Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olduniz mi ameliyatMerhaba kızlar, ben dr. Aytekin Uzer'e burun estetiği yaptırmak istiyorum. Doktor takviminde yorumlara baktim, instagramda da ve yaptigi burunları beğendim. Aranizda Aytekin Uzer'e burun estetiği olub memnun olan var mı? Fikirleriniz çok önemli
AMELİYAT OLDUNUZ MU ACABA BENDE DÜŞÜNÜYORUM AMA KARASIZIMMerhaba kızlar, ben dr. Aytekin Uzer'e burun estetiği yaptırmak istiyorum. Doktor takviminde yorumlara baktim, instagramda da ve yaptigi burunları beğendim. Aranizda Aytekin Uzer'e burun estetiği olub memnun olan var mı? Fikirleriniz çok önemli
merhaba ameliyat oldunuz mu acabaMerhaba kızlar, ben dr. Aytekin Uzer'e burun estetiği yaptırmak istiyorum. Doktor takviminde yorumlara baktim, instagramda da ve yaptigi burunları beğendim. Aranizda Aytekin Uzer'e burun estetiği olub memnun olan var mı? Fikirleriniz çok önemli
Merhaba ben 2018 ağustosta Dr Aytekin beye burun estetiği oldum. Hiçbir şişlik morluk olmadı ağrı olmadı burnum tam yüzüme göre istediğim gibi oldu ayrıca KBB uzmanı olduğu için nefes alış verişime de dikkat ederek gerçekleştirdi operasyonu. Çok titiz çalışıyor ve işinde gerçekten uzman. Gönül rahatlığıyla Aytekin beye gidebilirsiniz kesinlikle tavsiye ederimMerhaba kızlar, ben dr. Aytekin Uzer'e burun estetiği yaptırmak istiyorum. Doktor takviminde yorumlara baktim, instagramda da ve yaptigi burunları beğendim. Aranizda Aytekin Uzer'e burun estetiği olup memnun olan var mı? Fikirleriniz çok önemli
Merhaba Aytekin bey de ameliyat olmuşsunuz hala mennunmusunuzzzzMerabalar, benim 3 bucuk ay kadar oldu ameliyatıma hala ödemli olduğunu anlayabiliyorum dokunduğumda. Tam iyileşme 6 ay ile 1 yıl arası kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ameliyattan sonra 1. Haftada silikon, 10. Günde alçı alınıyor 2. Haftada bantlar alınıyor, bantlar alındıkdan sonra tamamiyle eski yaşantına dönebilirsiniz. Bundan sonrasında yapmaız gereken burnu darbeye karşı korumak ve ödemlerin inmesini beklemek. Benim çok fazla şişliğim olmadı, ağrımda olmadı. En yorucu kısmı silikon çıkana kadar burundan rahat nefes alamıyorsun, sürekli tıkanıyor :) Aytekin hoca sanırım kendi muaynehanesini açtı o yüzden fiyatta bir değişiklik olmuş olabilir yanlış bilgilendirmeyim sizi :)