Sabunla olacak is degil sanirimlimon kullanma canım asitli sonuçta cildin çok hassas şu an tahriş edebilir maskeyle kapalı kalmasıda çok iyi olmaz bence. doğal sabunlar var onları kullanabilirsin siyah noktalar için. bazı doktorlar su dışında bişey değmesin diyo
Canım ben sadece tonik kullandım.Makyaj temizleme pamuğunu tonikle ıslatıp burnunu nazikçe sil.Sadece yağını alır tabii siyah noktaların temizliğini bir iki ay sonra yap hemen oynama onlarla tehlikeli bir şey falan yapıştırma sabunlamayada kalkma ama cildin çok yağlıysa sıvı yüz jellerini köpürtüp sürebilirsin hafifçeSabunla olacak is degil sanirimcok kötü oldu cildim ama yinede bir denerim cok sagol cnm
Off ellememek cok zor olacak bide aynaya bakinca o kadar belli oluyor kii, ama dedigini yaparim cnm cok sagolCanım ben sadece tonik kullandım.Makyaj temizleme pamuğunu tonikle ıslatıp burnunu nazikçe sil.Sadece yağını alır tabii siyah noktaların temizliğini bir iki ay sonra yap hemen oynama onlarla tehlikeli bir şey falan yapıştırma sabunlamayada kalkma ama cildin çok yağlıysa sıvı yüz jellerini köpürtüp sürebilirsin hafifçe
Sabır lazım bu süreçte hemen öyle tertemiz edemezsin
Oncelikle gecmis olsun yeni burnunuz hayirli olsun merakMerhaba kizlar, bugün 12. günüm atelim cikti suan bantlar var, yarin cikarabilecegim nihayet. Yüzüm cok kötü oldu cünkü dogru düzgün yikayamadim ve burnumun üstünde siyah noktalar olustu. Dogal maskeler yapsam bir sorun olur mu? Siyah noktalara karbonat ve limon karisimi iyi geliyormus, kimyasal maskeler kullanmak istemiyorum. Ameliyat olan arkadaslar, sizler de ayni sorun oldu mu? Cildinize nasil bakim yaptiniz? Ve yapmamiz da bir sakinca var mi? Yanlis birsey yapmak istemiyorum. Simdiden cok tesekkür ediyorum :)
Oncelikle gecmis olsun yeni burnunuz hayirli olsun,konuyla alakali degil ama merakimdan ve bilgisizligimden soruyorum bende estetik ameliyat olmayi dusunuyorum.ameliyattan once yapilan kan tahlillerinin icerigi nedir neye bakiliyor mesela kalp hastaligi cikti ameliyat olamiyor muyuz bilgilendirebilir misinizMerhaba kizlar, bugün 12. günüm atelim cikti suan bantlar var, yarin cikarabilecegim nihayet. Yüzüm cok kötü oldu cünkü dogru düzgün yikayamadim ve burnumun üstünde siyah noktalar olustu. Dogal maskeler yapsam bir sorun olur mu? Siyah noktalara karbonat ve limon karisimi iyi geliyormus, kimyasal maskeler kullanmak istemiyorum. Ameliyat olan arkadaslar, sizler de ayni sorun oldu mu? Cildinize nasil bakim yaptiniz? Ve yapmamiz da bir sakinca var mi? Yanlis birsey yapmak istemiyorum. Simdiden cok tesekkür ediyorum :)
Benim yüzümde çok yağlı ve burnum küçük sivilcelerle dolmuştu berbat duruyordu naparsın şekli bozulmasın diye bir şey süremiyorsun sadece tonikle sildimOff ellememek cok zor olacak bide aynaya bakinca o kadar belli oluyor kii, ama dedigini yaparim cnm cok sagol
Cok tesekkür ederim canim :) Bende kan tahlilinden endiselenmistim, bende kansizlik ve demir eksikligi de vardi ama hic bir sorun olmadi. Ameliyattan önce herhangi bir hastaligin varmi diye bakiyorlar, anestesi icin özel bir doktor var o sana zaten sorular soruyor, mesela sigara veya alkol kullaniyormusun, herhangi bir hastaligin veya alerjin varmi, ilaclar kullaniyor musun vs. Ciddi bir rahatsizligin varsa ameliyat olamazsin tabi buna da anestesi uzmani karar verir.Bunlarin hepsini sana doktorun ön görüsmede zaten anlatir cnm :)Oncelikle gecmis olsun yeni burnunuz hayirli olsun merak
Oncelikle gecmis olsun yeni burnunuz hayirli olsun,konuyla alakali degil ama merakimdan ve bilgisizligimden soruyorum bende estetik ameliyat olmayi dusunuyorum.ameliyattan once yapilan kan tahlillerinin icerigi nedir neye bakiliyor mesela kalp hastaligi cikti ameliyat olamiyor muyuz bilgilendirebilir misiniz
Sabredicez artikBenim yüzümde çok yağlı ve burnum küçük sivilcelerle dolmuştu berbat duruyordu naparsın şekli bozulmasın diye bir şey süremiyorsun sadece tonikle sildim
Aslında o tam olarak deri değiştirmesi değil yapışkanlar alçı falan olduğu için burun derisinde tabaka bırakıyorlar benim yapışkanlar burnumda iz gibi bişey bıraktı ama soyuldu zamanlamerhaba kizlar, ben de deri degistirmesi ne kadar suruyor onu merak ediyorum. burnumun ustu pul pul acaba ne zamana biter
Bende aynisini düsündüm siyah nokta bandi cok ise yarar ama bende cesaret edemedim, 1 ay boyunca fazla dokunmamak gerekiyormus, günleri sayar oldum resmen yaaBen 20. Günden sonrs normal rutinime döndüm ama bir ürün sivilce yaptı tüm yüzümde, tabii uzun süredir temizlenmediği için özellikle burnumda, şimdi burnuma çok dokunmuyorum. Tek istediğim bir siyah nokta bandı şuan neler çıkarır bu gözeneklerden. Ama cesaret edemedim.
Bence bant kullanma burnunu mahvedersin biraz sabret.Ben bikaç ay sonra siyah maskeyi deneyeceğim burnumda banttan daha yumuşak oluyormuşBen 20. Günden sonrs normal rutinime döndüm ama bir ürün sivilce yaptı tüm yüzümde, tabii uzun süredir temizlenmediği için özellikle burnumda, şimdi burnuma çok dokunmuyorum. Tek istediğim bir siyah nokta bandı şuan neler çıkarır bu gözeneklerden. Ama cesaret edemedim.
Tam tersi siyah maske çıkarması çok zor videolarını izleyin çıkarırken resmen ağlıyorlardı. Zaten çok bir işe de yaramıyor.Bence bant kullanma burnunu mahvedersin biraz sabret.Ben bikaç ay sonra siyah maskeyi deneyeceğim burnumda banttan daha yumuşak oluyormuş
Aynen zaten evdeyim şuan okul başlarken biraz özen gösteririm cildime iki ay olacak o zaman.Bende aynisini düsündüm siyah nokta bandi cok ise yarar ama bende cesaret edemedim, 1 ay boyunca fazla dokunmamak gerekiyormus, günleri sayar oldum resmen yaa
Ben bir defa denedim ameliyattan önce burnuma.Çok kolay çıktı.Ya aldığım maskenin markasından farkediyordur veya yüzümde bekletme süremden kaynaklanıyordur.Öyle yarım saat bekletirsen çıkmaz tabiTam tersi siyah maske çıkarması çok zor videolarını izleyin çıkarırken resmen ağlıyorlardı. Zaten çok bir işe de yaramıyor.
Aynen zaten evdeyim şuan okul başlarken biraz özen gösteririm cildime iki ay olacak o zaman.
Okyanus suyu al onu sık burnuna birde göz pomadı al pamuklu çubuğun ucuna o kremden sür onuda burun içine sür yavaşça o içerdeki kurumuş kanları falan yumuşatırKızlar benim de yüzüm tam sivilce diyemem ama pütür pütür oldu burnumun üstü alnim çok yaglaniyo sanırım köpüklü yüz jelleri ve tonikler kısa süreli kurutmaya yardimci sivilceler için de ne kullanılır bilmiyorum 17. Günüm burnum çok şiş duruyo bu da canımı sıkıyo bir de farklı bişey sorcam burun içi temizliğini nasıl yapıyorsunuz
Bepanten krem vermisti doktor onu sürüyorum bende kurumuş kan ya da kurumuş şeyler yok burnumun içinde spreyi sıkıyorum sadece mukuslu sıvı akıyor hiç o tarz seyler gelmedi burnumdan tam mi temizleyemiyorum acabaOkyanus suyu al onu sık burnuna birde göz pomadı al pamuklu çubuğun ucuna o kremden sür onuda burun içine sür yavaşça o içerdeki kurumuş kanları falan yumuşatır
Çok oynamana gerek yok canım burnunu heder etme temizleniyorsa sorun yokBepanten krem vermisti doktor onu sürüyorum bende kurumuş kan ya da kurumuş şeyler yok burnumun içinde spreyi sıkıyorum sadece mukuslu sıvı akıyor hiç o tarz seyler gelmedi burnumdan tam mi temizleyemiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?