- Konu Sahibi hanimkizimiz
-
ben burnumdan estetik ameliyat olalı 10 gün oluyo.duştaki şu su fışkırtan sey,adını hatırlayamadım şimdi, burnuma çarpti.ve sağ öndeki kıkırdağım sanırım şuan kaydı sanırım.burnumun ucunda sağ tarafta kemik batar da cilde beyazlık olur ya.öyle minik bi çıkıntı var.burnum öne düşmedi ama eskisi gibi değil yani.bişeyler hareket etti. ağladım iki saat.devlet hastanesinde olmuştum, oyuzden arayacak doktorum da yok, anca randevu alıp gidicem en az iki gün sonra.bi bileniniz var mı düzelir mi böyle mi kalır yoksa...? yeniden mi ameliyat olmam lazım düzelmesi için... yoksa doktor eliyle onu yerine yerleştirir mi.internette hiç bundan yakınan biri yok, nolursunuz bi bileniniz söylesin...
umarım kalıcı bi sıkıntı oluşmaz zaten tam anlamıyla 6 ay gerekiyor burun kendine gelmesi için kesin zamanın dolması 1 yıl bende yeni ameliyatlıyım dikkatli olmak lazım sanırım....
son durumum şudur ki: çok hafif bir kıkırdak yamulması var ucunda.ameliyat olalı 5 ay oldu. hatta galiba hafif kemer gibi bişi de çıktı. ucu da hala şiş. doğal istedim ama fazla 'doğal' yapıldı sanırım:) ama açıkçası bu siteye fotolarını yükleyenlerin burunları bana çok yapmacık gelmişti. sonuçta eski kemer ve one düşüklük yok, bidaha hayatta yaptırmam.o derdi çekeceğime o parayı vereceğime gider yurtdışında dil eğitimi alırım gider göğüs büyütürümüzerinden birkaç ay geçince zaten burun konusunda okadar da takıntılı olmuyorsunuz, hayat ve geri kalan seyler bundan daha önemli. ve güzel dediğiniz bisürü insanın da burnu aslında o yaptırılanlar gibi kusursuz, pıtıcık değil. yani sonuç olarak: takmayın :)
Burnun düzeldi miBenimde 21 günlük burnuma dirsek çarptı o kadar dikkat etmeme rağmen başıma bu geldi kendimi affedemiyorum 2 gün oldu ağrım var tekrar kaydı sanırım burnum eski burnumdan beter oldu kafayı yicem bu gidişle
Arkadaslar fikri olan var mi benimde kikirdagimin ucunda kayma var bende darbe yok ama bende cok endiseliyim size gecmis olsun Allahim umarim gecerben burnumdan estetik ameliyat olalı 10 gün oluyo.duştaki şu su fışkırtan sey,adını hatırlayamadım şimdi, burnuma çarpti.ve sağ öndeki kıkırdağım sanırım şuan kaydı sanırım.burnumun ucunda sağ tarafta kemik batar da cilde beyazlık olur ya.öyle minik bi çıkıntı var.burnum öne düşmedi ama eskisi gibi değil yani.bişeyler hareket etti. ağladım iki saat.devlet hastanesinde olmuştum, oyuzden arayacak doktorum da yok, anca randevu alıp gidicem en az iki gün sonra.bi bileniniz var mı düzelir mi böyle mi kalır yoksa...? yeniden mi ameliyat olmam lazım düzelmesi için... yoksa doktor eliyle onu yerine yerleştirir mi.internette hiç bundan yakınan biri yok, nolursunuz bi bileniniz söylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?