o şişlik gectikçe daha bi hoşuna gidecek benceŞu an sağ tarafimda şişlik yok fakat sol tarafimda bayagi şişlik var
Insan hissediyor dokundugu vakit
Bende Ahmet tuna beye ameliyat oldumO kadar cok ameliyat olan insanlarin burunlarina bakiyorum ki hepsinin ki dümdüz böyle sanki alından gelen şekilde..
Sonra kızıyorum keske benimde oyle dumduz dursaydi diye çünkü indikce kavis belirginlesecek iste ben bu yuzden rahatsizim
Bende Ahmet tuna beye ameliyat oldum
seni anlıyorum. Aynen bende kadınlar kulübünde binlerce sayfa okudum. Ameliyattan önce ve sonra. Hatta kendimi buraya borçlu hissediyorum. Ameliyat olacaklar için resim koyarak ameliyat öncesi sonrası hatta ay ay burun fotoğrafı koyarak sayfa hazırlamak istiyorum. Ama vakit bulamıyorum. Ben şu an memnunum. 5 ay bitti gerçekten mutluyumO kadar cok ameliyat olan insanlarin burunlarina bakiyorum ki hepsinin ki dümdüz böyle sanki alından gelen şekilde..
Sonra kızıyorum keske benimde oyle dumduz dursaydi diye çünkü indikce kavis belirginlesecek iste ben bu yuzden rahatsizim
O kadar cok ameliyat olan insanlarin burunlarina bakiyorum ki hepsinin ki dümdüz böyle sanki alından gelen şekilde..
uygun derken canımİstanbul Kartal uygun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?