Selam kizlar Ayin 8inde burun estetigi oldum. Forumda okudugum kadariyla korkan cok arkadas var. En bastan anlatmak istedim. Oncelikle yorumlari okuyarak kendimi korkutmustum sonra ustune dusup birde burnumu kirinca bu burunla yasanmaZ dedim ve arkdasmn onerisiyle doktorumun muayenehanesine gittim.guzelce konustm derdimi anlattm. Benim yuzum falan cok kucuk dktorum sana kucucuk bi burun gider dedi bnde kucuk ve dogal istedm. Neyse ameliyat gunu geldi hic bi heyecan yok ablam cok saskiin falan :)) sonra damaryolu actilar falan ben hala gülüyorum. Normalde cesart ignesi vururlarmis herkese ama doktor geldi gerek yok dedi :)) hatta nrkozu verirlerken falan bayiltamazsiniz beni falan diye espri bile yapiodum ve sonra beyaz isiklar :)) uyandgmda odadaydim. Hala basimda sedaaaaa diye sayiklayan bi ton insan :)) buarada narkozluyken cok kufur etmisim doktorlara :)) sonra kendime geldim boyle yandan tilkiye onden domuzcuga benziorum falan
Hicbisekilde agrim olmadii .sadece 2.gun yuzum acayip morardi ve sisti ama bunlarin hepsi gecici biliyordum hizla inmeye basladi . Hicbisekilde doktorun verdigi agri kesiciyi kullanmadim agrim yoktu. Daha sonra herkesn korktugu tampon olayi kadar komik bi durum yok ya bayilicam Aksiyon yasicam diye beklerken bayilmadim
sonra kalip cikti doktorumun yaninda aynaya baktigimda ilk sözüm " AVATARA BENZIYORUM "
daha sonra masaj verdi o gunden beri duzenli yapiyorum.. geldi gectii 20.gunum sisken bile burnum küçük :)) KORKULACAK HIÇBIRŞEY YOK ARKADASLAR BIRAZ OLSUN YARIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA