Burun Estetigi Günlügüm

Evet kalın deriliydi, yanlardada dikiş var,
Kalkıklıgı iyi benim burnunda işte çok tombul duruyor sanki eski burnumla fark yok yada bana öyle geliyor,
Göz altlarım falan gecti benim ama burnum şiş hem dışardan hem içerdende hissediyorum düzgün nefes alamıyorum zaten,
Masajı doktor mu verdi ? Nasıl yapıyorsunuz ?
Evet doktor verdi burun sırtından yanlara doğru yapıyorum bide burnumun yüzümle birleştiği kısımlara burun kanatları hariç. Burnunuzun içini nasıl temizliyosunuz doktor deniz suyu verdi ama bugün sanki bi tarafın tarafın içinde sümük birikmiş gibi fışlayamıyorum da

Evet doktor verdi burun sırtından yanlara doğru yapıyorum bide burnumun yüzümle birleştiği kısımlara burun kanatları hariç. Burnunuzun içini nasıl temizliyosunuz doktor deniz suyu verdi ama bugün sanki bi tarafın tarafın içinde sümük birikmiş gibi fışlayamıyorum da
Bana öyle masaj vermedi doktorum,
İçini deniz suyu sıkıp sümkürüyorum doktorum bi sıkıntı olmayacagını söyledi ama ben yinede şiddetli sümkürmüyorum biraz tıkanıklık kabuklanma oluyor.

Merhaba
Cok merak ediyorum sizi uzerinden 1 yil gecmis memnunmusunuz burnunuzdan ? Bi oncesi sonrasi foto gormem mumkunmu acaba ? (Ozelden de atabilirsiniz)
Fotograf atamam ama eski burnuma göre daha iyi oldu burnum ama biraz sorun var asimetri ve nefes konusunda tekrar revizyon olacagım 😊

Fotograf atamam ama eski burnuma göre daha iyi oldu burnum ama biraz sorun var asimetri ve nefes konusunda tekrar revizyon olacagım 😊
merhabalar, çok geçmiş olsun, ilk ameliyatınızı KBB mi plastik cerrah mı yapmıştı? bir de açık mı kapalı mı olmuştunuz? teşekkürler

Selamlar, uzun bir sure gectigi icin sormak isterim,kalkikligi ilk haftaya gore Indi mi ayni kaldi mi?

Ben de yeni olan biri olarak her yoruma acim 😂

Back
X