• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

hayal_perisi ben de ne olmuştu biliyormusun ilk ameliyatımda ilk 3 ay içindeydi,burnumun gövde kısmında elime birşeyler geliyordu kıkırdak gibi,ben yandan aynaya baktığımda hafif kemer oluşmuştu.Çevremde herkese soruyordum bu geçer mi diye geçer demişlerdi ama meğersem çökme diye tabir edilen şey başıma gelmiş bir kere daha burun ameliyatı oldum canım,
ama senin ki farklı birşey hiç duymadığım birşey,doktorun doğal vir süreç diyorsa bekle bakalım canım,umarım hiç sorun olmadan bu bekleme sürecin geçer,
ben burun estetiği olmuş herkesin sorunsuz mutlu bir süreç geçirmesini hep diliyorum çünkü ameliyat kolay değil,hem maddi hem manevi insanı etkileyen bir durum,

sizin adınıza üzüldüm.ikinci ameliyat oldum demişsiniz nasıl peki şimdi burnunuz?umarım çok güzel bir burna sahip olmuşsunuzdur dediğiniz gibi maddi manevi bir çok zorluk çekiyoruz bari bu zorluklara değse ve hepimiz iyi sonuçlar alsak.

ben dusunuyrm sıte cok yardımcı oluyor bıde resımlerı gorebılsem :S neyse 25 kere yazınca gorucem ınsallah :) bıkac doktor var onların baslıklarını okucammm

ben dusunuyrm sıte cok yardımcı oluyor bıde resımlerı gorebılsem :S neyse 25 kere yazınca gorucem ınsallah :) bıkac doktor var onların baslıklarını okucammm

mesaj kotanız dolduğunda benim resimlerimide görebilirsiniz,ben burun estetiği sonucundan gayet mutlu olan biriyim:)

sizin adınıza üzüldüm.ikinci ameliyat oldum demişsiniz nasıl peki şimdi burnunuz?umarım çok güzel bir burna sahip olmuşsunuzdur dediğiniz gibi maddi manevi bir çok zorluk çekiyoruz bari bu zorluklara değse ve hepimiz iyi sonuçlar alsak.

hayal perisi şu an ki sonuçtan çok memnunum,bir sene oldu,hem doğal hem yüzüme yakışan ve deee gayet güzel bir burnum var:)
ben evet herkesin iyi sonuçlar almasını hep temenni ediyorum ve bu platformda elimden geldiğince tecrübelerimi paylaşıyorum,

canım çok güzel bir burnun olacak ben şahsen buna inanıyorum,çünkü burda araştırma yaptın,doktoruna güveniyorsun ,ne istediğini biliyorsun eee bunların sonucu zaten istenilen hedef olur.
yok hiç endişelenmesin annen sonuçta estetik ameliyat,korkulacak birşey yok,evet sargın oluyor narkoz etkisiyle yarı baygın olabiliyorsun ama iki saat için gayet normal durumuna dönüyorsun,silikonlu ise tamponlar o zaman daha da rahat olursun,
annende sen de hiç merak etmeyin sonuç güzel olacak:)

Söylediklerin o kadar güzel ki resmen moralim yerine geliyo aynen ya kendimden eminim güzel olucak inşallah sonrası mükemmel burun yeni bir hayat Allahıma şükürler olsun

Söylediklerin o kadar güzel ki resmen moralim yerine geliyo aynen ya kendimden eminim güzel olucak inşallah sonrası mükemmel burun yeni bir hayat Allahıma şükürler olsun

Cnm karar verdikten sonra gerisi doktorunun isi artik. En zor kismi karar vermek. Onu atlatinca gerisi geliyor zaten. Simdiden gecmis olsun sana :) bekliyiruz fotolari :))

