- 18 Temmuz 2020
- 22
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi gulsummbarann
-
Korkunç korona testini yaptılar mı sizeMerhaba, 10 gün önce burun estetiği ameliyatı oldum ve olmadan önce burdaki tüm forumlari ezberlemiştim diyebilirim gercekten yararı oluyor.
Bu konuyu da herkes bana soru sorabilsin diye actim!! Sorularınızı bekliyorum
Yaptılar canım evet iğreti bir şey ama inan saniyelik acısı yok sızlıyorKorkunç korona testini yaptılar mı size
Geçmiş olsunYaptılar canım evet iğreti bir şey ama inan saniyelik acısı yok sızlıyor
Dr Timur batmaz çoook memnunumMerhaba geçmiş olsun.Doktorunuz kim ?
Ben de hiç kimseye söylemden oldum. Benim doktorum alçıyı 13. Gün aldı ertesi gün gayet normal ameliyat olmamış gibi görünüyordum. Ama alçıyı sorun etmezseniz 3. Gün bile çıkılabilir.İnsan içine çıkabilmek için kaç gün gerekiyorben kimseye söylemeden yaptırmak istiyorum
Doktorunuz kimdi memnun musunuz şuanBen de hiç kimseye söylemden oldum. Benim doktorum alçıyı 13. Gün aldı ertesi gün gayet normal ameliyat olmamış gibi görünüyordum. Ama alçıyı sorun etmezseniz 3. Gün bile çıkılabilir.
Yeni gördüm kusura bakmayın benim küçük bir kemerin vardı onu düzelttirdim başka bir şey istemedim ama keşke hiç dokundurtmasaydım diyorum. Eski halimi özlüyorum bana yakışan oydu da ben bozmuşum doğallığımı gibi hissediyorum. Onun dışında sıkıntı yok şimdilik. Ucuna dokundurtmadım ama sanki eskiye göre biraz şiş duruyor düzelir inşallahDoktorunuz kimdi memnun musunuz şuan
Merhaba ,Merhaba, 10 gün önce burun estetiği ameliyatı oldum ve olmadan önce burdaki tüm forumlari ezberlemiştim diyebilirim gercekten yararı oluyor.
Bu konuyu da herkes bana soru sorabilsin diye actim!! Sorularınızı bekliyorum
Merhaba,Merhaba ,
25 gun once burnumu yaptirdim , morluklar sislikler atlattim ama goz altlarim yumru gibi dayak yemis gibiyim , Turkiyede oldum ve Hollanda ‘da yasiyorum , bekliyorum bakalim hala ama sizce bu normal mi ?tsk ederim
Narkozdan uyandıgımda çok üşüdüm sadece hiöbir şekilde ağrı sızı yoktu nefes agzımdan alıyordum burnumdan alamadım ama bu da cok zor bir sürec degildi benceNarkozdan uyandiginizda ne hissettiniz? Ağrı sızı var mıydı? Nefes alabiliyor muydunuz? Bir de uyumak zor oldu mu?
İnsan içine tüm bantlar vs cıkınca cıkarsınız buda dpktorunuza baglı fakat ortalama 14-20 günİnsan içine çıkabilmek için kaç gün gerekiyorben kimseye söylemeden yaptırmak istiyorum
Evet yaptırdımCovid 19 testi ameliyattan önce mi yaptırdınız?
Buna kesinlikle doktor karar vermeli.Ameliyat açık mıydı kapalı mıydı? Hangisi tercih edilmeli sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?