- 25 Mayıs 2015
- 24
- 7
- 6
- Konu Sahibi Celikkubra
-
canım 18den sonra yaptırman tabiki daha iyi acele etme bende çok istiyordum ama kemik gelişiminden dolayı 18den sonrasını tavsiye ediyor zaten doktorum da seninde beklemeni tavsiye ederim ama olmak istersen yapan doktor tabiki vardır ailenin imzası ile olabilirsinBende yaptırmayı dusunuyorum burnumda kemer var da kaç yaşından sonra yapıyolar bayan da acaba canım arastırdım 16 diyorlar kızlar icin erkekler ise 18 imiş bi bilgin varmı
ameliyat olalı 22 gün oldu hala şişlik var hatta sol taraf daha şiş yamuk gibi duruyor bu yüzdenArkadaşlar burun estetiği hakkında herkes öğrenmek istediği şeyi sorabilir yanıtlayabildiğimi yanıtlayacağım cevapsız kalan olursa bilenler bilgi versin lütfen :))) bilgilerimizi paylaşalım
Arkadaşlar burun estetiği hakkında herkes öğrenmek istediği şeyi sorabilir yanıtlayabildiğimi yanıtlayacağım cevapsız kalan olursa bilenler bilgi versin lütfen :))) bilgilerimizi paylaşalım
Şişlikler eşit olarak inmiyor o yüzden normal eğri durması ama düzelirameliyat olalı 22 gün oldu hala şişlik var hatta sol taraf daha şiş yamuk gibi duruyor bu yüzdendüzelir mi
Ben cvp layım önlüğün altında iç çamaşırında olmuyor çantanda rahat kıyafet bulunsun ben ıslak mendil sabun havlu terlik koydum sürekli yatacağın için pek bişeyede ihtiyacın yok aslında gerekenleri hastane veriyor zaten şimdiden geçmiş olsunbenmde iki hafta sonra ameliyatım var ben sadece ameliyata nasıl gittiğinizi öğrenmek istyorum ameliyat önlüğünün altında iç çamasırlarımı oluyor sadece :S birde hastaneye giderken nasıl gittiniz yanınızda neler bulundurdunuz neler bulundurmyı tavsye edersiniz
Olaydı iyiydi ama yok maalesef rica ederimoff ic camasiri olaydi bari ya :/ sagol cevabin icin
Ben ameliyat olduğumda altımda çamaşır vardı üstte olmuyor ama seni nasıl alırlar bilmiyorum.off ic camasiri olaydi bari ya :/ sagol cevabin icin
ameliyat olalı 22 gün oldu hala şişlik var hatta sol taraf daha şiş yamuk gibi duruyor bu yüzdendüzelir mi
Sagolun :)
Masajı nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar bi tarif etseniz bana söylemedi doktorumCanım yakası düğmeli pijama takımı götürmelisin iç çamaşırı koy ve iki çift kalın çorap ve hırka koy ameliyattan sonra baya üşüyorsun onun dışında pipet al çünkü su içmekte zorlanıcaksın baya kolay oluyor pipetle içmenıslak mendil v.s gibi şeyleri yaprak yazmış zaten tekrar yazma gereği duymadım
baş parmağın ve işaret parmağınla burnunu tutar şekilde aşağı yukarı yavaşsa ov canım fazla sert olma burun yapın çok kuruysa bebek yağı kullanabilirsin ama ameliyattan sonra burunlar genelde yağlanıyorMasajı nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar bi tarif etseniz bana söylemedi doktorum
üzerinde hiçbir şey olmuyor malesef kan akışında ve hijyende acil bir durum olduğunda herhangi bir problem olmasın diye çıkartıyorlarBen ameliyat olduğumda altımda çamaşır vardı üstte olmuyor ama seni nasıl alırlar bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?