Burun estetigi çok acılı bir ameliyat mı?

Valla canım benim kızım da çok istiyordu ameliyat olmayı sabah 8 de hastanede olduk yatış işlemi oda derken damar yolu açıp önlüğü giydirdiler sedye ye alıp ameliyathane götürdüler kızımın şöyle bir iki dak gözler sulandı sonra bi uyudum diyo beş dak uyandırdılar dedi ayılırken ilk bittimi dedim bitti dediler ne çabuk dedim burnumu elledim diyor yani herşey uyuyana kadar

Benim gibi bir gece öncesinden heyecanlı ve uykusuz giderseniz amelliyat başlasın ,şu iğneyi yapsın da uyuyayım artık diyebilirsiniz . Sedasyon iğnesi yapıldığında küt diye uyudum ben, anesteziye gerek kalmayacaktı nerdeyse ..:uykucu:
Bende büyük ihtimal uykusuz en az 3 gün geciririm heyecandan :)

Valla canım benim kızım da çok istiyordu ameliyat olmayı sabah 8 de hastanede olduk yatış işlemi oda derken damar yolu açıp önlüğü giydirdiler sedye ye alıp ameliyathane götürdüler kızımın şöyle bir iki dak gözler sulandı sonra bi uyudum diyo beş dak uyandırdılar dedi ayılırken ilk bittimi dedim bitti dediler ne çabuk dedim burnumu elledim diyor yani herşey uyuyana kadar
Bende aglarim diye düşünüyorum. Annem de sağolsun çok destek oluyor bana. Ben senin yerinde olsam ameliyattan sonraki güzel burnumun hayalini kurar öyle girerim diyor :) bende inşallah sıkıntısız girer çıkarım

Back
X