- 9 Ağustos 2020
- 105
- 118
- 18
- 38
- Konu Sahibi limonlusoda1819
-
Bence burnunuz çok güzel olmuş. Resmen 10 yaş gençleşmişsiniz. Benim ameliyatlı burnum sizin ameliyatsız burnunuz gibi öyle söyleyeyim.
Ben ameliyat olalı yıllar oluyor. Bana öyle gelmediğine eminim. Gerçekten enkaz gibi burnum.Çok teşekkür ederim. Bilmiyorum bana da uzun geliyor ama yüzüm de geniş olduğu için çok kötü değil. Sizin ne kadar zaman oldu ? Ozelden resim atabilir misiniz belki size öyle geliyordur
Geçmiş olsun burnunuz henüz çok yeni dolayısıyla uç kısmı coook sis ameliyat masasındaki halı çok güzel şişlikler inince zariflesecek çok memnun kalacaksınız bence.bayagi ödem var bariz belli oluyorBu resimlerde bir aylik halim
Çok iyi olmadığıni hangi engin bilginize dayanarak yazdınız acaba.1 aylık burun ve ödem dolu üstelik eğrilik yada teknik bı hata yok görünen.zaten psikolojisi zor bı ameliyat kelimeleriniz seçerek kullanırsanız güzel olur bence.Kim yaptı burnunuzu acaba? Yani bence önceki burnunuz kötuymuş ama şimdi idare eder olmuş. Çok iyi olmamış ama öncekinden kesınlıkle daha ıyı olmuş
Siz ameliyat olmadınız heralde ya da olmayacaksınız bilmiyorum ama bu ameliyatın psikolojisi çok zor .bu ve buna benzer yorumları asla doğru bulmuyorum. Daha çok yeni bir ay olmuş . Ödemler var çok belli .Kim yaptı burnunuzu acaba? Yani bence önceki burnunuz kötuymuş ama şimdi idare eder olmuş. Çok iyi olmamış ama öncekinden kesınlıkle daha ıyı olmuş
çok güzel olmuş,umarım siz de beğeniyorsunuzdur.Bu resimde ameliyat masasindaki halim doktorun yaptığı
Yüzüme gore uzun ve geniş olmuş. Sadece ön düşüklüğünü düzeltmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?