- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
kızlar allah nasıp ederse 16 şubat gıbı amelıyat olucam fakat merak ettıgım sorular var
1=tampon çok rahatsız edıyormu
2=burnumuzdan hıç nefes alamıyormuyuz alamıyorsak kaç gun
3=çok agrı oluyormu hastanede kac gun kalınıyor
4=kaç gun sıvı gıda ıle beslenılıyor
bılgın ıçın sagol cnm ınsallah hersey ıstedıgım gıbı olur bende resımlerımı burda paylasırım
kızlar allah nasıp ederse 16 şubat gıbı amelıyat olucam fakat merak ettıgım sorular var
şimdiden hayırlı olsun cnm bnm:)
1-tampon son çıkmasına yakın bi kaç gün kala rahatsız ediyor ama aşırı deil:)
2-çok hafif nefes alınıyor ama normaldeki giib yetmiyor insana o nefes:)
3-hastahanede 1 gün kalınıyor cnm..ilk 3 gün agrın oluyor baş ve diş agrısı oldu bende ama agrı kesici içince geçiyor:)
4-cnm ilk gün meyve suyu içtim eve geldigimde normal kahvaltı yaptım ogun çorba içtimm..3.gün makarna çorba içtim ondan sonrada normal her yemekten yedim ama agzımı çok acamadıgımda kuş yemi gibi agzıma aldım
abartıldıgı kdr zor bi amlyt deilllll :)
ayrıca arkadaşın nsl oldu cnm iyimi:)
nemcim buraya yazdıklarından ben de kendime pay çıkarıyorum. a.s gerçekten bazı arkadaşlar abartıyolar mı? ben 6 temmuzda olacağımı ve çok korktuğumu yazmıştım. bi arkadaş bana özelden yazmış,'' çoook zor bir ameliyat, feci acı çekiyosun, narkoz, uyanmak, sonraki 7 gün çok zor, çekilecek dert değil, sakın olma'' yazmış. korktum yaeyvahedigeldismile
kesinlikle cok abartmışlar kesinlikle zor bi ameliyat diil zatn insan o alcının altından guzel cıkacak sonucu dusundukce ne tampon ne agrılar acı veremiyo:)
nemcim buraya yazdıklarından ben de kendime pay çıkarıyorum. a.s gerçekten bazı arkadaşlar abartıyolar mı? ben 6 temmuzda olacağımı ve çok korktuğumu yazmıştım. bi arkadaş bana özelden yazmış,'' çoook zor bir ameliyat, feci acı çekiyosun, narkoz, uyanmak, sonraki 7 gün çok zor, çekilecek dert değil, sakın olma'' yazmış. korktum yaeyvahedigeldismile
cnmmm valla abartmış bence..şaksennn ben çokk korkarım igneden bile düşünki estetik oldum:)gecen kan verdimmm agladım bayılcaktım nerdeyse o derece korkagımmm :):):):)
hiç acısı yok desem yalan olur çünkü okdr işlem yapılıyor:)ama bana anlattıkları gibi çok kötü agrılar yokkkkk.bana narkozdan uyanınca sanki burnunun üzerine kamyon çıkmış gibi agırlık hisedeceksin demişlerdii..inan uyandımmmmm dedim niye öle bi agrım yokkkk milet neden abrtmış:).ilk iki gün agrısı var oda agrı kesici içince hafifliyor okdr:)hem diyelimki 1 hafta çok agrı çektinnn ama sonuca degmezmi sence:)bi ömür güzel bi burnun olcak bi hafta zorlansan nolurki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?