Burun estetiği hakkında her şey!

gulsummbarann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2020
22
4
1
27
Merhaba, 10 gün önce burun estetiği ameliyatı oldum ve olmadan önce burdaki tüm forumlari ezberlemiştim diyebilirim gercekten yararı oluyor.
Bu konuyu da herkes bana soru sorabilsin diye actim!! Sorularınızı bekliyorum

İnsan içine çıkabilmek için kaç gün gerekiyor ben kimseye söylemeden yaptırmak istiyorum

İnsan içine çıkabilmek için kaç gün gerekiyor ben kimseye söylemeden yaptırmak istiyorum
Ben de hiç kimseye söylemden oldum. Benim doktorum alçıyı 13. Gün aldı ertesi gün gayet normal ameliyat olmamış gibi görünüyordum. Ama alçıyı sorun etmezseniz 3. Gün bile çıkılabilir.

Doktorunuz kimdi memnun musunuz şuan
Yeni gördüm kusura bakmayın benim küçük bir kemerin vardı onu düzelttirdim başka bir şey istemedim ama keşke hiç dokundurtmasaydım diyorum. Eski halimi özlüyorum bana yakışan oydu da ben bozmuşum doğallığımı gibi hissediyorum. Onun dışında sıkıntı yok şimdilik. Ucuna dokundurtmadım ama sanki eskiye göre biraz şiş duruyor düzelir inşallah

Merhaba ,
25 gun once burnumu yaptirdim , morluklar sislikler atlattim ama goz altlarim yumru gibi dayak yemis gibiyim , Turkiyede oldum ve Hollanda ‘da yasiyorum , bekliyorum bakalim hala ama sizce bu normal mi ? tsk ederim

Merhaba ,
25 gun once burnumu yaptirdim , morluklar sislikler atlattim ama goz altlarim yumru gibi dayak yemis gibiyim , Turkiyede oldum ve Hollanda ‘da yasiyorum , bekliyorum bakalim hala ama sizce bu normal mi ? tsk ederim
Merhaba,
Bende hiç morluk ve şişlik olmadı ama bu hastaya göre değişir tabiki. Yapılan işlem de farklı olabilir. Bu sürecte sabretmeniz gerekiyor. Zamanla gecer hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…