burun estetiği en çok korkutan

tatlisarisin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
300
14
68
İstanbul
kızlar beni en çok korkutan kısım kan aldırma damar yolu açtırma bunlardan kimse bahsetmemiş çok canınız yanıyor mu? sakinleştiriciyi ne zaman veriyorlar hap mı sıvı mı nedir biraz bilgilendirir misiniz ?

Canim bence ameliyati goze aldiktan sonra onlar devede kulak:) yani bikacgun oncesinde tahlil icin bikac tup kan veriyosun ameliyat gunu de damar yolu aciolar o da cok basit bi islem yani tahlildekinden brz daha buyuk bi igneyle kolundan oda cok acimior inan hele heycanla pek hissetmezsin onun disinda bi zorlugu yok sakinlestirici fln blki narkizdan once veriolardr bilemiyorum

Bana acisiz bi ameliyat dediklerinde inanmiyordum olur mu oyle sey falan sonucta burun kemugimiz kiriliyor ama canim inan hic agrim olmadi desem yeridir ilk 3 gun hafif sizi vardi o da basit agri kesicilerle gecen bi agri korkulcak bi ameliyat degil onrmli olan sonradi sabirli olabilmek..

gerçekten ameliyatta korkulcak hiçbirşey yok. ve ağrı falanda olmuyor. zor olan kısım ameliyattan sonra ilk hafta. acı sızı anlamında değil psikolojik olarak etkilenmen, burnundan nefes alamaman, evde kapanıp kalman, sabırsızlıkla sonucu beklemen vs. asıl bunlar zor oluyor canım. gerçekten kan alma damar yolu açma vs bunlar hiç önemli şeyler değil hepsi birer sinek ısırığı :)))

kızlar benm 3.günü mutlaka dışarı çıkmam lazım öğretmenim ve tercih dönemim nasıl olur sizce çıkılır mı zor mu olur?

kızlar benm 3.günü mutlaka dışarı çıkmam lazım öğretmenim ve tercih dönemim nasıl olur sizce çıkılır mı zor mu olur?

tekbaşına çıkmayın,yürürken başınızı hafif yukarıda tutun bence,yanınızda biri olsun mutlaka,kolunuza girsin,beraber öyle yürüyün...

teşekkür ederim canım..peki yüzüm korkunç halde mi olur yani insanları ürkütmeyeyim...

insanlar estetiklileri görmeye alıştı artık,çoğu bakmıyor bile,hem baksalar ne olacak,sizin gözünüz onları görecek halde olmaz zaten. benim ilk 3 günüm çok zor geçmişti, ben 7. gün çıkmıştım dışarı... mutlaka çıkmak zorundaysanız çıkacaksınız zaten,taksiyle gitseniz iyi olur,dolmuş,otobüs sarsar ve direğe,birilerine vs. çarpabilirsiniz burnunuzu.

çok teşekkür ederim bilgileriniz için

canım görüntü olarak en şiş ve morarmanın olduğu süreç ikinci ve üçünü günler. kendi sağlığın açısından birşey olmaz ancak görüntüyü takmazsan çıkabilirsin.

kızlar bana yardım edin lütfen çok korkuyorum hayatımda iğne olmadım doğru dürüst,kan görmeye dayanamıyorum hiç kan vermedim hayatımda,tahlil yapacaklarmış çok korkuyorum düşününce bile heyecanlanıyorum hastanede kalp krizi falan geçirmekten korkuyorum aklıma hep bunlar geliyor,ameliyat sonrasını hiç düşünmüyorum sadece o bayılma kısmı o aşamaya gelene kadar ki durumlar aklıma geldikçe kalbim atıyor elim ayağım boşalıyor,

yarın bir doktorla görüşmeye gidicem ve büyük ihtimal bu haftaya ameliyat tarihi ayarlıycaz annem babam diyor sen nasıl dayanıcaksın bunlara yapma korkuyoruz diyorlar,gerçekten düşününce kafayı yiycek gibi oluyorum allah korusun ya bişey olursa diye,ama bu ameliyatı olmam gerekiyor hastaneye girer girmez bayılma ihtimalim çok yüksek ne demeliyim bana hemen sakinleştirici yapsınlar yoksa narkoz alana kadar giderim ben ((

Benim bugün 4. Günüm tampon alındı. Şuan morluk yok. Şişlikler var. Albümde resim paylaştım zaten. Damar yolu açma gelince inan devede kulak kalıyor :)) tamponları alırken bende dikiş vardı o dikişi alırken canım acıdı o kadar . İnan korkulacak bi ameliyat değil eskidendi onlar ol ve kurtul

Ameliyata girmeden sakinleştiricci yapıyorlar ne girdiğini ne çıktığını hatırlıyorsun. Sadece sakin olmaya çalış. Korkulacak hiç bişey yok. Ağrı olmuyor ancak hafif bir sızı olacak oda normal. Kan tahlili yapmak mecburi olası komplikasyona karşı . Gözlerini kapat derin nefes al

merak ettiğim konu şu,anestezi için bir takım işlemler yapılıyor peki bunları ameliyat günü mü yapıyorlar ya da 2-3 gün öncesinden mi bir de 1-2 tüp mü kan veriliyor ?

merak ettiğim konu şu,anestezi için bir takım işlemler yapılıyor peki bunları ameliyat günü mü yapıyorlar ya da 2-3 gün öncesinden mi bir de 1-2 tüp mü kan veriliyor ?

hastaneden hastaneye değişiyor canım bazı yerler ameliyat öncesi yapıyor bazı yerler bir gün öncesi. gözünde büyütme bu testleri ekg de canın acımıyor akciğer grafisindede canın acımıyor:) sadece kan alıcaklar; iğne girdikten sonra bir tüp yada üç tüp olmuş acısı değişmiyor canım. oda ufacık bi acı yaa((

Valla bana sadece kan tahlili yaptılar oda ameliyata girmeden 1 saat önce

cesaretini topla ve ol şu ameliyatı :d inan ne acı ne korkulacak birşey yok tek pişmanlıgın neden bu kadar erteledigin olacak..

evvvvet kızlar siz böyle yazınca yumruğumu sıkıp havaya kaldırıyorum olacak bu iş diyorum da işte ben çok korkağım ya aklıma kötü kötü şeyler geliyor ama olacağım inşallah yanımda şöyle neşeli 1-2 kişi bulup götürmem lazım hastaneye tek gidemem
çok teşekkür ederim sizler yazınca cesaretleniyorum mutlu oluyorum gerçekten öptüm herkesi şimdi yatayım yarın görüşmem var :))

Cnm bende ameliyata veya igneden cok korkan biriyim hata kaan alinirken bile bagirdim :) megersem.olmus bitmis birsey benimkisini ameliyatan 4 saat once felan tahlil yaptim 4 saat sonra felanda ameliyathaneyi gordum ben burda cok cesaret aldim cunku herkez acimiyor diyordu ve ameliyat olan bi arkadasim vardi onunda hic acisi olmamis ama benim acim ckk oldu 1 hafta ben eridim resmen cok kotuydum :) tabi ses edemiyordum cunku annemler zaten istemiyordu o halimle ses edicek diye birazda korktum :) ama.inanki hepsi geciyor ve sonunda sukur diyorsun mesela benimde tamponlar cikinca fazla acimadi dedim ya herkezin bunyesi farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…