Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

burun estetiğiyle ilgili bi sorunum var. burnumun ucu üst dudağımı yukarı çekiyor gibi. bu da sinirli bi hal veriyor bana, öyle gösteriyor. bu burnun bitişiyle üst dudağın başladığı alanı da kesip müdahalede bulunuyolar mı acaba?
tam burun ucuyla üst dudağın birleştiği yere parmağımla bastırdığımda görüntü normale dönüyor ve daha güzel oluyor. yani o dediğim kısım biraz gergin kalmış sanki burun yüzünden. burun ucunu kestiklerinde bu gerginlik de gidip üst dudağın burna yakın kısmının gerginliği geçip iner mi aşağıya doğru? bunu merak ediyorum. bunu açıklamak zor ama soruma cevap vermek isteyen varsa paintte olmasını istediğim yani parmağını bastığımda oluşan şekli çizebilirim?

ameliyattan sonra mı öyle oldu eğer öyleyse ilk zmanlar bende üst dudağımı toparlayamıyordum fakat şimdi düzeldi.
5,5 ay oldu ameliyat olalı sizinde düzelir

Hic de acimadii. Bir krem veriyorlar onu bol bol surmek gerekiyor kabuk olmasin diye. Ben bir tane deligime tam surmemisim kabuk yapmis sadece o biraz acidi ama abartilcak kadar degill. Silikon tampon zaten hemen cikiverdi hiic acimadi

çok tşk.ederim canım
bu ameliyat olan erkekler neden ayılıp bayılmış ki??

ameliyattan sonra mı öyle oldu eğer öyleyse ilk zmanlar bende üst dudağımı toparlayamıyordum fakat şimdi düzeldi.
5,5 ay oldu ameliyat olalı sizinde düzelir

arnavut bişey sormak istiyorum sana.. ameliyatının üzerinden 5,5 ay geçmiş. gerçekten 6. aya yaklaşırken mi şekli oturuyor. yani sen aynaya baktığında bir fark farkediyor musun? bi de zaman geçtikçe ucu hafif indi mi yoksa daha mı kalkıp belirginleşti?? hep forumda okuyorum herkes farklı birşey söylemiş kafam karıştı senin 5,5ay olnca sormak istedim en yakın süreci yaşayan biri olarak:)

arnavut bişey sormak istiyorum sana.. ameliyatının üzerinden 5,5 ay geçmiş. gerçekten 6. aya yaklaşırken mi şekli oturuyor. yani sen aynaya baktığında bir fark farkediyor musun? bi de zaman geçtikçe ucu hafif indi mi yoksa daha mı kalkıp belirginleşti?? hep forumda okuyorum herkes farklı birşey söylemiş kafam karıştı senin 5,5ay olnca sormak istedim en yakın süreci yaşayan biri olarak:)

evet baya şekli değişti ilk zamanlar daha kavisliydi ve ucu kalkıktı şimdi baya indi.
bilmiyorum belkide düşme oldu ama ben seviyorum bu halinide...
eskisine göre çok çok iyi çünkü.

evet baya şekli değişti ilk zamanlar daha kavisliydi ve ucu kalkıktı şimdi baya indi.
bilmiyorum belkide düşme oldu ama ben seviyorum bu halinide...
eskisine göre çok çok iyi çünkü.

bende aynı dr.a oldum ameliyatı ama çok kavissiz düz bir burun gibi gelmeye başladı gözüme bi de zamanla ucu daha da inerse hiç memnun kalmayacakmışım gibi geliyor. aslında ilk zamanlar memnundum ama son ay ucu iyice şişti o mu acaba düşük gösteriyor bilemedim:( senin kemik kırıldı mı yaparken?benim sadece burun ucu ameliyatıydı ondan mı acaba hiç eğimsiz bi burun oldu:(

