Burun estetiği fotoğraflı

Selvann

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
133
156
18
27
Merhabalar daha önce bi konu açtım fotoğraf ekleyemedim o yüzden tekrar açıyorum. Arkadaşlar 29 yaşındayım bu yaşıma kadar bu burunla geldim çok da memnunum görüntüsünden. Birde biraz tutumlu mu dersiniz pinti mi bilmem burun ameliyatına özelde para veremem o yüzden devlette olursam olurum ama şans işi bilemedim. Ofis de bi kız arkadaşımın durduk yere çıkan burnunu yaptır ısrarı üzerine aklıma düşen bi konu bu. Birbirimizi tanımadığımız için objektif yorumlarınıza tamamen açığım şimdiden okuyup ilgilendiğiniz için teşekkür ederim 🫶

Eklentiler

• IMG_20250828_114337.webp
    IMG_20250828_114337.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20250828_113247_edit_138990598264208.webp
    IMG_20250828_113247_edit_138990598264208.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 91
Bence yaptırma sadece kemer kısmına dolgu ile pürüzsüz olabilir gerçi onada gerek yok ama gayet iyi

sen bırak arkadaşını boş boş konuşmasın o
Burnun gayet iyi ucu falan güzel duruyo sakın yaptırıpta herkesleşme

kendi isteklerini başkalarına empoze edenlerden de nefret.
gayet iyi burnunuz nesini yaptıracaksınız Allah aşkına.

Sürekli bi burnunu yaptır muhabbeti döndüren bi arkadaşım var aklımı karıştırdı böyle bi düşüncem yoktu aslında.
yok ya milletın ağzı var konuşuyor kalsın bırak gayet guzel burnun canım ben yaptırdım inanki pişmanım keşke bozmasaydım doğallığımı

Sen de ona asıl sen buranı yaptır benim burnumdan ne istiyorsun deseydin. Gayet de güzel bir burnun var hiç gerek yok
Fikrimi değiştirdim gerçekten iyi ki burda bu konuyu açmışım yoksa yarın doktor randevum vardı 😂 çok teşekkür ederim muhtemelen tekrar zorbalıycak beni o zaman aynen bu şekilde cevap vericem 💕

Fikrimi değiştirdim gerçekten iyi ki burda bu konuyu açmışım yoksa yarın doktor randevum vardı 😂 çok teşekkür ederim muhtemelen tekrar zorbalıycak beni o zaman aynen bu şekilde cevap vericem 💕
Şöyle söyleyeyim ben de burun estetiği çok istiyordum ama işlem yaptıran kişileri tanıdıktan sonra artık mesafeli yaklaşıyorum. Ameliyat sonrası burnu deforme olanlar var, burnu düzgün yapılamayanlar var. Ameliyat başarılı geçse bile o kişi için mi yaptırmış olacaksınız mantıksız yani. Ben olsam "asıl benim de şuran gözüme çok çarpıyor da söyleyememiştim. Sen burnumdan konu açınca söyleyeyim dedim. Hiç işlem yaptırmayı düşünmedin mi cidden, bana laf attığına göre estetik işlemlerden de anlıyorsun şaşırdım" falan yapardım 🤣

Şöyle söyleyeyim ben de burun estetiği çok istiyordum ama işlem yaptıran kişileri tanıdıktan sonra artık mesafeli yaklaşıyorum. Ameliyat sonrası burnu deforme olanlar var, burnu düzgün yapılamayanlar var. Ameliyat başarılı geçse bile o kişi için mi yaptırmış olacaksınız mantıksız yani. Ben olsam "asıl benim de şuran gözüme çok çarpıyor da söyleyememiştim. Sen burnumdan konu açınca söyleyeyim dedim. Hiç işlem yaptırmayı düşünmedin mi cidden, bana laf attığına göre estetik işlemlerden de anlıyorsun şaşırdım" falan yapardım 🤣
Evet maalesef memnun olmayanların sayısı olanlarınkinden fazla. Ufkumu genişlettin kesinlikle iyi bi cevap alıcak benden 😂

Ben özellikle değiştirmesi zor olan bir bölgesine laf atardım sen misin bana laf atan evinde düşünsün dursun :)

Merhabalar daha önce bi konu açtım fotoğraf ekleyemedim o yüzden tekrar açıyorum. Arkadaşlar 29 yaşındayım bu yaşıma kadar bu burunla geldim çok da memnunum görüntüsünden. Birde biraz tutumlu mu dersiniz pinti mi bilmem burun ameliyatına özelde para veremem o yüzden devlette olursam olurum ama şans işi bilemedim. Ofis de bi kız arkadaşımın durduk yere çıkan burnunu yaptır ısrarı üzerine aklıma düşen bi konu bu. Birbirimizi tanımadığımız için objektif yorumlarınıza tamamen açığım şimdiden okuyup ilgilendiğiniz için teşekkür ederim 🫶
Hiç gerek yok ya gayet güzel

Back
X