Burun estetigi Dr. Aytekin Uzer

Nunaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
1
0
1
32
Merhaba kızlar, ben dr. Aytekin Uzer'e burun estetiği yaptırmak istiyorum. Doktor takviminde yorumlara baktim, instagramda da ve yaptigi burunları beğendim. Aranizda Aytekin Uzer'e burun estetiği olub memnun olan var mı? Fikirleriniz çok önemli

Bende kendisini takip ediyorum doğal burunlae yapıyo ama ismi çok duyulmadığı için biraz tereddüt ediyorum açıkcası. Eğer yaptiran, görüşen birileri varsa bilgilendirsin lütfenn :)

Merhaba kızlar, ben dr. Aytekin Uzer'e burun estetiği yaptırmak istiyorum. Doktor takviminde yorumlara baktim, instagramda da ve yaptigi burunları beğendim. Aranizda Aytekin Uzer'e burun estetiği olub memnun olan var mı? Fikirleriniz çok önemli
Olduniz mi ameliyat

AMELİYAT OLDUNUZ MU ACABA BENDE DÜŞÜNÜYORUM AMA KARASIZIM

merhaba ameliyat oldunuz mu acaba

Merhaba kızlar, ben dr. Aytekin Uzer'e burun estetiği yaptırmak istiyorum. Doktor takviminde yorumlara baktim, instagramda da ve yaptigi burunları beğendim. Aranizda Aytekin Uzer'e burun estetiği olup memnun olan var mı? Fikirleriniz çok önemli
Merhaba ben 2018 ağustosta Dr Aytekin beye burun estetiği oldum. Hiçbir şişlik morluk olmadı ağrı olmadı burnum tam yüzüme göre istediğim gibi oldu ayrıca KBB uzmanı olduğu için nefes alış verişime de dikkat ederek gerçekleştirdi operasyonu. Çok titiz çalışıyor ve işinde gerçekten uzman. Gönül rahatlığıyla Aytekin beye gidebilirsiniz kesinlikle tavsiye ederim

Merhaba , rica etsem oncesi sonrası fotoğrafları nizi paylaşabilir misiniz . 3 yıl olmuş bu sureye kadar herhangi bir sikayetiniz oldumu

Merhaba ben de bu doktoru araştırıyorum.Ameliyat olanlar olumlu ya da olumsuz yorumlarını paylaşabilirler mi acaba?

Meraba, bende burada aytekin hocaya ameliyat olan birilerini aramıştım birkaç yıl önce, aytekin beye ameliyat oldum sonunda. Kendisini uzun zamandır takip ediyodum instagramdaki yaptiği burun ameliyatlarını beğenmiştim. Yaklaşık bir ay önce ameliyat oldum kendisine, benim iç kıkırdakda eğrilik ve biraz kemerim vardı. Ameliyat sürecim iyi geçti ağrım olmadı çok az şişlik ve çok az morluğum oldu. Genel olarak rahat bir süreç geçirdim diyebilirim yani. Şuanda burun şeklim güzel duruyo ama ödemlerden dolayı bir şey söylemek için erken sanırım. Sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim

Merhaba annemin burnu kemerli ve Aytekin hocaya estetik yaptırmak istiyor ama kendisinin biraz korkusu var. Sizin süreciniz tam olarak nasıl geçti kaç aya burnunuz tam olarak iyileşmiş oldu ve operasyonunuzu hangi hastanede yaptırdınız? Son olarak ücreti kadardı? Cevap verirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler:)

Merabalar, benim 3 bucuk ay kadar oldu ameliyatıma hala ödemli olduğunu anlayabiliyorum dokunduğumda. Tam iyileşme 6 ay ile 1 yıl arası kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ameliyattan sonra 1. Haftada silikon, 10. Günde alçı alınıyor 2. Haftada bantlar alınıyor, bantlar alındıkdan sonra tamamiyle eski yaşantına dönebilirsiniz. Bundan sonrasında yapmaız gereken burnu darbeye karşı korumak ve ödemlerin inmesini beklemek. Benim çok fazla şişliğim olmadı, ağrımda olmadı. En yorucu kısmı silikon çıkana kadar burundan rahat nefes alamıyorsun, sürekli tıkanıyor :) Aytekin hoca sanırım kendi muaynehanesini açtı o yüzden fiyatta bir değişiklik olmuş olabilir yanlış bilgilendirmeyim sizi :)

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim:))
Aytekin hocayı aradım dediğiniz gibi muayenehane açmış. Tekrardan geçmiş olsun.

Merhabalar ben aytekin hocaya yaklaşık 4 sene önce ameliyat oldum hem kemik probleminden nefes alamama hem de estetiksel şikayetlerle gitmiştim. Kendisi çok ilgili bir doktor. Bütün nefes alamama problemlerim son buldu ayrıca da oldukça doğal ve yüzüme göre bir burun estetiği yaptı.

Merabalar, benim 3 bucuk ay kadar oldu ameliyatıma hala ödemli olduğunu anlayabiliyorum dokunduğumda. Tam iyileşme 6 ay ile 1 yıl arası kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ameliyattan sonra 1. Haftada silikon, 10. Günde alçı alınıyor 2. Haftada bantlar alınıyor, bantlar alındıkdan sonra tamamiyle eski yaşantına dönebilirsiniz. Bundan sonrasında yapmaız gereken burnu darbeye karşı korumak ve ödemlerin inmesini beklemek. Benim çok fazla şişliğim olmadı, ağrımda olmadı. En yorucu kısmı silikon çıkana kadar burundan rahat nefes alamıyorsun, sürekli tıkanıyor :) Aytekin hoca sanırım kendi muaynehanesini açtı o yüzden fiyatta bir değişiklik olmuş olabilir yanlış bilgilendirmeyim sizi :)
Merhaba Aytekin bey de ameliyat olmuşsunuz hala mennunmusunuzzzz🪷

Back
X