bende aynı dr.a oldum ameliyatı ama çok kavissiz düz bir burun gibi gelmeye başladı gözüme bi de zamanla ucu daha da inerse hiç memnun kalmayacakmışım gibi geliyor. aslında ilk zamanlar memnundum ama son ay ucu iyice şişti o mu acaba düşük gösteriyor bilemedim:( senin kemik kırıldı mı yaparken?benim sadece burun ucu ameliyatıydı ondan mı acaba hiç eğimsiz bi burun oldu:(
kamil bey mi yaptı....
ne zmn oldunuz ameliyatı....
evet düz benimde kavisi yok ama olsun ne yapalım ben orjinaline göre buna da şükür diyorum.
kemik kırıldı benim baya bi çıkıntı vardı çünkü burdumda.

kamil bey mi yaptı....
ne zmn oldunuz ameliyatı....
evet düz benimde kavisi yok ama olsun ne yapalım ben orjinaline göre buna da şükür diyorum.
kemik kırıldı benim baya bi çıkıntı vardı çünkü burdumda.

Evet arnavut.5. Aya girdim ben su anda ozelden mesaj atayim dedim ama mesaj doldurmam gerekiyormus gitmedi:( demekki yaptigi burun tarzi bu bende zaten yapamazdi sanirim sadece burun ucu estetigi oldugu icin.sende de mi ayni die merak ettim.hicbir sorun yok dimi su an senin burnunda.benim cok sis sadece hala:(forumda milletin fotograflara bakiyorum 4. Ayda kuculmus

Evet arnavut.5. Aya girdim ben su anda ozelden mesaj atayim dedim ama mesaj doldurmam gerekiyormus gitmedi:( demekki yaptigi burun tarzi bu bende zaten yapamazdi sanirim sadece burun ucu estetigi oldugu icin.sende de mi ayni die merak ettim.hicbir sorun yok dimi su an senin burnunda.benim cok sis sadece hala:(forumda milletin fotograflara bakiyorum 4. Ayda kuculmus

bende nefes problemi başladı ameliyattan sonra birde horlama..
eylül başında kontrole gitcem söylücem....
ben foto koydum sabah bak istersen...
ameliyat öncesi ve sonrası albümde....
facen varsa eke beni özelden yazıyorum adımı soyadımı

Cnm face yok bende yani vardi kapattim:(benim de kontrolum eylul basinda benim de arada tikaniyor burnum normalde sorun yok ama.sen bana mail adresini verirsen ben de gondereyim fotograf sana sis duruyor ama :( bi de benim nedense fotolarda belli olmuyo cok ama ben aynada bakinca goruyorum hafif bi tumsek var sirtinda ustune bastirinca gidio ama sonra daha cok cikiyo kemer gibi duruyo bende onu sorucam dr.a bu kadar zamana sisse gecmemesi abes geldi bana.ozellikle duz bakarken hafif sola dogru yuzumu cevirip bakinca bariz kemer duruyo.senin de boyle bi sisme oldumu kemik mi sisyor anlamiyorum ki

Bu arada profilinde goremedim fotograf sanirim disardayim tel.den bakiyoeum mobil modunda siteyi acinca bi tuhaf geldi ondan olabilir.isyerine gececegim ogleden sonra bi bilgisayardan bakayim

Bu arada profilinde goremedim fotograf sanirim disardayim tel.den bakiyoeum mobil modunda siteyi acinca bi tuhaf geldi ondan olabilir.isyerine gececegim ogleden sonra bi bilgisayardan bakayim

alsancaktamı kontrol oluyorsun...
profilimde foto yok...
burda bi topik altında öncesi ve sonrası fotolar var oraya ekledim...

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/585888-oncesi-sonrasi-fotograflariniz-133.html

burdan bakabilirsin.. mail adresimi atıyorum

Arnavut cok guzel olmus yalniz yuzunun ifadesi biledegismis cok begendim ben kimse anlamaz estetik oldugunu dogal hali oyleymis gibi o kadar guzel oturmus yuzune yani. onemli olan da bu sanirim ameliyatta

Back
X