Burun estetiği doktor önerisi

Benimde var o anksiyete yeni cikti 🤣 benimde aklima neler neler geliyo dusun dusun basima agrilar giriyo valla🤣🤐 bende o doktorla watsaptan gorustum burnuna bunlar bunlar olcak dedi fiyat verdi dedim ne zaman gorusebilirim sizle dur sana ameliyat tarihi veriyim.dedi verdi gorusme icin aksam saat 10 gibi dedi ben gelemem o saatte dedim sonra yarin asistanim size yazar dedi yazan olmadi bide baktim cok yogunmus doktor gidenler cok bekliyomus falan vazgectim ben cok beklemeyi sevmem 🤣
Yo ben direk görüştüm beklemedim hiç. İyi sempatik bi doktor çok sevdim

Yo ben direk görüştüm beklemedim hiç. İyi sempatik bi doktor çok sevdim
Sevindim adiniza ben yorumlari okuyunca biraz endiselendim gorusme tarihi falanda veren olmadi zaten bana 😅 hakkimizda hayirlisi olsun bu sefer kesin yaptircaksiniz dimi ben dusunup dusunup vazgecicem gibi oluyoda 😆🥰

Sevindim adiniza ben yorumlari okuyunca biraz endiselendim gorusme tarihi falanda veren olmadi zaten bana 😅 hakkimizda hayirlisi olsun bu sefer kesin yaptircaksiniz dimi ben dusunup dusunup vazgecicem gibi oluyoda 😆🥰
Ya ben yorum aradım ama bulamadım , dur aynı tarihlerde ameliyat olucaksak haberleşelim kim daha erken olursa bilgi verir 🤣

Benım de kemerli ucu asağı doğru düşük. Siz doktor buldunuz mu ? ben yaptırırsam Oğuz Kaan önder yaptırıcam görüştüm, çok samimi çok sempatik ve ilgili bir doktor ve oldukça başarılı yaptığı burunları çok beğeniyorum işine önem veren bir doktora benziyor. güven verdi. Ameliyat günü nü yA Haziran sonu yada Temmuz sonu henüz belli değil , bakalım , anksiyetem var birde takıntı yapıyorum aklıma hep kötü korkulu şeyler geliyor 🤦‍♀️🤣
Merhaba ameliyat Oldunuz mu

Back
X