bu siteye yeni üye oldum bende burun maceramı anlatayım dedim küçükken yere düşmüşüm ve burun çok kötü kırılmış.okul hayatım boyunca görüntümle dalga geçtiler.zor yıllar gerçirdim 18imi beklemeden ameliyat oldum 17 de oldum.2007 senesinde bursa da özel bir hastanede kbb doktoruna yaptırdık 2 saatlik ameliyat 5 saate kadar sürdü sonuç biraz düzeldi insanlar artık dalga geçmedi ama görüntü yine yamuk ve solunum sorunum var. bu sene özel bir kuruma gittim öyle bir anlattılar ki ameliyat masasına götürün beni demek geldi içimden morluk olmayacak şişlik olmayacak dedi çok rahat olur dedi.bir arkadaşımın ısrarı ile tıp fakültesine gittim yine plastik cerrah tabii kbb ye asla güvenemem bir daha.onlarda öyle bir anlattılar ki oturup düşündüm böyle devam mı etsem diye burun kırılıp tekrar şekil verilecek şişme tabii ki olabilir dedi kişinin yapısına göre değişir şişme derecesi 2. ameliyat olacağı için kaburgandan bir parça alınabilir dediler.tek fark özel kurum 6000 bin istedi devlet hastanesi ise 2. ameliyat olduğu için ücretsiz olur dedi.

ecemali sen ne zaman yıkadın saclarını hatırlıyor musun?ben salı günü ameliyat olmuştum,bugun 4.günüm oluyor.alçım 9.günde alınacak bir 5 gün daha sabredemem saç için ya :( kuaförde yıkatıcam galiba doktorum öle demişti.ha bir de diş fırçalama yüz yıkama vs ne zaman olabilir?hatta ve hatta saç boyama :))

bugün biraz daha iyiyim ya planlarımı yapıyorum :) göz altlarımdaki kızarıklıklar sarıya dondü ufak bi yer kalı.ama şişlik ödem var tabi özellikle çenemde ve kaş arasında.aynada bi farklı görünüyosun tabi.normalde 7.gün alıncaktı alçım ama başka sebeplerden uzuycak 2 gün :( bir de brnumun içini hiç ellemedim temizlemek amaçlı vs.pek tıkanmadı zaten,kenarlarında kan pıhtıları var sepsert onu nasıl almalı?bepanthene ile yumuşatmalı mıyım acaba??? ondan sonrasını cok merak ediyorum,annemler cok beğendi şimdiki halini bile :) ne yalan söliim ben de,bakalım alçıdan sonra nasıl olacak :))) şiş olmasını bekliyorum tabi de...makyaj olayına geçseydik iyiydi..en yakın zamanda da kenarlıklı bi plaj sapkası almak farz olucak sanırım.

şok şok şok!!:(((( az önce bebeğimin altını yıkamak zorunda kaldım!ve benim jr elini hafifçe de olsa burnuma değdirdi!:( dokundu ve hemen çekildim.bir acı bir şiddet çarpma sertlik olmadı ama dokunuldu bir anlık.suanda da bir sorun hissetmiyorum ama evham oldu işte!bir şey olmaz di mi kızlar ya,bebek sahibi olan kimse ameliyat olmasın :(((

benim kız 14 aylık bende olmayı düşünüyorum,ama bu tarz risklerden korkuyorum :26:

Son düzenleme:
Ben de burun estetigi dusunuyorum uzun zamandir ama Konya'da icime sinen bi dr bulamadim simdi Antalya'yi arastiriyorum. Keske Istanbul sansim olsa orada cok dr var karar verilecek. Hastalarinin resimlerini de gordum sosyal paylasim sitelerinde bazi dr larin cok da basariliydi gorduklerim. Darisi biz olacaklarin basina...

Antalyada iyi bir dr ariyorum ama illa ornek gormem lazim yoksa icime sinmiyor :-(

benim kız 14 aylık bende olmayı düşünüyorum,ama bu tarz risklerden korkuyorum :26:

sakınan göze çöp batarmış misali,burnumuzu kollayalım derken hep de kazalar olur,
ben oğlumun yatağında yanlız yatmıştım oğlumda babasıyla yatmıştı.
ama benim oğlum llk burun estetiğimi olduğumda 5 yaşındaydı ikincisinde de altı yani büyüktü:)
sadece insan çocuğundan değil ki her tür riskten korumaya çalışıyor,ama korunuyor ya endişelenecek birşey yok aslında:)

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir husus var. Benim burnumda nefes alma sorunum var. Aynı zamanda estetik açıdan da beğenmiyorum. Estetik ameliyatını gerçekleştiren estetik cerrah doktorlar, nefes alamama sorununa yönelik de müdahale ediyorlar mı yoksa böyle bir durumda ameliyata hem estetik cerrah hem de KBB uzmanı mı giriyor.

