Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

oldum çok olumsuz bir şey yaşadım ama anlatıp kafa karıştırmaya gerek yok doktorumun, doktorumunun hocalarının dahi şok olduğu bir olay :14: cesaretinizi buradaki yorumlarla desteklemeye çalışmayın derim çünkü çoğu bayan buraları 1 yıla yakın didik didik ediyor sonunda niye bu kadar bekledim diye durup düşünüyor :1: hadi bir cesaret demek lazım çünkü göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor :31:

ben ameliyat oldum 35. günüm ameliyat sürecim çok rahattı. burnumda asimtrik sorun yaşıyorum hafif azalma oldu. sizde böyle durum yaşadınız mı netice sonradan ne oldu . onu öğrenmek için sormuştum .dr izinde eylül ilk haftası geliyor zaman benim için çok bende kendi çapımda tecrübe olanlardan bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.

geçmiş olsun. çok beğendim burnunuzu. alçı alındıktan sonra nasıl bir süreç yaşadınız burnunuzda. merak ettiğim alçı sonra burun deliklerinde asimetriklık oldumu geçicide olsa. merak ettğim bir de burun ucunda kayma oldumu geçicide olsa . teşekkür

burunda hafif kayma oldu ama o alçılıyken bizim mimiklerimizle şekillenen bişeymiş yani normaldede burnumuz hep bir tarafa daha eğimlidir, mimiklerimizde öyle gülerken bir dudağımız bir yanağımız daha çok mimik yapar. fakat burun deliklerimde hiç asimetriklik olmadı

alçıdan sonra burun deliklerinde asimetrk oldumu vede burun ucunda kayma oldumu

merhaba antepli,hayır ne alçıdan sonra ne de daha sonrasında burun deliklerimde asimetri olmadı,burun ucum da halen yerli yerinde duruyor...ve çok memnunum, nefes darlığımda tamamen geçti, şeklim şimdi daha iyi oturdu...

merhaba antepli,hayır ne alçıdan sonra ne de daha sonrasında burun deliklerimde asimetri olmadı,burun ucum da halen yerli yerinde duruyor...ve çok memnunum, nefes darlığımda tamamen geçti, şeklim şimdi daha iyi oturdu...

çok güzel senin adına sevindim. inşallah bizde senin gibi memnun oluruz. tekrar geçmiş olsun

sevgili kızlar ben 15 yaşından beri burun ameliyatı hayaliyle yatıp kalkan bir kızdım. Burnum çok olmasa da eğriydi . Ve ben mutlu değildim.
Etrafımdaki fındık burunlu kızları gördükçe depresyona giriyordum. Yaşımın gelmesini bekledim , geldi geçti ama babamı ikna edemedim.
Ta ki düne kadar.
Burnun güzel , gerek yok çok acı çekersin , şekli yamuk olur , tamponlar çıkarken çok acıtır , ağrıdan uyuyamazsın , yüzün morarır diyenlere inat.
şu an 2.günümdeyim . Ameliyata güle oynaya girdim doktorum mükemmel bir doktor . 2 saat sürdü. Ben çıktıktan 20 dakika sonra ayıldım kendime geldim. Hemen ayaklandım. Ne burnum ağrıyor şu an ne başım ağrıyor , ne bir morluk var mükemmel bir ameliyat geçirdim.
Doktoruma yatıp kalkıp şükrediyorum.
Hiçte korktuğumuz gibi değilmiş. Dün ameliyat oldum bu sabahta tamponlarım çıktı . çıkarken birazcık acıdı ama abartılacak gibi değil kan alınması gibi bir acı.
şu an burnum alçıda sargılı gayet iyiyim. Birazcık görebiliyorum şeklini çok memnunum. 6 gün sonra alçım çıkacak. Yüzümde hiç morarma yok.
Allahıma şükür :16:
Ben 5 sene bekledim muradıma erdim , sorularınız varsa cevaplayabilirim. Doktorum ankara'da m.ruşen kapucu. Mükemmel bir doktor işini çok iyi biliyor . Anneminde göğüs ameliyatını yapmıştı o da çok memnun.
Darısı herkesin başına inşallah. Alçıdan çıktıktan sonra 1 ay içinde resim yükleyeceğim eski-yeni hallerini.

