Burun estetiği-Gürcan Aslan

Bleach

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1
1
1
44
Herkese merhaba, benimde kemerli, eğri ve ucu düşük bir burnum vardı. yüzüme göre biraz da uzundu. Gülerken ortaya çıkan görüntüyü de sevmiyordum.
Yıllardır burun estetiği düşünüyordum ama tabi cesareti toplayıp yaptırmak kolay değil. son zamanlarda nefes alma problemi de vardı. Yaptırayım da kurtulayım, yeterse yeter dedim :) bir kaç doktorla görüştüm. Doktor araştırırken Gürcan Bey'in adını internetten buldum. Facebook'da da sayfasına baktım. paylaştığı resimleri inceledim (defalarca :) ) muauenehanesine gittim. Nasıl olacağını anlattı. Merak ettiklerimi sordum. Aklıma yattı açıkçası. Aklıma yatmasını sağlayan sebeplerden biri de bir gece hastanede kalacak olmamdı. Sonuçta doktorlar için sıradan bir ameliyat olabilir ama ameliyat olmuş biri olarak hastanede kalmak bana daha mantıklı geldi. Ameliyat gününü kararlaştırdık. hasteneye gidince, ameliyattan önce ve sonrasında, taburcu olmadan önce de doktor bey geldi yine. Ameliyata girerken pek heyecanlı değildim. Zaten sakinleştirici iğneyi de yapınca bir kaç saniye içinde ne olduğunu bile anlamadan bayılıyorsunuz :) . sonrasında da hastanedeki süreç de iyiydi. atel/ bant derken 10 günde bitti her şey. ufak tefek ağrı-sızı oluyor ama bu kadarı da normal. Ameliyat sonuçta. morluk şişlik çok olmadı. Kemer gitti, burun ucu düşüklüğü kayboldu :) şeklinden gayet memnunum, inşallah sonra da değişmez. Nazar değecek diye korkuyorum açıkçası :)).
Burun ameliyatı olmayı düşünüyorsanız face den doktor beyin sayfasına bir bakın derim. pek çok doktorla görüşeceksiniz ; ama Gürcan beyle de görüşmeden kararınızı vermeyin bence.
Biraz uzun oldu ancak umarım yardımcı olur yazdıklarım.

• Beğen
Reactions: dd_
Merabalar,
Ben de burun estetiğinde Gürcan ASLAN'ı tercih edenlerdenim. Çok eski yıllardan beri hep aklımda olan ama bir türlü cesaret edemediğim belki de güvenip emanet edemediğim bir konuydu benim için:) daha önce birkaç doktorla da görüşmüştüm ama Gürcan Bey'le ilk görüşmemden sonra kararımı verdim. Kendisi hem ameliyat sürecini ayrıntılı bir şekilde anlatıyor hem de sizin isteklerinizi dikkate alarak burnun son şekline birlikte karar veriyorsunuz. Benim için şekli çok önemliydi, yani herkes için önemlidir de, zaten onun için ameliyat oluyoruz:))) ama doktora bırakamayacağımı düşünüyordum kafamda bir şekil vardı, beni çok iyi dinledi ve anladı , olabilecek ve olamayacak şeyleri en baştan söylediği için daha sonra hayal kırıklığına uğrama imkanınız yok denecek kadar az. Açıkçası benim hayalimden daha güzel bir burnum oldu şu anda:) hiç ağrısız bir ameliyat geçirdim , morluk ben de olmadı ama olsa da zaten plastik atel çıktıktan sonra değeceğini göreceksiniz.
Yıllardır ben de hep kafamda soru işaretiyle ordan burdan araştırmalar yapmıştım, bu yazıyı benim gibi araştıranlara yardımcı olmak için yazıyorum.
Herhangi bir sorunuz var ise cevaplayabilirim:)))
Herkese sevgiler...

Back