- 4 Mayıs 2020
- 13
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi aleyna1834
-
evet muhammet dilberde vardi listemde, ama onu eledimeuro iyice arttı şanslısınız kızlar gelin en lüksüne yaptırın muhammet dilberi de alın listeye biz 1 sene para biriktiriyoruz yine de bu isimlere olamıyoruz
Mesut kaya, Tural Fatullayev, Orhan Aydın, Yusuf kızıl, Yavuz Fuat Yılmaz. Bende araştırıyorum bunlar benim düşündüklerimArkadaşlar bende doktor araştırması yapıyorum fakat ben Ankara’da düşünüyorum fikri olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Elvan yüksel nasıl acaba ücreti 7 ila 9 bin arasında bir de Ali Kavuzlu var bilginiz var mı ?Mesut kaya, Tural Fatullayev, Orhan Aydın, Yusuf kızıl, Yavuz Fuat Yılmaz. Bende araştırıyorum bunlar benim düşündüklerim
İlk Ali kavuzlu yu düşünüyordum. Yaptığı bazı burunları beğendim. Ama biriyle konuştum delikleri eşit olmamış o yüzden vazgeçtim. Elvan Yükseli de instagramdan gördüm ama pek emin olamadım içim ısınmadı nedenseElvan yüksel nasıl acaba ücreti 7 ila 9 bin arasında bir de Ali Kavuzlu var bilginiz var mı ?
Anladım teşekkür ederim. Hakan Soygür var bir de kbbci , doktor takviminde 69 yorumu var 69 u da pozitif görünüyor o doktor hakkında bilginiz var mı ?İlk Ali kavuzlu yu düşünüyordum. Yaptığı bazı burunları beğendim. Ama biriyle konuştum delikleri eşit olmamış o yüzden vazgeçtim. Elvan Yükseli de instagramdan gördüm ama pek emin olamadım içim ısınmadı nedenseMesut kaya düşünüyorum
Hakan soygürü de belli bir zamandan beri takip ediyorum beğeniyorum da instagram dan fiyat vermedi. Siz biliyor muydunuz? Bir de prof. Dr. Yavuz Fuat Yılmaz var. Doktor takviminde bütün yorumları pozitif. Çok iyi olduğunu söylüyorlar. Sanırım özel de de devlette de ameliyat yapıyor. Ben esasında prof. Olduğu için biraz daha fazla güveniyorum. Mesut Kaya hakkında ne düşünüyorsunuzAnladım teşekkür ederim. Hakan Soygür var bir de kbbci , doktor takviminde 69 yorumu var 69 u da pozitif görünüyor o doktor hakkında bilginiz var mı ?
Mesut Kaya ve Hakan Soygür'ün ameliyatları iyi görünüyor, Yavuz Fuat Yılmaza bakmamıştımHakan soygürü de belli bir zamandan beri takip ediyorum beğeniyorum da instagram dan fiyat vermedi. Siz biliyor muydunuz? Bir de prof. Dr. Yavuz Fuat Yılmaz var. Doktor takviminde bütün yorumları pozitif. Çok iyi olduğunu söylüyorlar. Sanırım özel de de devlette de ameliyat yapıyor. Ben esasında prof. Olduğu için biraz daha fazla güveniyorum. Mesut Kaya hakkında ne düşünüyorsunuz
Bu arada az önce muayenehanesini aradım 10-11 bin civarında dedi Hakan Soygür için ben Gaziantep teyim giriş çıkış olmadığı için bir yere gidemiyorumMesut Kaya ve Hakan Soygür'ün ameliyatları iyi görünüyor, Yavuz Fuat Yılmaza bakmamıştım
Anlıyorum haklısınız, 10-11 iyi gibi aslında ama işte çok kararsızım benBu arada az önce muayenehanesini aradım 10-11 bin civarında dedi Hakan Soygür için ben Gaziantep teyim giriş çıkış olmadığı için bir yere gidemiyorum
Mesut kaya, Tural Fatullayev, Orhan Aydın, Yusuf kızıl, Yavuz Fuat Yılmaz. Bende araştırıyorum bunlar benim düşündüklerim
Mesut kaya, Tural Fatullayev, Orhan Aydın, Yusuf kızıl, Yavuz Fuat Yılmaz. Bende araştırıyorum bunlar benim düşündüklerim
[/QUOT
Mesut kaya ve tural fatullayev benim de listemde var ikisi arasında kalmıştım ama yine de emin olamadım hala bir araştırma içersindeyim yine iyi bir doktor keşfederseniz haberleşme içerisinde olalım olur muMesut kaya, Tural Fatullayev, Orhan Aydın, Yusuf kızıl, Yavuz Fuat Yılmaz. Bende araştırıyorum bunlar benim düşündüklerim
TAbiki siz de aynı şekilde, ben muhtemelen Mesut kayayı tercih edeceğimMesut kaya ve tural fatullayev benim de listemde var ikisi arasında kalmıştım ama yine de emin olamadım hala bir araştırma içersindeyim yine iyi bir doktor keşfederseniz haberleşme içerisinde olalım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?