- Konu Sahibi hewlettpackard
-
İyi günler arkadaşlar istanbul'da burun estetiği için doktor tavsiye eder misiniz ?
abdülkadir göksel
Naci Çelik
emre ilhan
Bu doktorlara da ameliyat olan arkadaşımız varsa yazabilir şimdiden teşekkürler.
Emre İlhan'a revizyon ameliyatı oldum .çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim ..isteseniz albümümden resimlere bakabilirsinizİyi günler arkadaşlar istanbul'da burun estetiği için doktor tavsiye eder misiniz ?
abdülkadir göksel
Naci Çelik
emre ilhan
Bu doktorlara da ameliyat olan arkadaşımız varsa yazabilir şimdiden teşekkürler.
geçmiş olsun.. bende ilk ameeliyatımda benzer sorunlar yaşadığım için çok iyi anlıyorum sizi.insan böle kötü bi tecrübe yaşayınca maddiyatı düşünmüyor tabi. önemli olan başarılı bir doktor bulup düzellttirmek ve aynı sıkıntıları tekrar yaşamamak..ben 4 ay önce Emre İlhan'a revizyon ameliyatı oldum ve çok memnunum ..darısı başınıza inşArkadaşlar Doç.Dr Serkan Yıldırım; draesthetic/estetik cerrahi lazer kliniği sahibidir kendisi. Burun estetiğimi piyasanın 2 katı fiyatına yaptı. Aradan 2 yıl geçti şiş ve ödem yok. Ön kanat ve kemiğim yamuk burun ucu etim düşük. Bu şikayetlerimi üzerine alınmadığı gibi başarılı bir operasyon olduğunu savunuyor kendisi. Yani ben yandım siz yanmayın bu arada ikinci ameliyat gerekiyor ve ödediğim paranın yarısını istiyor. Lütfen arkadaşlar burun estetiği için doğru tercih yapın. Maddi manevi aynı zamanda hayatınızın belirli bir bölümünü acı ile geçirdiğiniz bir dönem. Benim canım yandı sizin yanmasın. Şimdi para biriktiriyorum ve ikinci ameliyatım için iyi bir doktor arıyorum. Sevgiler
İyi günler arkadaşlar istanbul'da burun estetiği için doktor tavsiye eder misiniz ?
abdülkadir göksel
Naci Çelik
emre ilhan
Arkadaşlar Doç.Dr Serkan Yıldırım; draesthetic/estetik cerrahi lazer kliniği sahibidir kendisi. Burun estetiğimi piyasanın 2 katı fiyatına yaptı. Aradan 2 yıl geçti şiş ve ödem yok. Ön kanat ve kemiğim yamuk burun ucu etim düşük. Bu şikayetlerimi üzerine alınmadığı gibi başarılı bir operasyon olduğunu savunuyor kendisi. Yani ben yandım siz yanmayın bu arada ikinci ameliyat gerekiyor ve ödediğim paranın yarısını istiyor. Lütfen arkadaşlar burun estetiği için doğru tercih yapın. Maddi manevi aynı zamanda hayatınızın belirli bir bölümünü acı ile geçirdiğiniz bir dönem. Benim canım yandı sizin yanmasın. Şimdi para biriktiriyorum ve ikinci ameliyatım için iyi bir doktor arıyorum. Sevgiler
İyi günler ,İstanbul da burun estetiği için doktor Salih emre ÜREGEN i tek geçerim ve kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim.İyi günler arkadaşlar istanbul'da burun estetiği için doktor tavsiye eder misiniz ?
abdülkadir göksel
Naci Çelik
emre ilhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?