burun estetiği olmak isteyen veyahutta revizyon düşünen sevgili arkadaşlarım,
burun estetiği olmak sıkıntılı ve zahmetli bir olay değil,sadece sabır gerektiriyor,benim gibi sabırsızsanız sonuca hemen ulaşmak istiyorsanız en azından sabırlı olmayı öğreniyorsunuz.
Burun yüze baktığınızda önemli ve yüzün tam ortasında yer alan bir organ olması sebebiyle
estetik olmayı düşündüğünüzde doktor seçimi yaparken fiat kısmını en son düşünmenizi tavsiye ederim.çünkü ilk etapta önemli olan fiat değil,doktor ile olan iletişiminiz,sizin ne istediğinizi anlayabilmesi,uygulayabilmesi ve mesleki tecrübesi.
özellikle yapmış olduğu burunları görmenizi şiddetle tavsiye ederim,
ben iki kere burun estetiği olmuş biri olarak bu platformda yazıyorum iş hayatınada ara vermiş olmamdan dolayı ve yazmayı sevmemde etken tabii,hergün hemen hemen burdayım,
ilk estetiğimi plastik cerraha oldum ben,hem de yazın.yazın burun estetiği olmamın güneş gözlüğü takamamdan başka olumsuz etkeni olmadı.hep siperlikli şapka taktım.
Sorun mevsim değildi bende.
Burnumda hem estetik görüntüsünde sıkıntı vardı bana göre,hemde nefes almamda sorun vardı.yani deviasyon vardı,
ilk doktorum bunları hallettiğini söyled,
ama maalesef halledememiş,iki ayda burnumun gövdesi çöktü.ben ilk ameliyatımı olurken fiatı önceliğime oturrtum,dedim ki kendi kendime ne olacak ya kötü yapacak değil ya,
ama kazın ayağı öyle olmadı işte.
Ikinci burun estetiği olmak zorunda kaldım.birde ilk doktorum iki ay kontrollerinden sonra bir daha beni çağırmadı,ben memnun olmamamı ona söyleyemedim bile,çünkü iletişim kuramadık,
sonra ikinci burun estetiği oldum.bu doktorum kbb uzmanı abdülkadir göksel,işini çok seviyor,hastasıyla resmen arkadaş oluyor,ve onu ararken ya da msg whats upp tan yazarken ay doktor rahatsız olacak şimdi endişesi taşımadım hiç,o yakınlığı veriyo hastalarına,deviasyonumu aldı ,nefes alabiliyorum,burnum doğal ve tam istediğim gibi,bir sene oldu hala caddeye indiğimde ararım randevu alırım ve burnumu doktoruma gösteririm,ben çok memnun kaldım,bunu gerçekten laf olsun diye söylemiyorum,iyi bir doktor,kendisine her zaman tşk ediyorum,
sadece içimden geldi sizlerle tekrar paylaşmak istedim,:)