Burun estetigi fiyatlarinizi paylasirmisiniz

5 bine olmuştum ben ama ben bu yaz değil geçen yaz olmuştum.. 1 sene 3 ay önce falan..
şimdi zam gelmiş midir bilmiyorum açıkçası:)

of evet şu an 5,5 6 olmuştur o zaman

Kizlar ben 3000 civarina oldum cok da memnunum koc uni hastanesi yeni acilmis o yuzden fiyatlar yari yariya uygundu bu sene sonuna kadar. Op. Dr. Ilker kocak. Face de sayfasi var arastirin derim. Uzun zaman para biriktirdim Allah beni rezil etmedi cok sukur. Tavsiye ederim :)))

Ben iki yerle görüştüm. Biri vm medical park kocaeli şubesi Tonguç isken. Hem nefes problemi hem estetik için toplamda 12.500 lira fiyat vermişlerdi. Özel sigortam nefes yolu problemini karsiliyordu. Bize düşen 6500 liraydi estetik ücreti. Sonra bir arkadaştan memnun olmadığını öğrendim. Başka doktor arayışına girdim. KuzenimIn önerisiyle Süleyman taş a ameliyat oldum Ekim'in 28'inde. Geçen perşembe tamponlarim ve atel alındı. Şu an sis. Düzgün gibi ama inince Tabi net olarak anlayacağım. Süleyman Bey de gaziosmanpasa medical park ta görev yapıyor. Bize 5 bin lira hepsi dahil fiyat verdi. Özel sigortamizi kullanmak istedik bir türlü provizyon talebi gondermek istemediler, eşim de gerekli evrakları faturalari istedi kendi başvuru yapıcak nefes yolu problemini karsilamalari için. Eger oyle olursa en azindan 2 bin lira bize geri odeme yapilir 3 bin liraya gelir estetik kismi. Yine de diğer şubeyle aralarında dağlar kadar fiyat farkı var tabi. IG de de sayfası var öncesi sonrası resimlerine bakabilirsiniz. @drsuleymantas yazdığınızda çıkıyor. Baya da uzun yazmışım. :)

Cok ıyi bir plastik cerraha olmalısın

K
Kesinlikle katılıyorum burdan gördüğüm kadariyla revizyon hastalarının çoğu kbb doktoruna estetik olmuş

Merhabalar ben Ali Mezdeği ye oldum sonuç mükemmel hem nefes sorunum çözüldü hem şekil olarak harika

ben 8 ay once uskudar hospital turk hastanesinde erdinc ak beye ameliyat oldum nefes sorunum vardi cati daralmasindan hem de estetik 2500 tl ve cok ama cok memnunum herseyi bana birak burdan cikinca ameliyatli oldugunu kimse anlamiycak eski halini bilmeyen dedi ve gercekten de tam istedigim gibi oldu ve kimse anlamiyo nefes sorunum da kalmadi :)

Ne kadar şanslısınız burdaki reklamcı insanlara kanmayip burdan bi dra yonlendirilmeyip ıyi bir dra ameliyat olup mutlu olmuşsun ben de burdan yonlendirildim bana şu dr harika git ben hayatımı iki döneme ayırıyorum ondan öncesi sonrası dediler gittim ve sonuç felaketinm oldu 5 bin tl para icin hayatı bir organ olan burnumdan nefesimden oldum Nolur dikkat edin cok kotu şeyler dönüyor yönetici her zaman yalan yanlış reklamları takip edemryebiliyor cok acı çekiyoruz sonrasındaki ne bi özür ne bi telafi yapıyor dr elimden gelen buydu senin burnun zaten şöyleydi zaten böyleydi sen bana şunları bunları söylemesinin arkasına sığınıyor

hangi doktora oldunuz?

hangi doktora oldunuz?
Burdan yazamam sonuçta bir de dava acicaz diye de tehditler alıyoruz ne trajikomik olay degil mi önce sağlığını güzelliğini alıyorlar sonra da birine söyler müşterilerimize kacirirsan dava açarım diyip susturuyorlar burası türkiye adalet yok !

gercekten buyuk sans benim icin reklam amacli yazilan yazilari farkettim ve gorur gormez o doktoru eledim zaten doktorumu cok arastirdim ogrendigime gore devket hastanesindeymis onceden ve cok talep varmis kendisine bu hastane 2008 de cok yuksek bi ucretle gelmis bu hastaneye bi hastane doktora sirf gelsin diye olmasi gerekenden fazla veriyosa zaten basarili oldugunun kaniti bence ne foto uzerinde oynadik ne model gosterdi ilgisini gorur gormez zaten tamamdir dedim :)

Cnm fiyat güncel mi yani hep o civarda mi 3000 diye gideriz 5000 tl cikarmasinlar

Kime olmustunuz ben cok mutsuzum revizyon icin dr arastiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…