Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arnavut gönderdim ben cnm verdiğin mail adresine.
Alsancakta kontrolum diger taraf cok uzak bana
Arnavut cok guzel olmus yalniz yuzunun ifadesi biledegismis cok begendim ben kimse anlamaz estetik oldugunu dogal hali oyleymis gibi o kadar guzel oturmus yuzune yani. onemli olan da bu sanirim ameliyatta
Konu sahibesi olarak konumu çok boşlamışım bunu fark ettim![]()
Söz vermiştim burnumun resminide iyileşince koyacağım diye onu da unutmuşum kusuruma bakmayıınnn
Saçım başım dağınık onun da kusuruna bakmayın
İşte burnum 18 Ocak 2013te ameliyat oldum,05 Haziran 2013te şu an bu halde
Eki Görüntüle 729112
Söz vermiştim burnumun resminide iyileşince koyacağım diye onu da unutmuşum kusuruma bakmayıınnn
Eki Görüntüle 729112
merhaba arkadaşlar ben de 17 temmuzda burun estetiği yaptırdım. bugün 12. gün aslında cumartesi alçıyı çıkarttırmak için gidecektim ama acil bir iş dolayısıyla gidemedim doktoruma da şu an ulaşamıyorum izinliymiş haftaya pazartesi dönecekmiş. bu zaman zarfında alçının durmasının bir zararı olur mu acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba! 2temmuzda ameliyatım var bu salı da kontrole gideceğim sizden isteğim "mutlaka şunları konuş ameliyat olmadan" dediğiniz aklınıza gelen şeyler varsa nolur paylaşabilir misiniz çevremde bana yardım edebilecek kimse yok![]()
arkadaşlar ameliyat olalı 4 gün oluyor. dikiş yerinde gerginlik hissediyorum bepanthen sürsem nasıl olur ? bu arada o kadar saçma şiştim ki morarmam sıfır ama şişlikler gözlerimden çeneme doğru indi. tam bir sincapa benzedim![]()
Eki Görüntüle 729112
merhaba canım
ben burun ameliyatı olalı 4 ay olacak yakında.istanbulda salih emre üregen,kapalı teknikle yaptı burnumu.ağrı olmuyor onu söyleyebilirim.ikinci gün gezintiye çıkabildim.burnumun üzerinde plastiğe benzeyen bir alçı vardı çok küçüktü ve ten rengi,göze çarpmıyor.morluk,sadece göz altlarımda hafif oldu ve 4.gün sarımsı bir şekil aldı,bir haftanın sonunda iyice geçti.8.gün tamponum ve o plastik alçı alındı.canım hiç acımadı bunlar alınırken.tam birinci haftada işe başladım,herkes şaşırdı ödem veya morarmalarımın olmamasına:)kıslar için için kıskandı:)))
alçının altındanda anlıyordum şekli biraz,çok güzel...alçı alınınca daha mutlu oldum,ucu zaten çok şık bir biçimde hafif ve doğal kalkık görünüyordu...üst kısımlarında çok hafif kavisli,düzgün görüntüsü çok etkileyiciydi:)sadece kaş arama yakın kısım biraz yüksek gibi gelmişti başta dr bey şişlik olduğunu söylemişti;1.ayın sonu gibi orada iyice indi ve şimdi 4.ay çok güzel ve aşırı mutluyum.salih emre bey sağolsun çok iyi iş çıkarttı...tavsiye ederim...
yüzüne çok yakışmış güle güle kullaan :)
Evet yaklaşık 1 ay sürüyor şişlik çok sorun değilde o göz altındaki morluklar varya 1 ay geçmiyor.
Ben çıkıyorum burnumda alçıyla dışarıya
Zaten okul tatilim var 2 ay o esnada yaptırayım dedim.
Canım emin ol hiç acımıyor hemde hiç ağrı falan olmuyor yani![]()
ameliyat oldunuz mu. nasıl bir süreç yaşadınız. geçici olumsuz durumlar yaşadınız mı .