Özel msj yazdım sana.ahh bi hayal daha ucup gitti nedirya bu fiyatlar arkadaşlar 13 bine ameliyatmı olur 6 binden aşagı yok hemen hemen ahh neyse artık belki bir gün
msjınız için ne kadar tesekkur etsem az cok sagolunÖzel msj yazdım sana.
Bence hemen ol ben 25 Nisa’n da serhat güncere oldum fiyatlar değişiyor ve sürekli artıyor ne yap et biriktir paranı canım İnan sonuç mükemmelahh bi hayal daha ucup gitti nedirya bu fiyatlar arkadaşlar 13 bine ameliyatmı olur 6 binden aşagı yok hemen hemen ahh neyse artık belki bir gün
Ozaman şimdiden randevu almalısın çnk yılbaşından sonra heryerde fiyat artışı oluyorSagol canım ben ise başladım ve para biriktiriyorum ameliyat ol cam doç.dr salih aydina
ahh bi hayal daha ucup gitti nedirya bu fiyatlar arkadaşlar 13 bine ameliyatmı olur 6 binden aşagı yok hemen hemen ahh neyse artık belki bir gün
Alicam canım randevu aldimOzaman şimdiden randevu almalısın çnk yılbaşından sonra heryerde fiyat artışı oluyor
Var hatta bir dr bana 20 bin dedi gerisini siz düşününHayır hiç o kadar yüksek değil. 13 Bin'e seni baştan yaratırlar.
Var hatta bir dr bana 20 bin dedi gerisini siz düşünün
Kimi buldunuz 4 bin kusureHaklısınız ama 4 bin kusure buldum
doc. dr salih aydın ı buldumKimi buldunuz 4 bin kusure
Salih aydının çalıştıgı hastanede ümit bey var ümit aşkın mı ne. Benim gittiğim lazer epilasyın merkezindeki estetisyenin arkadaşı. Çok öemnun hastası var. Arkadaşım 6 bine oldu ve doktordan rica ettik kırık raporu verdi sigortadan alacak parasını. Bu arada salih beyi de duydum o da baya iyi :)doc. dr salih aydın ı buldum
Aynen öyle bende randevu aldim .. prof bi doktor. Gayet basarili. Univ. hastanesinde. Ortalama 1300 civari ödeme yapacagim sadece. Araligin sonunda ameliyatim var. Bakal nasil olacak.Illa ki unlu estetikcimi lazim. 2200 tl ye devlet hastanelerindede iyi doktorlar var.
Bu hiç doğru degil. Resmen sahtekarlikSalih aydının çalıştıgı hastanede ümit bey var ümit aşkın mı ne. Benim gittiğim lazer epilasyın merkezindeki estetisyenin arkadaşı. Çok öemnun hastası var. Arkadaşım 6 bine oldu ve doktordan rica ettik kırık raporu verdi sigortadan alacak parasını. Bu arada salih beyi de duydum o da baya iyi :)
Bende oyle :)) 19 subatta devlet hastanesinde 2200 tl ye olucam.Aynen öyle bende randevu aldim .. prof bi doktor. Gayet basarili. Univ. hastanesinde. Ortalama 1300 civari ödeme yapacagim sadece. Araligin sonunda ameliyatim var. Bakal nasil olacak.
Ne sahtekarlık olanı söyledim ben zaten başka doktora olacağım reklam gibi bir gayem yokBu hiç doğru degil. Resmen sahtekarlik
Yanlis anladiniz reklam dendigi yok. Size bir sey dedigi yok Ne dolaplar donuyor o anlasiliyor onu demek istedi arkadasimiz.Ne sahtekarlık olanı söyledim ben zaten başka doktora olacağım reklam gibi bir gayem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?