Düşünenler varsa önerebileceğim bir doktor :3:

[sıze=3]kızlar burnumun son hali 45.sayfada , sevgilerrr :))[/sıze]

kızlar sizce olmalımıyım gerek var mı bi yardımcı olursanız sevinirm

ben 5. günü alçımla dışarı çıkmaya başladım :) şu andaa da bandajla çıkıyorum.göz bir süre sonra burnunda bi sargı olmasına alışıyo zaten, öyle gezmeyi yadırgamıyorsun :) normal yaşama hemen dönülüyor. ladypenny nin de dediği gibi korkulacak bi şey değil gerçekten, olmak isteyenler korkup da hiç ertelemesin.benim 10. günüm çok mutluyum iyi ki yaptırmışım diyorum :9:

bende bu ayın sonunda olucam gün aldım ama devlet hastanesi doktoru araştırdım iyi işinde her hangi bi sorun çıkmaz demi önemli olan doktor yani siz ne kadar üçret ödediniz bi gün hastanede kalıcakmışım kırarak yapacak benim burnum kemerlide ? zor olur diyorlar

bende bu ayın sonunda olucam gün aldım ama devlet hastanesi doktoru araştırdım iyi işinde her hangi bi sorun çıkmaz demi önemli olan doktor yani siz ne kadar üçret ödediniz bi gün hastanede kalıcakmışım kırarak yapacak benim burnum kemerlide ? zor olur diyorlar
Doktorunu iyi arastirin, mumkun oldugunca yaptigi burunlari gormeye calisin. Ben goruntu ve fonksiyon acisindan su anda memnun degilim. Benim de kemer vardi bi zorlugu olmadi ameliyatin sikintisi cok degil, asil sikinti istedigin gibi bir burun olmasi

Doktorunu iyi arastirin, mumkun oldugunca yaptigi burunlari gormeye calisin. Ben goruntu ve fonksiyon acisindan su anda memnun degilim. Benim de kemer vardi bi zorlugu olmadi ameliyatin sikintisi cok degil, asil sikinti istedigin gibi bir burun olmasi

umarım güzel olur aylardır bunun hayali ile yaşıyorum senin burnun pek kavisli olmamış sanırım ama yüzüne yakışmış bence ben biraz kavis istiycem düz burun yakışmıyo genelde . doktora herkez iyi diyo doktorla ameliyat günü detaylı bi konuşma yapıcam senin ameliyat nasıl gelişti sonraki halini görebildin mi ameliyatdan önce

umarım güzel olur aylardır bunun hayali ile yaşıyorum senin burnun pek kavisli olmamış sanırım ama yüzüne yakışmış bence ben biraz kavis istiycem düz burun yakışmıyo genelde . doktora herkez iyi diyo doktorla ameliyat günü detaylı bi konuşma yapıcam senin ameliyat nasıl gelişti sonraki halini görebildin mi ameliyatdan önce

Ama benim burnumun estetikli hali yok ki burada :) eski burnumdan bahsediyosun sanirim ya da tasarim fotosu koymustum onu soyluyorsun. Ameliyati yapan doktorum tasarim yapmamisti.yani oncesinde gormedim. Umarim basarili bir sonuc alirsi n

Ama benim burnumun estetikli hali yok ki burada :) eski burnumdan bahsediyosun sanirim ya da tasarim fotosu koymustum onu soyluyorsun. Ameliyati yapan doktorum tasarim yapmamisti.yani oncesinde gormedim. Umarim basarili bir sonuc alirsi n

umarım teşekkür ederim :) çok heyecanlıyım

ben de rinoplasti oldum. morarma çok çok azdı, sadece sol gözümün altında ince bir morluk vardı. bi rakun eyes olmadı yani. şişlik oldu ama bazılarının göz altı göz üstü torba torba şişiyor benımki öyle değildi yüzümde genel bi tombişlik vardı. tamponsuz ameliyat olduğum için burnumdan ilk günden itibaren nefes aldım. ama ara ara tıkanma tabii ki oldu. ağrı gerçekten sıfır. sızı ise nadiren ön dişlerimdeydi. ameliyat sonuçta, sihirli değnek değmiş gibi gözümü açtım fındık burnuma kavuştum durumu değil. ama korkup kaçacak kadar ağır bir ameliyat da değil. her şey bünye ve doktora bağlı.
Merhaba karamel ameliyatınızı kime oldunuz acabaa

Back
X