5 bine olmuştum ben ama ben bu yaz değil geçen yaz olmuştum.. 1 sene 3 ay önce falan..önerin için sqağol canım evet cemil tugayin da adini çok duyuyorum ama fiyat sanki biraz tuzlu gibi, ben fiyatı uygun olanlara bakıyorum çünkü durumum şu an pek müsait değilgöğüs büyütme de düşünüyorum önümüzdeki yıl, acaba sen kaça oldun?
Cok ıyi bir plastik cerraha olmalısınArkadaslar burnum kirik oldum olasi.nefes alamiyorum ve hasta ediyo beni oksuruk ve gicik hic bitmiyo.
Disardanda baya baya yamuk ve cikik.
Kbb druna gittim.mutlaka ameliyat dedi.
Bu zamana kadar nasil bekledin nefes alamazsin tabi kemik tikamis dedi.
Tabi bunlari diyen dr ameliyat etmiyomus.
Bende ameliyat olabilecegim bi dr ariyorum.
Hem icerdern hem disardan mudahale lazim burnuma.
Bogazici tipla gorustum telde.
2 gun sonra gorusmeye gidicem.
Memnun kaldiginiz uygun fiyatli bi hastane biliyomusunuz.
Sizler kaca yaptirdiniz ameliyatlarinizi
Kesinlikle katılıyorum burdan gördüğüm kadariyla revizyon hastalarının çoğu kbb doktoruna estetik olmuşssk da 200 tl ye ameliyat oldum, Doktorun plastik cerrah olmasına dikkat et kbb ye kesinlikle yaptırma yaptıranların çoğu sorunlu. Benim burnumda deviasyon vardı geniz etim büyümüştü. Hem geniz etim alındı hemde kemer düzeltildi. Estetik olarak şimdiden güzel bir burnum var ama nefes olayım henüz düzelmedi o da bir aya kdr ancak düzelirmiş. Doktorum ssk dan şimdi İzmir de özel bir hastaneye geçti Ulaş BALİ. Araştırmanı tavsiye ederim
Burdaki reklamcilara dikkat edin!!Canım bende araştırma Halindeyim, bence burnunda kırık ta varsa uygun fiyattan ziyade güvenilir bir dr arastır,ortalama fiyatlar 5000-8000 tl benim arastırmalarıma gore.
Ne kadar şanslısınız burdaki reklamcı insanlara kanmayip burdan bi dra yonlendirilmeyip ıyi bir dra ameliyat olup mutlu olmuşsun ben de burdan yonlendirildim bana şu dr harika git ben hayatımı iki döneme ayırıyorum ondan öncesi sonrası dediler gittim ve sonuç felaketinm oldu 5 bin tl para icin hayatı bir organ olan burnumdan nefesimden oldum Nolur dikkat edin cok kotu şeyler dönüyor yönetici her zaman yalan yanlış reklamları takip edemryebiliyor cok acı çekiyoruz sonrasındaki ne bi özür ne bi telafi yapıyor dr elimden gelen buydu senin burnun zaten şöyleydi zaten böyleydi sen bana şunları bunları söylemesinin arkasına sığınıyorben 8 ay once uskudar hospital turk hastanesinde erdinc ak beye ameliyat oldum nefes sorunum vardi cati daralmasindan hem de estetik 2500 tl ve cok ama cok memnunum herseyi bana birak burdan cikinca ameliyatli oldugunu kimse anlamiycak eski halini bilmeyen dedi ve gercekten de tam istedigim gibi oldu ve kimse anlamiyo nefes sorunum da kalmadi :)
hangi doktora oldunuz?Ne kadar şanslısınız burdaki reklamcı insanlara kanmayip burdan bi dra yonlendirilmeyip ıyi bir dra ameliyat olup mutlu olmuşsun ben de burdan yonlendirildim bana şu dr harika git ben hayatımı iki döneme ayırıyorum ondan öncesi sonrası dediler gittim ve sonuç felaketinm oldu 5 bin tl para icin hayatı bir organ olan burnumdan nefesimden oldum Nolur dikkat edin cok kotu şeyler dönüyor yönetici her zaman yalan yanlış reklamları takip edemryebiliyor cok acı çekiyoruz sonrasındaki ne bi özür ne bi telafi yapıyor dr elimden gelen buydu senin burnun zaten şöyleydi zaten böyleydi sen bana şunları bunları söylemesinin arkasına sığınıyor
Burdan yazamam sonuçta bir de dava acicaz diye de tehditler alıyoruz ne trajikomik olay degil mi önce sağlığını güzelliğini alıyorlar sonra da birine söyler müşterilerimize kacirirsan dava açarım diyip susturuyorlar burası türkiye adalet yok !hangi doktora oldunuz?
