- 20 Haziran 2016
- 60
- 14
- 18
- Konu Sahibi songulyazgulu02
Bulabilirsem burda olurum uzağa gitmektense ama senin doktoruda begendim instagramdaki bi ameliyatı hariç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yazarlar açtığınız konuya gerçekten zor bir süreç allah yardımcınız olsun..Bulabilirsem burda olurum uzağa gitmektense ama senin doktoruda begendim instagramdaki bi ameliyatı hariç
ya dediğim gibi ozel bi doktoru beyendim ama oda 7 ile 9 milyar arası dedi dediğim gibi benim bunun icin bütcem yookki kac ay uğraştın niye bukadar uğraştırıyorlarki hemen gün vermiyolarmı arastırabildinmi sen uygun bi doktorgel biz uygun fiyata dogal burun yapan doktorlar arayalim ben araştrmaya başladm tekrardan
Songül samsunda buldum bitane özge sayesinde gidelim miya dediğim gibi ozel bi doktoru beyendim ama oda 7 ile 9 milyar arası dedi dediğim gibi benim bunun icin bütcem yookki kac ay uğraştın niye bukadar uğraştırıyorlarki hemen gün vermiyolarmı arastırabildinmi sen uygun bi doktor
Ya ben senin burnunuda merak ediyorum atabilirmisin canmmevt canım bugun görüstüm önce stajyer doktora muayene oldum daha sonra nesibe hanımla görüştürdüler nesibe hanm karar ver gel neyapacağımıza karar verelim dedi yani nasıl bir şekil olucagına tomografiye yolladılar beni bugun onuda hallettim fiyatta dediğin gibi ünüversite hastanesi olduğu için 2 hatta 3 katına cıkmış ama sonradan hastalar şikayet uygulayınca düşürmüşler fiyati yani ameliyat sırasına aldılar beni en fazla dört ay dediler ama gelmeyen hastaların yerine çağırabiliyorlarmıs yani dahada erken olabilirmisim muhasebedeki kızın burnunuda o yapmış kız baya memnun kız devlet hastanesinin yaptığı burnu özel yapamaz diyor doktorları cok ıyı dedi fiyatta herseyiyle beraber 2400 e cıkarsın dediler 1900 ile 2400 tl arası olurmuş vezneden fiyat aldım yani suan ameliyat listesindeyim artı tomografinin sonucunuda 20 sinde alıcakmışım cnm![]()
Atamamki cnm ya valla dusunuyorsan tekrar bi git derimYa ben senin burnunuda merak ediyorum atabilirmisin canmm
Saol tatlim cevabin icin bu cumartesi tamer tas diye bir doktor buldum bu defada oraya gidicem fiyatlarida cok uygunmu bakalimBen 4500 e oldum, farklı birkaç hastanede yapıyor. Ama gerçekten sonuçları çok iyi instagramdan sayfasına bakabilirsin canım çok doğal ve küçük burunlar yapıyor
Canım, ben özelde oldum, çok da memnun kaldım. İlgilendiler, konforu devlet hastanesindeki odalara göre oldukça iyiydi, çok da uçuk fiyat vermedim. Burada önemli olan, tecrübeli doktora, uygun bir özel hastanede ameliyat olmak. Arzu edersen sana doktorumu ve hastanemi iletebilirim.Mrb arkadaslar ben yeni uyeyim devlet hastaneri icin iyi bir estetik cerrahi oneren varmi aranizda istanbulda oturuyorum haydarpasa numune hastanesinden plastik cerrah nesibe sinem cilogluna carsamba gunu icin randevu aldim ama doktor hakkinda pek bilgi bulamadim bu doktora estetik olan varmi yada haydarpasa numunede onrreceginiz estetik cerrah fiyatlari nasil devlet hastanelerin butcemden dolayi orda yaptirmak istiyorum