Bence buradan konuşalım. Ahmet tuna eren başlığında. şimdi resim yolluyorum ozelden. Burunlarimiz farklı gorunuyor. Ama bunun sebebi isteklerimizi doktora net anlatamamak değil. Sonuçta yeni bir burun yapmıyorlar. Önceki nin kusur gordugumuz yerlerini duzeltiyorlar.Merhaba arkadaşlar aranızda Ahmet Tuna Eren e ameliyat olan var mı? Ben şu an 21.günümdeyim. Ameliyat olan kişilerin ameliyat sonrası önden görüntülerini merak ediyorum. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ifade değişikliği seziyorum
Eski hali burnumunHiç kötü yorum almadım herkes cok yakıştığını söylüyor fakat çok küçük geliyor bana tabi fotografta on kameryla pek belli oldugunu soyleyemem. Zaten doktor ne yapiyorsa en fazla yapabileceğini yapiyor. Ve kesinlikle cok doğal bir burnum oldu hic yapay bir goruntusu yok bu yuzden mutluyum. Ama tek sorun ettigim sey tamamiyle düz olmaması doktorum daha cok degisir diyor su an beklemedeyim
merhabalarahmet bey burun estetigini nekadara yapti ögrenebilirmiyimBence buradan konuşalım. Ahmet tuna eren başlığında. şimdi resim yolluyorum ozelden. Burunlarimiz farklı gorunuyor. Ama bunun sebebi isteklerimizi doktora net anlatamamak değil. Sonuçta yeni bir burun yapmıyorlar. Önceki nin kusur gordugumuz yerlerini duzeltiyorlar.
Evet bunun farkindayim fakat ameliyat olan bircok insanin önden görünüşleri fazla degismemis ben ise cok farkli hissediyorum. Bazilarinin burun yapisi üzerinden sekil verilmis ben ise kemigimin oyuldugunu dusunuyorum
valla cok güzel olmus bence.nekadar fiyat söyledi aceba bende yaptirmak istiyorum ama fiyat hakkinda hic bi bilgim yokEski hali burnumun
Canım ben 9 ay önce oldum. O zaman ibni Sina Hastanesi'nde yaparsa 3750 Memorial Hastanesi'nde yaparsa 4000 TL idi fiyat. Muayenesi ücretsiz git konuş. Ben karar verirken 3 kez gittim konuşmaya. Çok kararsizdim.merhabalarahmet bey burun estetigini nekadara yapti ögrenebilirmiyim
Canım ben 9 ay önce oldum. O zaman ibni Sina Hastanesi'nde yaparsa 3750 Memorial Hastanesi'nde yaparsa 4000 TL idi fiyat. Muayenesi ücretsiz git konuş. Ben karar verirken 3 cokez gittim konuşmaya. Çok kararsizdim.
İster istemez yüzün değişiyor. Açık konuşayım. Kaşın gözün güzelse burnun şekli kotuyse yüzün güzelleşiyor. Bu forumu sürekli okudum. Ne ameliyat hataları gördüm. 40 yaşında ben kadinlardan güzel kadın iltifatlari duymaya basladim. Seni ikna etmeye çalışmıyorum. Gerçekten sikayetciysen git ol. Ama minik bir kusur vardır ozaman olma. Ben zerre pişman değilim. Tabiki dört dörtlük değil. Ama ben iyiki olmuşum diyorum.Cok tesekkür ederim hemen cevapladigin icin.bende korkuyorum yüzüm degisirse diye
İster istemez yüzün değişiyor. Açık konuşayım. Kaşın gözün güzelse burnun şekli kotuyse yüzün güzelleşiyor. Bu forumu sürekli okudum. Ne ameliyat hataları gördüm. 40 yaşında ben kadinlardan güzel kadın iltifatlari duymaya basladim. Seni ikna etmeye çalışmıyorum. Gerçekten sikayetciysen git ol. Ama minik bir kusur vardır ozaman olma. Ben zerre pişman değilim. Tabiki dört dörtlük değil. Ama ben iyiki olmuşum diyorum.
Benim burnumda kemerli ve birazbüyük bana göre.bende 45 yasindayim.normal insan icine cikma 2 hafta sürüyomu.calisiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?