• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği-doktor önerisi istiyorum

pochahontas32

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
7
2
16
34
merhaba arkadaşlar burnumdan kaza gecirdim ve yamuk nefes alamıyorum 2013 yılında olucaktım son anda vazgectim.
kaç senedir öyle dolanıyorum .
bir kaç doktor var aklımda ama karar veremedim.

1.çağatay ruhi
2.burak erdur
3.timur batmaz
bir de umut bey vardı soyadını unuttum.Kafam baktıkca karıştı :D en cok timur beye yakınım ama emin değilim .

mesela özge ulusoy eski hali daha güzeldi bence yüzüne uymayan oyuncak gibi burnu oldu kadının bütün özelliği gitti havası gitti bence herkese benziyor .o yüzden korkuyorum .eğer bu doktorlara olan ve memnun olan olmayan varsa bana yazabilir mi ? yada istanbulda doktor tavsiyesi olan ?

Merhaba benim de çocukken kaza geçirmem nedeniyle burnumda kırık vardı nefes alamıyordum .2013 yılında Sedat tatara ameliyat oldum .O zaman asistandı kendisi.Memnun kaldım.Şu an İstanbulda özel muayenehanesi olan çok başarılı bir cerrah.Tavsiye ederim .

Şuan mevcut burnunuzu görmeden yorum yapamam doktor tavsiye etmekten ziyade birazda sizin burun tipinizde bitiyor olay. Görsel atarsanız yorum yapayim

Back
X