Burun Estetiği,doktor önerileri

Daisypolat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
44
6
1
35
Merhaba,burun estetiği olmayı düşünüyorum. Murat Sarı, Umit Hardal ve Ahmet Islam / bu doktorlardan birine ameliyat olup memnun kalanlar ya da kalmayanlar yorum bildirebilir mi ? Murat sarı ve umit h. Piezo teknik,Ahmet Islam elektrikli testere kullanıyormuş

Istersenız birde istanbul pendıkte KBB Dr ugur harputluoglunu arastırın 👏🏻👍 pişman olmazsınız.
Uğur bey' i inceledim fakat yaptığı burunları beğenemedim,tavsiye için tsk yinede. Asagi yukarı fotolardan doktorun tarzını anlayabiliyorum :)

Merhaba,burun estetiği olmayı düşünüyorum. Murat Sarı, Umit Hardal ve Ahmet Islam / bu doktorlardan birine ameliyat olup memnun kalanlar ya da kalmayanlar yorum bildirebilir mi ? Murat sarı ve umit h. Piezo teknik,Ahmet Islam elektrikli testere kullanıyormuş
Prof.dr.Murat sari ya 1 yil once acik teknik rino oldum cok memnunum agrisiz acisiz morluksuz 3.gunde sokaga cik gez tarzinda bir rino gecirdim.Ameliyat sonrasi 1 yil kadar da muayenelerine ucretsiz gittim.

bende ameliyat olmayi dusunuyorum bu yaz, ama gercekten doktora karar veremiyorum. Tam olarak ne istedigimi de bilmiyorum resim atsam olur mu

bende ameliyat olmayi dusunuyorum bu yaz, ama gercekten doktora karar veremiyorum. Tam olarak ne istedigimi de bilmiyorum resim atsam olur mu
Atin isterseniz özelden de atabilirsiniz , doktor çok önemli en az 2 3 hastasıyla görüşün ismini bi searchleyin ben maddi olarak hazırım fakat halen doktora net karar veremedim zor bi süreç:)

Prof. Ya da operator unvanına takılmıyorum ben mesela bir op. Bir prof daha güzel burun yapabilir,görse güzelliğin dışında fonksiyonel olarakta güzel olmalı kusursuz bi burun yoktur ama eski burna göre girildiğine değmeli doktorun kaç ameliyata girdiği dahi araştırın:)

Doç.Dr.Ahmet İslam Kesinlikle Önermiyorum !! ameliyattan sonra burnumda yandan kıkırdak uzaması oldu yandan kemer görüntüsü oldu. Hiç olmayan kemer sahibi oldum, doktorum gördü olabiliyor dedi benim 2.ameliyatım burum deliklerim eşit olmadı vs.çok şey var da neyse 3 yıl oldu çok pişmanım sosyal medyaya resimler konuluyor inanmayın derim benim fotoğrafım neden konulmadı acaba artık aklıma geldikçe psikolojim bozuluyor genede yazayım dedim.Kimi öneririm pişman oldum ilk randevum Y.Doç.Dr. Orhan Uçar dandı, keşke ona gitseydim çok iyi yapıyor.Bilginize....

Back
X