Burun estetiği bursa...deneyimler-estetikçiler-ve tabiki yorumlarınız...lütfen!!

Bursa'da bulunmadığım için doktor konusunda yardımcı olamıyorum, bir şey de yazmamışsın ama sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim

Bursa'da bulunmadığım için doktor konusunda yardımcı olamıyorum, bir şey de yazmamışsın ama sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim

tesekkur ederım canım..doktor ararstırıyorum ama cok ısım var ve agrı sızı nasıl tedavı surecı nasıl..cokmu dogallıktan uzak olur..cok soru var aslında kafamda..herkes bırını ıyılerken dgrını ktuluyor..bır doktor hakkında dıyelım 10 yorum ısı yzlmıs aradan bırı bır cıkıyor berbat falan yzmıs ınsan supheye dusuyor..

Ağrılı bir ameliyat değil korkmana gerek yok zaten ağrı kesici veriyorlar ağrı sızı hissetmezsin.. doğallıktan uzak olup olmaması seninle doktorun arasında ki iletişime bağlı ne istediğini doktoruna çok iyi anlatabilirsen doktorunda seni iyi anlarsa istediğin gibi bir burnun olur.. hatta istersen istediğin bir burun fotoğrafını göster doktoruna..güven çok önemli herşeyden önce doktoruna güven.. doktorlar hakkında ki olumlu olumsuz yorumlara gelince evet bende görüyorum onları ama her doktorun başarılı olduğu kadar başarısız olduğu ameliyatları da mutlaka vardır hiç biri dört dörtlük değil bence.. birazda şans işi galiba.. benim doktorum hakkında da bisürü olumsuz şey okudum ama ben çok memnunum burnumdan mesela.. sen doktorunu seçmeden önce yaptığı burunlara bak özellikle hastalarını birebir canlı görme ihtimalin varsa süper olur..

LADY duy beni kop gel :))) bursa '' Alper Bayraktar '' hastası olarak sen yardım edebilirsin sanırım :)

ay evet yaa olan bırı varsa valla kopup gelsın bencde.:):)...hrks gbı bnde tırsıyorum..bı ara dedım devlettemı olsam ama ordakılere ndnse hıc gvenmyorum..

saol canım bılgılendırdıgın ıcın onuda denerım bi bakalım..sende saglıklı yasa burnusunla ınsallah..

saol canım bılgılendırdıgın ıcın onuda denerım bi bakalım..sende saglıklı yasa burnusunla ınsallah..

Teşekkür ederim.. sen Alper Bayraktar'ı araştır.. bahsettiğim arkadaşın burnu çok güzel oldu.. zaten görünce gelir o da konuya.. iyi geceler

Merhaba canım:) Ben Bursa'da Alper Bayraktar'a ameliyat oldum. Alper beye ameliyat olan arkadaşlarım da var. Hepsi memnun çok şükür. Elbet her doktorun memnun olmayan hastası vardır iyi araştırmak lazım. Bursa'da yaşıyorsan Alper bey ile görüşmeni tavsiye ederim. Birde hep söylüyorum doktorla iletişim çok önemli. Kendini çok iyi anlatmalısın. Doktor ne istediğini iyi anlamalı. Benden sonra Alper beye iki tanıdığım ameliyat oldu. İletişimi güçlü tuttular ve mutlular.

mrb bende bursada alper bayraktara amelıyat olmak ıstyorum uzun zamandır forumlardan takıp edıorum hakkında pek olumsuz yazılar okumadım.suanda medıcal park hastanesınde gorew yapıyormuş.ucretı hakkında fıkrı olan varsa tyardımcı olursa cok sevınıırım.

Evet..yorumlarınızı yardımlarınızı beklıyorum arkadaşlar lütfen..

canım benim bugün 6. günüm ameliyattan ilk çıktığımda burnum sızlıyordu o da dayanılmayacak gibi değildi serum taktılar geçti ondan sonra çok şükür ağrı olmadı.ama çok sabır gerekli bu süreçte

tsk edrm cnm bilgilendırdıgın ıcın gcmıs olsn sanda

tskler lady..fotogrflrın vrmı pekı once ve snra greblcgım..sakıncsı olmzsa..

evet cnm cekırgeden medıcale gecmıs..acba özele gctı dıye falan dahada ykseltrmı ucretını..

Merhabalarr:) Ben salı günü Bursa Hayat Hastanesinde Op. Dr. Ferruh Fersçi'ye burun ameliyatı olacağım. Küçükken düştüğüm için kıkırdağım yerinden çıkmış nefes almamı zorlaştırıyor hem o yerine yerleştirilecek hem de burnumdaki kemeri aldırıcam. Kafamda milyon tane soru var ve çok gerginim Ferruh beye ameliyat olan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…