• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyondan sonra uzun duran burun ödem geçtikçe kısalır mı acil yardım 🥺

Evet revizyon oldum 7 hafta önce
Sadece kıkırdak problemi yoktu
Kemere törpü yaptı ve colmella çok kısa ve ıcerdeydı onuda tuzeltı ve burun ucumda top gibi görünüyordu onuda düzültı ve bir tık kaldırdı merak
şuan nasıl hissediyorsun bnmde revizyon olmam lazımmış sakıncası yoksa resim atabilirmisin

Kızlar merhaba
Revizyon ameliyatı oldum. Bugün 8. Günüm
Burnum aşırı kalın derili bi burun . Benim ameliyat olma amacım yandan daha kısa durmasaydı. Doktor da okey dedi. Ama şuan eski burnumdan daha uzun. Doktor bey ödem olduğunu geçeceğini ve boy olarakta kısalacağını söyledi. Kızlar bunu yaşıyan oldu mu? Burun ucunda deri incelemesi yapıldı bi de ona rağmen uzun
herkesin süreci farklı oluyor cnm burda kim ne dese bence boş..benim burnum aşırı kısaydı ilk sonra uzadı..kiminin uzun duruyor toparlanıp kısaldı diyen var ödemden sanırım yanıltıyor bizi

herkesin süreci farklı oluyor cnm burda kim ne dese bence boş..benim burnum aşırı kısaydı ilk sonra uzadı..kiminin uzun duruyor toparlanıp kısaldı diyen var ödemden sanırım yanıltıyor bizi
Evet ya bunu da çok okudum. Nasıl bir uzama oldu acaba

Evet revizyon oldum 7 hafta önce
Sadece kıkırdak problemi yoktu
Kemere törpü yaptı ve colmella çok kısa ve ıcerdeydı onuda tuzeltı ve burun ucumda top gibi görünüyordu onuda düzültı ve bir tık kaldırdı burnu
Kime nerede oldunuz memnun musunuz

Maalesef bende aynı durumdayım
7 hafta önce revizyon oldum ama burnum gün geçtikçe buyur uzuyor sankı
Birde yüzümde sarkmalar oldu bende
Yanaklarım aşaya sarkıyor sankı
doktorum ödem diyor geçecek diyor bende artık sabırla beklemekten başka çare yok
Cok ilgilenmiyorum burnumla çok bakmıyorum ama yinede her aynaya baktığımda bir üzüntü sarıyor içimi
Keşke olmasaydımı diye düşünüyorum artık
Merhaba...Revizyonu hangi doktora oldunuz acaba? Benim ilk ameliyatın üzerinden 6 ay geçti. İstemediğim gibi sonuçlandı ve bazı problemler var. Yanaklarım yaklaşık 1cm gibi aşağı düştü. Benim doktorumda yanaklar için türlü bahaneler türetmiş daha önce bu tarz bir şey duymadığını söylemişti. Bir kaç doktor gezdim. İçlerinden biri herkes anlamaz biz burnu açtığımız yerden salıyoruz demişti... Burun yan kemiğini daraltmış (istemediğimi söylediğim halde). Burun yan kemiğin kenarından yanaklarımın aşağı indiğini alçı çıkmadan anlamıştım. Özellikle 2. ayda gözaltlarım aşağı çekti... O süreç acılı olmuştu... Hala aynı sorunlarla boğuşuyorum. Hala zaman zaman gözaltılarım aşağı çekiyor. Garip bir görüntüde suratım. Dilerim geçecek veya iyi bir doktor bulup hepsini düzelttireceğim. Amin... Umarım sizin doktorunuzun söylediği gibidir.

Kızlar merhaba
Burnum aşırı kalın derili bi burun . Benim ameliyat olma amacım yandan daha kısa durmasaydı. Doktor da okey dedi. Ama şuan eski burnumdan daha uzun. Doktor bey ödem olduğunu geçeceğini ve boy olarakta kısalacağını söyledi. Kızlar bunu yaşıyan oldu mu? Burun ucunda deri incelemesi yapıldı bi de ona rağmen uzun
Ödemler geçince çokça değişiyor. İlk ameliyattaki süreçte fark etmişsinizdir. Her doktorun şekillendirme tekniği farklı olabilir. O yüzden bu konuda doktorunuz en iyisini bilir. Gerçi benim doktorumum bilsede söyleyemediği şeyler vardı.

Kızlar merhaba
Merhaba çok geçmiş olsun
Özelden foto atabilir misiniz önce ve sonrasını

Merhaba, bende aynı durumu yaşıyorum. 16 gün önce revizyon oldum ama hayatım kaymış gibi hissediyorum. Önceden sorunlu ve eğri de olsa yüzüme çok yakışan minik bir burnum vardı ve kendimi çok beğeniyordum. Şimdi kocaman ve uzun bir burnum var. Kendimi tanıyamıyorum. Bambaşka çirkin birine dönüşmüşüm. O kadar umutluydum ki eskisinden güzel olacağını umarak girdim şimdi eski burnumu ve güzelliğimi arar özler oldum. Oturdum günlerdir ağlıyorum. Çok geçmiş olsun size de. Tek tesellim sizin gibi ineceğine ve küçüleceğini umarak beklemek. Mahvoldum hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
Merhaba çok geçmiş olsun şuan durumunuz nasıl
Burun nasıl uzar anlamakta güçlük çekiyorum
Bende olmak istiyorum doktor arayışındayım
Sizden ricam özelden önce ve sonrası atar mısınız

Sizinle görüşmüştük özelden
Maalesef burnum gün geçtikçe büyüyor sankı,doktorum revizyon olduğu icin daha uzun sürebilir diyo ödem için
Geçmiş olsun
Burun nasıl uzar anlamakta güçlük çekiyorum
Sizden ricam özelden öncesi ve sonrası foto atabilir misiniz
Bende arayıştayım

Back
X