Burun estetigi dis teli

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Canlar burun estetiginden kac ay sonra dis teli takilir. Bir sakincasi olur mu , taktiran var mi ????

Ben altı ay sonra taktırdım çünkü o zaman agizimi sonuna kadar açabildim. Bir ay sonra insan doğru düzgün gulemiyor bile ne dis teli taktirmasi insanları yanlış yönlendirmeyin.

Ben altı ay sonra taktırdım çünkü o zaman agizimi sonuna kadar açabildim. Bir ay sonra insan doğru düzgün gulemiyor bile ne dis teli taktirmasi insanları yanlış yönlendirmeyin.
Yalnız bu kişiden kişiye değişir. Kuzenim burun estetiği doldu 1 ay sonra gayet taktırdı. Benim 3 hafta doldu 4.haftam içerisindeyim ağzımı gayet açıyorum gülüyorum istediğimi yapabiliyorum.

Yalnız bu kişiden kişiye değişir. Kuzenim burun estetiği doldu 1 ay sonra gayet taktırdı. Benim 3 hafta doldu 4.haftam içerisindeyim ağzımı gayet açıyorum gülüyorum istediğimi yapabiliyorum.
Olabilir ama bana mantıklı gelmiyor diş teli tedavisinde her ay kontrole gidiyorsunuz doktorun eli çarpar bir şey olur bence riskli. Ayrıca ben doktorla da konusmustum o da aynısını demişti.

Olabilir ama bana mantıklı gelmiyor diş teli tedavisinde her ay kontrole gidiyorsunuz doktorun eli çarpar bir şey olur bence riskli. Ayrıca ben doktorla da konusmustum o da aynısını demişti.
İyi de el çarpmasıyla burun yamulacak değil ya. 1 ay geçtikten sonra küçük el çarpmalarıyla burna zarar gelmez. Ayrıca ağız açıp açamama kısmı tamamen kişiye bağlı ve burun estetiğine de bağlı zorlu bir ameliyat geçirdiyse tamam ama ben ve kuzenimde olan şey ikimizde 1 ay sonra tamamen kendi burnumuz gibi kullanabildik

Belki sizinki kapalı ameliyat turundendir çünkü bilindik burun estetiği ameliyatından sonra bırakın agizinizi açmayı dediğim gibi gülümseyemiyorsunuz bile. Zaten bir ayda yüzdeki şişlikler bile geçmiyor ki burun ve ağız kısmındaki odemler geçsin kişi ağzını acabilsin.

Hayır açık ameliyattı hatta burun deliklerim vs de kesildi şuan 26 gün oldu ve her şeyi yapabiliyorum ağzımı vs de açabiliyorum siz öyle diyince ben mi sorunluyum diye düşündüm hatta. Kuzenim de aynı şekildeydi 1 ay sonra her şeyi yapabiliyordu. Şuan sadece burun ucu hassasiyetim var onun dışında ağız açamama vs yok.

Bilemiyorum ama sizinki gibi bir durum sadece lokal anesteziyle yapılan operasyonlarda duymuştum ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…