- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
- #1
Canlar burun estetiginden kac ay sonra dis teli takilir. Bir sakincasi olur mu , taktiran var mi ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlar burun estetiginden kac ay sonra dis teli takilir. Bir sakincasi olur mu , taktiran var mi ????
5 ay oldu tamam canim sag ol1 ay doldu ise taktırabilirsiniz zararı olmaz ama siz yine de estetiği yapan hekiminize de bir danışın, sonra herhangi bir problemde hatalı konuma düşmeyin
Yalnız bu kişiden kişiye değişir. Kuzenim burun estetiği doldu 1 ay sonra gayet taktırdı. Benim 3 hafta doldu 4.haftam içerisindeyim ağzımı gayet açıyorum gülüyorum istediğimi yapabiliyorum.Ben altı ay sonra taktırdım çünkü o zaman agizimi sonuna kadar açabildim. Bir ay sonra insan doğru düzgün gulemiyor bile ne dis teli taktirmasi insanları yanlış yönlendirmeyin.
Olabilir ama bana mantıklı gelmiyor diş teli tedavisinde her ay kontrole gidiyorsunuz doktorun eli çarpar bir şey olur bence riskli. Ayrıca ben doktorla da konusmustum o da aynısını demişti.Yalnız bu kişiden kişiye değişir. Kuzenim burun estetiği doldu 1 ay sonra gayet taktırdı. Benim 3 hafta doldu 4.haftam içerisindeyim ağzımı gayet açıyorum gülüyorum istediğimi yapabiliyorum.
İyi de el çarpmasıyla burun yamulacak değil ya. 1 ay geçtikten sonra küçük el çarpmalarıyla burna zarar gelmez. Ayrıca ağız açıp açamama kısmı tamamen kişiye bağlı ve burun estetiğine de bağlı zorlu bir ameliyat geçirdiyse tamam ama ben ve kuzenimde olan şey ikimizde 1 ay sonra tamamen kendi burnumuz gibi kullanabildikOlabilir ama bana mantıklı gelmiyor diş teli tedavisinde her ay kontrole gidiyorsunuz doktorun eli çarpar bir şey olur bence riskli. Ayrıca ben doktorla da konusmustum o da aynısını demişti.
Belki sizinki kapalı ameliyat turundendir çünkü bilindik burun estetiği ameliyatından sonra bırakın agizinizi açmayı dediğim gibi gülümseyemiyorsunuz bile. Zaten bir ayda yüzdeki şişlikler bile geçmiyor ki burun ve ağız kısmındaki odemler geçsin kişi ağzını acabilsin.İyi de el çarpmasıyla burun yamulacak değil ya. 1 ay geçtikten sonra küçük el çarpmalarıyla burna zarar gelmez. Ayrıca ağız açıp açamama kısmı tamamen kişiye bağlı ve burun estetiğine de bağlı zorlu bir ameliyat geçirdiyse tamam ama ben ve kuzenimde olan şey ikimizde 1 ay sonra tamamen kendi burnumuz gibi kullanabildik
Bilemiyorum ama sizinki gibi bir durum sadece lokal anesteziyle yapılan operasyonlarda duymuştum ilginç.Hayır açık ameliyattı hatta burun deliklerim vs de kesildi şuan 26 gün oldu ve her şeyi yapabiliyorum ağzımı vs de açabiliyorum siz öyle diyince ben mi sorunluyum diye düşündüm hatta. Kuzenim de aynı şekildeydi 1 ay sonra her şeyi yapabiliyordu. Şuan sadece burun ucu hassasiyetim var onun dışında ağız açamama vs yok.