burun estetiği fiyatı 4 bin olan doktorları bilen var mı

En cok takinti ettiğim şey o zaten.. Cok ince duruyor açıdan açıya fark ediyor tabi ama

belkı hala burnunda şişkil vardır diye sana öyle geliyor ama cidden burnun cok hoş

Şu an sağ tarafimda şişlik yok fakat sol tarafimda bayagi şişlik var
Insan hissediyor dokundugu vakit

4 bin yazmıştım, bin çıkmış
düzeltiyorum

bu burnun neresini yadırgıyosunuz yahuu.. fıstık gibi olmuş... kendi eski/yeni burnuma benzettim... yeni halini görünce havalara uçmuştum... ben de çok değiştim yüz olarak... 5 yaş gençleşmişim öyle diyolar... ama ameliyatın ilk gününden itibaren pozitif oldum... aynada başka biri vardı ama ben çok mutluydum :) sakınnn keşke eski halim diye özlemeyin.. yenisi 10 numara

O kadar cok ameliyat olan insanlarin burunlarina bakiyorum ki hepsinin ki dümdüz böyle sanki alından gelen şekilde..
Sonra kızıyorum keske benimde oyle dumduz dursaydi diye çünkü indikce kavis belirginlesecek iste ben bu yuzden rahatsizim

Bende Ahmet tuna beye ameliyat oldum

seni anlıyorum. Aynen bende kadınlar kulübünde binlerce sayfa okudum. Ameliyattan önce ve sonra. Hatta kendimi buraya borçlu hissediyorum. Ameliyat olacaklar için resim koyarak ameliyat öncesi sonrası hatta ay ay burun fotoğrafı koyarak sayfa hazırlamak istiyorum. Ama vakit bulamıyorum. Ben şu an memnunum. 5 ay bitti gerçekten mutluyum

Fotograf atmıştım görmüşsünüzdür sizin burnunuz düz mü duruyor yoksa kemer tarafindan hafif kavis var mi?
Benden 3 ay kadar önce olmuşsunuz keşke kontrolunuzde felan denk gelseydim.. Burnunuzda ilk zamana göre küçülme veyahut büyüme var mı? Halen burun ucunuz iniyor mu

Burun ucu ilk zamanlara gore tabiki yumuşadı. Ama hala dokununca biraz sızı var. Burnum kesinlikle küçüldü. Etrafımda anlamıyorlar. Çok güldü m. 2 akrabam botoks mu yaptırdın dedi. Burnum çok doğal oldu yani. Ucu havada kavisli bir burun değil. Ozelden resim yollamayı deneyim. Umarım basaririm

Çok memnun olurum benim hatam birazda istedigimi tam anlatamadım dümdüz olsun demeliydim

o kavisi yaptırmasaydın emin ol 2-3 ay sonra tühh keşke düz olmasaydı,kavisli olsaydı diye serzenişlerde bulunacaktın... çünkü burun ameliyatı yaptıran insanlar öyle bir hale geliyorki, tüh biraz daha ucu kalkık olsaydı, keşke düz olmasaydı triplerine giriyolar... tecrübeyle sabitttir :) kavis burun her zaman genç ve minyon gösterir... burnunun keyfini çıkar

Benim yüzüm oyle küçük bir sey degil ki bu yüzden uzun yuze yakisan bir burun tipi drgil kavisli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…