Burun Estetiği HAKAN GENCE

insomnia41

Yanaklarım dururken canımı sıkman çok saçma..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
748
1.522
113
Doktor Hakan Gence'ye burun estetiği yaptıran var mı? Araştırdım ama tam bir bilgi sahibi olamadım doktor hakkında.

Kendisine ameliyat olan ya da yaptığı ameliyatları bilen varsa bilgi verirse çook seviniriimm

2 kardes ikimizde hakan genceye olduk ameliyat sonuc iyi menmunuz kardesim yeni oldu daha 10 gun oldu

Yaa süpeer! Şey kem kümm foto istesem acabaa

Bu benim burnum cok net fotolar var atmak istemedim kardesimde erkek onunkine gerek varmi

Eklentiler

• 20160821_195918.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 655
5 ocakta hakan genceye revizyon ameliyati oldum estawordde . Ve ne morluk oldu ne sislik ne tampon :)) enerjisi inanilmaz yuksek istesenizde olumsuz dusunemiyorsunuz ... ve cok memnunum o hastanede 2. Ameliyatim emrah aslanla basarisiz bir
Operasyon gecirdim toparlama isini hakan bey yapti. Keskeee ilk hakan genceye ameliyat olsaydim

Geçmiş olsun memnun kalmanıza çok sevindim. Peki burnunuzdaki problem neydi acaba. Benim burun kanatlarım birbirine yapıştı nerdeyse. Hakan Gence ile ilgili bi yorumda burun ucuna hiç dokunmadığı yazılmış. O yüzden merak ettim sizdeki problemin ne olduğunu.

Benim ayni hastanede farkli doktorla gerceklesti ilk ameliyatim . Burun yamuk olmustu , kemerim gitmemisti , burun deliklerim asimetrikti , kanatlarim cokuk ve nefes alamiyordum . Revizyon icin hakan beyi tercih ettim. Ve iyi ki halan gence demisim suan tek bir sorun bile kalmadi .

Anladım. Ben de revizyon için doktor araştırıyorum. Hala karar veremedim. Düzelmeyip daha da kötü olur diye korkuyorum. Bakalım inşallah ben de sizin gibi mutlu edici bi sonuca kavuşurum.

Merhabalar özelden resim atabilir misiniz lütfen çok merak ettim burnunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…