gercekten buyuk sans benim icin reklam amacli yazilan yazilari farkettim ve gorur gormez o doktoru eledim zaten doktorumu cok arastirdim ogrendigime gore devket hastanesindeymis onceden ve cok talep varmis kendisine bu hastane 2008 de cok yuksek bi ucretle gelmis bu hastaneye bi hastane doktora sirf gelsin diye olmasi gerekenden fazla veriyosa zaten basarili oldugunun kaniti bence ne foto uzerinde oynadik ne model gosterdi ilgisini gorur gormez zaten tamamdir dedim :)Ne kadar şanslısınız burdaki reklamcı insanlara kanmayip burdan bi dra yonlendirilmeyip ıyi bir dra ameliyat olup mutlu olmuşsun ben de burdan yonlendirildim bana şu dr harika git ben hayatımı iki döneme ayırıyorum ondan öncesi sonrası dediler gittim ve sonuç felaketinm oldu 5 bin tl para icin hayatı bir organ olan burnumdan nefesimden oldum Nolur dikkat edin cok kotu şeyler dönüyor yönetici her zaman yalan yanlış reklamları takip edemryebiliyor cok acı çekiyoruz sonrasındaki ne bi özür ne bi telafi yapıyor dr elimden gelen buydu senin burnun zaten şöyleydi zaten böyleydi sen bana şunları bunları söylemesinin arkasına sığınıyor
Cnm fiyat güncel mi yani hep o civarda mi 3000 diye gideriz 5000 tl cikarmasinlarKizlar ben 3000 civarina oldum cok da memnunum koc uni hastanesi yeni acilmis o yuzden fiyatlar yari yariya uygundu bu sene sonuna kadar. Op. Dr. Ilker kocak. Face de sayfasi var arastirin derim. Uzun zaman para biriktirdim Allah beni rezil etmedi cok sukur. Tavsiye ederim :)))
Canim ben bu yil oldum, hastane yeni acildigi icin indirimliymis su an, sanmiyorum cok degisecegini ama burna gore degisebilir belki.Cnm fiyat güncel mi yani hep o civarda mi 3000 diye gideriz 5000 tl cikarmasinlar
ben 8 ay once uskudar hospital turk hastanesinde erdinc ak beye ameliyat oldum nefes sorunum vardi cati daralmasindan hem de estetik 2500 tl ve cok ama cok memnunum herseyi bana birak burdan cikinca ameliyatli oldugunu kimse anlamiycak eski halini bilmeyen dedi ve gercekten de tam istedigim gibi oldu ve kimse anlamiyo nefes sorunum da kalmadi :)[/QUOTEmerhaba bende 15 gun once oldum erdinc beye kavis vardi ve nefes aorunu u an sanki kavis azicik hala var nefeste alamiyorun dr siskinlikten sabret sonuc guzel olucak diyor ama biryanim guven diyo biryanim icimi kemiriyo sizin 15 gunlerde diger aylar ararinda nail fark vamiydi
Kime olmustunuz ben cok mutsuzumgercekten buyuk sans benim icin reklam amacli yazilan yazilari farkettim ve gorur gormez o doktoru eledim zaten doktorumu cok arastirdim ogrendigime gore devket hastanesindeymis onceden ve cok talep varmis kendisine bu hastane 2008 de cok yuksek bi ucretle gelmis bu hastaneye bi hastane doktora sirf gelsin diye olmasi gerekenden fazla veriyosa zaten basarili oldugunun kaniti bence ne foto uzerinde oynadik ne model gosterdi ilgisini gorur gormez zaten tamamdir dedim :)
Tevfik sozenhangi doktora oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?