerhabalar.
Burun estetiği oldum,20.günüm.
Kaşlarımın arası inanılmaz ödemliydi şimdi daha iyi ama yine de avatar görüntü tam anlamıyla gitmedi.
Burnumu genel olarak çok beğeniyorum, isteyenlere fotoğraf da atabilirim ama bakışlarım değişti bu durumdan çok rahatsızım. Bugün işe başladım insanlar burnumu beğendi ama bakışların çok değişmiş, başka birisi olmuşsun vs dediler kafama takmazken bu durumu çok taktım. Canım sıkkın.
Yeni bakışlarım bu mu buna mı alışayım yoksa eski ifadem gelecek mi geriye..
Attım size deifade ister istemez değişiyor o estetiğin genel sonucu :) kaş arasına dokununca kemik mi geliyor yoksa şişlik mi? ve mümkünse foto atabilir misiniz öncesi sonrası
Nasıl ödem de mi yokBenim de ameliyatımın 14. günü. Benim sorunum da hiçbir şeyimin değişmemiş olması. Ne ifadem, ne burnum..
Önceden nasıldı şuan nasıl oldu?Yok gibi. Çok ince deriliyim zaten. İstediğim gibi yapsaydı doktor birkaç ay avatar gibi gezmeye razıydım, daha şimdiden revizyon için gün sayıyorum
Profiliniz gizli bulamadım konuyuKonu açmıştım 14 günlük burun, ilk sayfada, bak istersen. Fotoğraf attım.
benim mesaj kısmından görebilirsinizProfiliniz gizli bulamadım konuyu
Kaşlarımın arası daha doğrusu göz pınarlarımın arası çok açık geliyor bana. Tabi atayımmerhaba ben de oldum ameliyat 1 aydan sonra sislerimin indigini fark edebildim 45 gün oldu hala da sis, uyusuk yer yer, bu kadar sislige ifade de degisebilir bence. zamandan ve sabirdan baska caremiz yok gibi. isterseniz foto atin kendimle karsilastiririm en azindan.
Sizi cok iyi anliyorum benim de oyleydi arasi cok kalindi fil gibiydim :)) cok uzulurdum ama gun gectikce inecek goreceksiniz uzulmeyinMerhabalar.
Burun estetiği oldum,20.günüm.
Kaşlarımın arası inanılmaz ödemliydi şimdi daha iyi ama yine de avatar görüntü tam anlamıyla gitmedi.
Burnumu genel olarak çok beğeniyorum, isteyenlere fotoğraf da atabilirim ama bakışlarım değişti bu durumdan çok rahatsızım. Bugün işe başladım insanlar burnumu beğendi ama bakışların çok değişmiş, başka birisi olmuşsun vs dediler kafama takmazken bu durumu çok taktım. Canım sıkkın.
Yeni bakışlarım bu mu buna mı alışayım yoksa eski ifadem gelecek mi geriye..
Gerçekten geçiyor mu o görüntü? Çok korkuyorum böyle kalacak diye, insanlar tam oraya yumruk yemiş gibisin diyorlar.Sizi cok iyi anliyorum benim de oyleydi arasi cok kalindi fil gibiydim :)) cok uzulurdum ama gun gectikce inecek goreceksiniz uzulmeyin
Şuan o kadar moral oldunuzki bana, 21.günüm bugün, sanki hep böyle olacakmışım gibi geliyorBakislar ve gülüş 2 ay civarı düzeliyor merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?