Burun estetiği hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi osse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi bu konuya bu yorum ne alaka diyeceğim:ssz:
Zaten sizin bahsettiğiniz doktordan memnun olduğunuzu sağır sultan bile duymuştur emin olun. Her topikte alakalı yada alakasız doktorunuzu övdüğünüzü görmekten artık çok sıkıldımmmm. Anladık memnunsunuz... Ama bir kere söylenir iki kere söylenir hadi bilemedin üç :31:
Konu sahibi arkadaşım çok hoş olmuş burnunuz.

hayır canım söylemesi çok iyi aslında

ben ameliyat olalı 19 gün oldu üstü şiş yanlar şiş. bu şişlkler indikten sonra burnumun üstünde bir kavis ortaya çıkar mı acaba çok merak edıyorum bunu. yardımcı olursanız çok sevınırım. şimdiden teşekkür ederim :)

ben ameliyat olalı 19 gün oldu üstü şiş yanlar şiş. bu şişlkler indikten sonra burnumun üstünde bir kavis ortaya çıkar mı acaba çok merak edıyorum bunu. yardımcı olursanız çok sevınırım. şimdiden teşekkür ederim :)

benimde 34 gün oldu evt şişlikler indiğinde doktorun kavis verdim dediyse kavis belli oluyor bir hafta sonra seninde belli olur. burun biraz daha toparlanır benim burun ucum daha şiş ve hissiz durumda ödemden kaynaklı yavaşça geçiyor sabırla bekleyeceğiz.

medicak hastanesini burun estetiği için görüşmeye gittim fiyat 4750 tl arkadaşlarrrr

Back
X