burun estetiği hasta yorumları Kayseri

Speak2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
29
4
1
28
Merhaba arkadaşlar aranızda Ahmet Tuna Eren e ameliyat olan var mı? Ben şu an 21.günümdeyim. Ameliyat olan kişilerin ameliyat sonrası önden görüntülerini merak ediyorum. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ifade değişikliği seziyorum

Bence buradan konuşalım. Ahmet tuna eren başlığında. şimdi resim yolluyorum ozelden. Burunlarimiz farklı gorunuyor. Ama bunun sebebi isteklerimizi doktora net anlatamamak değil. Sonuçta yeni bir burun yapmıyorlar. Önceki nin kusur gordugumuz yerlerini duzeltiyorlar.

Evet bunun farkindayim fakat ameliyat olan bircok insanin önden görünüşleri fazla degismemis ben ise cok farkli hissediyorum. Bazilarinin burun yapisi üzerinden sekil verilmis ben ise kemigimin oyuldugunu dusunuyorum

Hiç kötü yorum almadım herkes cok yakıştığını söylüyor fakat çok küçük geliyor bana tabi fotografta on kameryla pek belli oldugunu soyleyemem. Zaten doktor ne yapiyorsa en fazla yapabileceğini yapiyor. Ve kesinlikle cok doğal bir burnum oldu hic yapay bir goruntusu yok bu yuzden mutluyum. Ama tek sorun ettigim sey tamamiyle düz olmaması doktorum daha cok degisir diyor su an beklemedeyim

Benimde 5 ay bitti. Sadece biraz küçüldü. Belki de gözüm alıştı. Aslında bende kontrole gittiğimde keşke kemiği biraz daha kucultseydiniz dedim biliyomusun.

Eski hali burnumun

Eklentiler

• IMG_20170912_193850.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 1.138
  • IMG_20170912_194057.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 998
Her resimde ayrı çıkıyor. Bu iş sabır işi. İnsanlar bakma acımasız aslinda. Bi yamuk yanlış olsa söylerlerdi. Yani keşke surasini şöyle yapsaymis gibi bisey derlerdi. Etrafın begendiyse güzeldir. Ayrıca eski haline gore bence seninki de çok güzel olmuş.

Sen sanirim kemerinden rahatsizdin anladigim kadariyla.. Evet insanlar cok acimasiz Allahin verdigi her zaman guzeldir diye seni kotu etkileyebiliyorlar..

Hic aldırma. Bu senin hayatın. Kimin ne düşündüğünun bi önemi yok. Sen yeni burnunla mutlu ol. Burun ucu şişliği nin geç inmesi normal. İnternette Kayserili umut ozbebit açık ameliyat videoları koymuş. 1 buçuk saat lik neredeyse. Onları izlersen. Burun dersini bir kişi tutup yukarı çekiyor ameliyat boyunca. Sonra herşey yerine konuyor. O görüntüleri izleyince bende hak verdim. Burnun sislerin inmesi ve son şeklini alması 1 yılmis.

Evet bunun farkindayim zaten daha once cok video izlemistim. Ama insan ister istemez tedirgin oluyor burnum bana şiş haliyle bile küçük geliyor daha da kuculse ne hissederim bilmiyorum. Umarim şişlik inince biraz iner ve genisler

merhabalarahmet bey burun estetigini nekadara yapti ögrenebilirmiyim

Evet bunun farkindayim fakat ameliyat olan bircok insanin önden görünüşleri fazla degismemis ben ise cok farkli hissediyorum. Bazilarinin burun yapisi üzerinden sekil verilmis ben ise kemigimin oyuldugunu dusunuyorum
Eski hali burnumun
valla cok güzel olmus bence.nekadar fiyat söyledi aceba bende yaptirmak istiyorum ama fiyat hakkinda hic bi bilgim yok

merhabalarahmet bey burun estetigini nekadara yapti ögrenebilirmiyim
Canım ben 9 ay önce oldum. O zaman ibni Sina Hastanesi'nde yaparsa 3750 Memorial Hastanesi'nde yaparsa 4000 TL idi fiyat. Muayenesi ücretsiz git konuş. Ben karar verirken 3 kez gittim konuşmaya. Çok kararsizdim.

Cok tesekkür ederim hemen cevapladigin icin.bende korkuyorum yüzüm degisirse diye

Cok tesekkür ederim hemen cevapladigin icin.bende korkuyorum yüzüm degisirse diye
İster istemez yüzün değişiyor. Açık konuşayım. Kaşın gözün güzelse burnun şekli kotuyse yüzün güzelleşiyor. Bu forumu sürekli okudum. Ne ameliyat hataları gördüm. 40 yaşında ben kadinlardan güzel kadın iltifatlari duymaya basladim. Seni ikna etmeye çalışmıyorum. Gerçekten sikayetciysen git ol. Ama minik bir kusur vardır ozaman olma. Ben zerre pişman değilim. Tabiki dört dörtlük değil. Ama ben iyiki olmuşum diyorum.

Benim burnumda kemerli ve birazbüyük bana göre.bende 45 yasindayim.normal insan icine cikma 2 hafta sürüyomu.calisiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…