Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

Arnavut cok guzel olmus yalniz yuzunun ifadesi biledegismis cok begendim ben kimse anlamaz estetik oldugunu dogal hali oyleymis gibi o kadar guzel oturmus yuzune yani. onemli olan da bu sanirim ameliyatta

sağol canım...
evet kamil bey sen bana bırak ben doğal yapcam dedi hep.
ben hep biraz bombeli olsun istedim fotolar götürdüm ama hep beni vazgeçirdi...
aaa bak bu estetik yaptırmış demelerini mi istersin yoksa doğal bi burun mu dedi...
birde burun sırtı çok eğri olduğu için çok bombe olursa nefes problemin olur dedi...
Bende artık siz nasıl istiyorsanız öyle yapın dedim.
Ben memnunum halimden şuan...

Konu sahibesi olarak konumu çok boşlamışım bunu fark ettim :9:
Söz vermiştim burnumun resminide iyileşince koyacağım diye onu da unutmuşum kusuruma bakmayıınnn :9:

Saçım başım dağınık onun da kusuruna bakmayın :30:

İşte burnum 18 Ocak 2013te ameliyat oldum,05 Haziran 2013te şu an bu halde :ssz:

Eki Görüntüle 729112

Guzel olmus canim MASALLAH. Inanin boyle mutlu gorunce insanlari guzel burunlu:) cok seviniyorum yemin ederim)
Ama ondende olsaydi resmin yani burda ancaq profilden, profilden burun sekli fazla anlasilmiyor)
Bende yaptirmak istiyorum ama cok korkuyorum dogal gozukmez diye(
Lutfen rica etsem ondende bir fotografini koyarmirsin canim? Once ve sonraki halide olsa super olur) ama hic olmazsa simdiki onden)
Ve kaca yapti sana? fiyat olarak.
ben yurtdisindan yaziyorum

Söz vermiştim burnumun resminide iyileşince koyacağım diye onu da unutmuşum kusuruma bakmayıınnn :9:

İşte burnum 18 Ocak 2013te ameliyat oldum,05 Haziran 2013te şu an bu halde :ssz:

Eki Görüntüle 729112

çok güzel olmuş bayıldım

merhaba arkadaşlar ben de 17 temmuzda burun estetiği yaptırdım. bugün 12. gün aslında cumartesi alçıyı çıkarttırmak için gidecektim ama acil bir iş dolayısıyla gidemedim doktoruma da şu an ulaşamıyorum izinliymiş haftaya pazartesi dönecekmiş. bu zaman zarfında alçının durmasının bir zararı olur mu acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba size sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim. bende temmuz 16 da ameliyat oldum. alçı alındıktan sonra burnunuzu görünce ne düşündünüz 2. si burun deliklerinde farklılık var mıydı 3. burun ucunda sağ sola kayma oldumu nasıl bir durum yaşadınız. burnunuz ne durumda. geçmiş olsun

merhaba! 2temmuzda ameliyatım var bu salı da kontrole gideceğim sizden isteğim "mutlaka şunları konuş ameliyat olmadan" dediğiniz aklınıza gelen şeyler varsa nolur paylaşabilir misiniz çevremde bana yardım edebilecek kimse yok :(

ameliyat oldunuz mu. nasıl bir süreç yaşadınız. geçici olumsuz durumlar yaşadınız mı .

arkadaşlar ameliyat olalı 4 gün oluyor. dikiş yerinde gerginlik hissediyorum bepanthen sürsem nasıl olur ? bu arada o kadar saçma şiştim ki morarmam sıfır ama şişlikler gözlerimden çeneme doğru indi. tam bir sincapa benzedim:37:

şuanki durumunuz nedir. asimetrik yaşadınız mı burun deliklerinde burun ucunda kayma oldumu anlatırsanız sevinirim

Yorum sizin gençler, DR SELÇUK ÖZTUNÇ ( HAYDARPAŞA NUMUNE HASTANESİ )

Eki Görüntüle 731014

geçmiş olsun. çok beğendim burnunuzu. alçı alındıktan sonra nasıl bir süreç yaşadınız burnunuzda. merak ettiğim alçı sonra burun deliklerinde asimetriklık oldumu geçicide olsa. merak ettğim bir de burun ucunda kayma oldumu geçicide olsa . teşekkür

Eki Görüntüle 729112

önden de resim koysaydınız daha belirgin olurdu yandan hoş duruyor.

merhaba canım
ben burun ameliyatı olalı 4 ay olacak yakında.istanbulda salih emre üregen,kapalı teknikle yaptı burnumu.ağrı olmuyor onu söyleyebilirim.ikinci gün gezintiye çıkabildim.burnumun üzerinde plastiğe benzeyen bir alçı vardı çok küçüktü ve ten rengi,göze çarpmıyor.morluk,sadece göz altlarımda hafif oldu ve 4.gün sarımsı bir şekil aldı,bir haftanın sonunda iyice geçti.8.gün tamponum ve o plastik alçı alındı.canım hiç acımadı bunlar alınırken.tam birinci haftada işe başladım,herkes şaşırdı ödem veya morarmalarımın olmamasına:)kıslar için için kıskandı:)))
alçının altındanda anlıyordum şekli biraz,çok güzel...alçı alınınca daha mutlu oldum,ucu zaten çok şık bir biçimde hafif ve doğal kalkık görünüyordu...üst kısımlarında çok hafif kavisli,düzgün görüntüsü çok etkileyiciydi:)sadece kaş arama yakın kısım biraz yüksek gibi gelmişti başta dr bey şişlik olduğunu söylemişti;1.ayın sonu gibi orada iyice indi ve şimdi 4.ay çok güzel ve aşırı mutluyum.salih emre bey sağolsun çok iyi iş çıkarttı...tavsiye ederim...

alçıdan sonra burun deliklerinde asimetrk oldumu vede burun ucunda kayma oldumu

Evet yaklaşık 1 ay sürüyor şişlik çok sorun değilde o göz altındaki morluklar varya 1 ay geçmiyor.
Ben çıkıyorum burnumda alçıyla dışarıya :1:
Zaten okul tatilim var 2 ay o esnada yaptırayım dedim.
Canım emin ol hiç acımıyor hemde hiç ağrı falan olmuyor yani :nazar:

Merhabalar, morluklar kişiden kişiye değişiyor diey biliyorum ama bir bilene sorayım dedim.

ameliyat oldunuz mu. nasıl bir süreç yaşadınız. geçici olumsuz durumlar yaşadınız mı .

oldum çok olumsuz bir şey yaşadım ama anlatıp kafa karıştırmaya gerek yok doktorumun, doktorumunun hocalarının dahi şok olduğu bir olay :14: cesaretinizi buradaki yorumlarla desteklemeye çalışmayın derim çünkü çoğu bayan buraları 1 yıla yakın didik didik ediyor sonunda niye bu kadar bekledim diye durup düşünüyor :1: hadi bir cesaret demek lazım çünkü göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor :31:

Back
X