- 29 Aralık 2015
- 748
- 1.522
- 113
- Konu Sahibi insomnia41
-
Bu benim burnum cok net fotolar var atmak istemedim kardesimde erkek onunkine gerek varmi
Ben 5000 tl 2015 de yaptirdim kardesimde 10 gun once 6 7 civari yaptirdi
Ucu sivri geldi banaBu benim burnum cok net fotolar var atmak istemedim kardesimde erkek onunkine gerek varmi
Merhabalar Hakan Bey'e ameliyat oldunuz mu acaba. Şu anda nasıl burnunuz memnun kaldınız mı.Merhaba, ben de Hakan Genceye ameliyat olucam 5 gün sonra. Ameliyat sonrası süreciniz nasıldı? :)
Geçmiş olsun memnun kalmanıza çok sevindim. Peki burnunuzdaki problem neydi acaba. Benim burun kanatlarım birbirine yapıştı nerdeyse. Hakan Gence ile ilgili bi yorumda burun ucuna hiç dokunmadığı yazılmış. O yüzden merak ettim sizdeki problemin ne olduğunu.5 ocakta hakan genceye revizyon ameliyati oldum estawordde . Ve ne morluk oldu ne sislik ne tampon :)) enerjisi inanilmaz yuksek istesenizde olumsuz dusunemiyorsunuz ... ve cok memnunum o hastanede 2. Ameliyatim emrah aslanla basarisiz bir
Operasyon gecirdim toparlama isini hakan bey yapti. Keskeee ilk hakan genceye ameliyat olsaydim
Anladım. Ben de revizyon için doktor araştırıyorum. Hala karar veremedim. Düzelmeyip daha da kötü olur diye korkuyorum. Bakalım inşallah ben de sizin gibi mutlu edici bi sonuca kavuşurum.Benim ayni hastanede farkli doktorla gerceklesti ilk ameliyatim . Burun yamuk olmustu , kemerim gitmemisti , burun deliklerim asimetrikti , kanatlarim cokuk ve nefes alamiyordum . Revizyon icin hakan beyi tercih ettim. Ve iyi ki halan gence demisim suan tek bir sorun bile kalmadi .
Merhabalar özelden resim atabilir misiniz lütfen çok merak ettim burnunuzu5 ocakta hakan genceye revizyon ameliyati oldum estawordde . Ve ne morluk oldu ne sislik ne tampon :)) enerjisi inanilmaz yuksek istesenizde olumsuz dusunemiyorsunuz ... ve cok memnunum o hastanede 2. Ameliyatim emrah aslanla basarisiz bir
Operasyon gecirdim toparlama isini hakan bey yapti. Keskeee ilk hakan genceye ameliyat olsaydim
Revizyon için ne kadar ödediniz acabaBenim 1 yilim oyle gecti cok iyi anliyorum seni ayni sureci yasamaktan korkuyorsn.iyi arastir ama ben tavsiye ederim cok memnun kaldm
Resim. Var mı acabaBen odemedim . Ilk ameliyatim o hastanede farkli doktor yapti ve olmadi . Bende ayni doktorla devam etmek istemedim baska doktor sectm. Ama sanirim 12 bin revizyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?