Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç başıma gelmedi,doktoruna sordun mu canım belki doğal bir süreçtir
Canim dun sordum doktoruma o kikirdagin zamanla eriyip normal doku haline gelecegini soyledi.umarim bir an once oyle olur.simdi sanki dudagimin uzerine saplanmis kemik gibi hissediyorum
Sevgili kızlar ben 15 yaşından beri burun ameliyatı hayaliyle yatıp kalkan bir kızdım. Burnum çok olmasa da eğriydi . Ve ben mutlu değildim.
Etrafımdaki fındık burunlu kızları gördükçe depresyona giriyordum. Yaşımın gelmesini bekledim , geldi geçti ama babamı ikna edemedim.
Ta ki düne kadar.
Burnun güzel , gerek yok çok acı çekersin , şekli yamuk olur , tamponlar çıkarken çok acıtır , ağrıdan uyuyamazsın , yüzün morarır diyenlere inat.
Şu an 2.günümdeyim . Ameliyata güle oynaya girdim doktorum mükemmel bir doktor . 2 saat sürdü. Ben çıktıktan 20 dakika sonra ayıldım kendime geldim. Hemen ayaklandım. Ne burnum ağrıyor şu an ne başım ağrıyor , ne bir morluk var mükemmel bir ameliyat geçirdim.
Doktoruma yatıp kalkıp şükrediyorum.
Hiçte korktuğumuz gibi değilmiş. Dün ameliyat oldum bu sabahta tamponlarım çıktı . Çıkarken birazcık acıdı ama abartılacak gibi değil kan alınması gibi bir acı.
Şu an burnum alçıda sargılı gayet iyiyim. Birazcık görebiliyorum şeklini çok memnunum. 6 gün sonra alçım çıkacak. Yüzümde hiç morarma yok.
Allahıma şükür![]()
Ben 5 sene bekledim muradıma erdim , sorularınız varsa cevaplayabilirim. Doktorum Ankara'da M.Ruşen Kapucu. Mükemmel bir doktor işini çok iyi biliyor . Anneminde göğüs ameliyatını yapmıştı o da çok memnun.
Darısı herkesin başına inşallah. Alçıdan çıktıktan sonra 1 ay içinde resim yükleyeceğim eski-yeni hallerini.
Düşünenler varsa önerebileceğim bir doktor![]()
Herkesin yorumlarını okudukca ameliyat oncesi veya sonrası endise ve/veya pismanlıklarını gordukce bir kez daha ne kadar dogru bir karar verdiğimi goruyorum... Ne ameliyat oncesi burnumun nasıl olacağı ile endise ne de ameliyat sonrasında neden Dr.Abdulkadir Goksel i sectim diye bir an olsun pişmanlık yaşamadım.. Goksel Bey ile ilk gorustugunuz andan itibaren kendisine guvenle ameliyat olabileceğinizi anlıyorsunuz.. Sonuclar ortada.. Sihirli eller, mutlu hastalar...
Saglikli gunler,
arkadaşlar merhabalar-bende yarın hayırlısıyla ameliyat oluyorum.senelerdir kendi kendime içimde büyüttüğüm kompleksime son vereceğim..ama gün gelince korkmaya başladım.eşimin zorla destegini aldım.ailemin zaten haberi yok..işimdende izin aldım-paramıda hazırladım.bursada konur hastanesinde ömer buhseme ameliyat olacağım.ama zaman yaklaştıkca heyecanlanmaya-tırsmaya başladım.yanımdada sadece kardeşim destek..eşim ne gerek var-zaten burnun iyi diyor.ama kafamın bir köşesinde.senelerdir olan hayalimi gerçekleştireceğim.inşallah herşey iyi geçer..
çok doğru şeyler söylemişsin,gerçekten öyle ben de ne ameliyat öncesi ne de sonrası hiç endişe taşımadım,
Gercekler bunlar, soylemek lazım...
Söyledikleriniz insana gerçekten moral oluyor
sanem ne kadar kaldı ameliyata? gerçekten endişe duyulacak birşey yok çok ciddiyim,sadece topu topuna 5 gün alçı tampon vs çıkımı ondan sonrası sabır gerektiriyor.sonrası zaten miss gibi güzel bir burun:)
Yıllardır bunun hayalini kurduğum için herşeyin yolunda gitmesi çok önemli benim için sonradan pişman olmak çok acı verir bana 20 ağustosta ameliyat olucam ama bursadayım ameliyat istanbul da bu biraz korkutuyo beni insan gerçekten çok değişiyo bir de güzel bir burun olursa ne güzel korkum bir de ameliyattan çıkarken yüzün gözünün morarık ve şiş olması annem görüp bayılcak kadıncağız bir de onu telkin ediyorum görseniz doktorum doğal olucak dedi açıkcası ama ben çok güzel bir burun istiyorum
Yıllardır bunun hayalini kurduğum için herşeyin yolunda gitmesi çok önemli benim için sonradan pişman olmak çok acı verir bana 20 ağustosta ameliyat olucam ama bursadayım ameliyat istanbul da bu biraz korkutuyo beni insan gerçekten çok değişiyo bir de güzel bir burun olursa ne güzel korkum bir de ameliyattan çıkarken yüzün gözünün morarık ve şiş olması annem görüp bayılcak kadıncağız bir de onu telkin ediyorum görseniz doktorum doğal olucak dedi açıkcası ama ben çok güzel bir burun istiyorum