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir husus var. Benim burnumda nefes alma sorunum var. Aynı zamanda estetik açıdan da beğenmiyorum. Estetik ameliyatını gerçekleştiren estetik cerrah doktorlar, nefes alamama sorununa yönelik de müdahale ediyorlar mı yoksa böyle bir durumda ameliyata hem estetik cerrah hem de KBB uzmanı mı giriyor.

canım benim problemimde aynen senin belirttiğin gibiydi,nefes alamıyordum ve estetik açıdan da burnumun görüntüsünü yeterli bulmuyordum:)
ilk burun estetiğimi plastik cerraha yaptırdım.Ancak ilk doktorumdan memnun kalmadım ben de deviasyon vardı,onu almamış ve görüntüsünde de hiç değişiklik olmamıştı desem yanlış konuşmuş olmam.
sonra ,ikinci burun estetiğimi kbb uzmanına oldum,şimdi kulak burun boğaz uzmanları burnun fizyolojik sorunları varsa ameliyat esnasında hallediyorlar,estetik kaygın varsa burnu güzelde yapıyorlar,bu nedenle plastik cerrah yerine kbb uzmanını eğer nefes alma problemi yaşıyorsan tercih etmelisin,ama bana sorarsan kesinlikle kbb uzmanına ol derim.
hem güzel bir burna sahip olursun hem de nefes alma problemlerin ortadan kalkar..

arkadaşlar merhabalar .sonunda ameliyatımı oldum ve bugün 4.günüm.dün tamponlarım çıktı.alçı var sargım var.doktorum ömer buhseme ve erbil beye çok teşekkür etmek istiyorum.umarım şeklide güzel olmuştur.hiç korktuğum gibi olmadı.ilk kbb uzmanı girdi.burnumun sol tarafı çok sorunluymuş-kıkırdak-konko-et varmış ..dr.hepsini temizlemiş.sonrada estetik cerrahı kemik kırmadan törpü ile kemeri aldı.sonunda ben bile inanamıyorum..ama güvendiğiniz bir dr.ve hastane olursa çok ta korktuğunuz gibi olmuyormuş.ameliyatın etkisiyle sadece biraz halsizim o kadar

Canım ben de KBB uzmanına ameliyat oldum. Benim ciddi burun içinde ağrilik sorunum vardı ve geceleri kabustu benim için. Resmen uyuyamıyordum. Ben Abdülkadir Göksel e ameliyat oldum ve şu an çok rahatım canım. Hem estetik hem de nefes alma sorunum tamamen halloldu. Benim plastik cerrah deneyimim olmadı canım çünkü çevremdeki birçok arkadaşım Göksel Beye ameliyat olmuştu ve hepsi de mutluydu. Ama nefes alma sorunun varsa sanırım KBB doktoru daha doğru seçim gibi duyuluyor. Eğer tanıdığın plastik cerrah varsa onlara da sorabilirsin. Eminim plastik cerrahlardanda burun içindeki sorunları çözenler vardır. Hakkında hayırlısı.

Arkadaşlar şu anda ameliyatın 17. günümdeyim ama baya kalkık bi burnum var :( o kadar ki üst dudağım yukarı çekiyo.
ben doğal kavissiz ve kalık olmayan burunlardan hoşlanıyorum. Doktorum inecek diyor ama ben sabırsızlanıyorum.
Burunda yaklaşık kaç gün sonra inme oluyo acaba? :18:

Arkadaşlar şu anda ameliyatın 17. günümdeyim ama baya kalkık bi burnum var :( o kadar ki üst dudağım yukarı çekiyo.
ben doğal kavissiz ve kalık olmayan burunlardan hoşlanıyorum. Doktorum inecek diyor ama ben sabırsızlanıyorum.
Burunda yaklaşık kaç gün sonra inme oluyo acaba? :18:

Canım doktorun inecek diyorsa kesin iner. Bence telaş etme. İlk bir ay kalkık duruyor zaten.

Back
X